Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – >observer_ ja Alan Wake’s American Nightmare Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – >observer_ ja Alan Wake’s American Nightmare

>observer_

Epic Games Store jakaa jälleen ilmaisia pelejä ja tällä viikolla vuorossa ovat cyberpunk kauhupeli ja kotimaisen Remedyn yliluonnollinen trilleri ’s American Nightmare.

>observer_ peli sijoittuu vuoteen 2084, jossa olet osa yritysten rahoittamaa poliisiyksikköä, jonka tarkoituksena on tunkeutua epäiltyjen mieleen. Vuonna 2017 ilmestyneen pelin pääosan etsivä Lazarski roolissa nähdään Rutger Hauer (Blade Runner).

Alan Wake’s American Nightmare puolestaan on kotimaisen Remedy Entertainmentin kehittämä Alan Wake -pelin maailmaan sijoittuva itsenäinen peli. Vuonna 2012 ilmestynyt peli poikkesi aiemman tyylistä mustalla huumorillaan ja psykologisella kauhullaan.

Voit ladata kyseiset pelit ilmaiseksi Epic Game Storesta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä

Green Hell

Kehittäjä Creepy Jar on julkaisemassa uutta esiosaa Green Hell -viidakkoselviytymispeliinsä. Lisäosa kulkee nimellä Spirits of Amazonia ja siinä on tarkoitus voittaa Amazonin sademetsässä asuvan heimon luottamus.

Lisäosan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen varsinaisen pelin tapahtumia. Uuden tarinan lisäksi peliin saadaan isompi kartta, uusia tehtäviä, kasveja ja rakennettavaa.

Green Hell on saatavilla :lle Steamin kautta ja Nintendo Switch -konsolille. Myös Playstation 4, Xbox One sekä VR-versiot ovat tuloillaan.

Kommentoi

Huhu: Apex Legends saapuu Nintendo Switchille helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Apex Legends saapuu Nintendo Switchille helmikuussa

Apex Legends

Suosittu moninpeli Apex Legends on saamassa kahdeksannen kautensa helmikuun alussa. Nyt näyttäisi siltä, että peli olisi saapumassa samalla myös Nintendo Switch -konsolille.

Tämä käy ilmi pelin Japanin, Tanskan ja Puolan julkaisuissa, joilla markkinoitiin Season 8 ilmestymistä. Näissä päivityksissä mainittiin myös Nintendo Switch yhtenä konsolina. Pelin kehittäjä Respawn Entertainment ja julkaisija EA eivät ole vielä reagoineet huhuihin.

Apex Legendsin kahdeksas kausi tuo mukanaan uuden Fuse -legendan, uuden 30-30 Repeater aseen sekä muutoksia Kings Canyon karttaan.

Apex Legends on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi