Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – räiskintäpeli Nuclear Throne ja toimintapeli Ruiner Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – räiskintäpeli Nuclear Throne ja toimintapeli Ruiner

Ruiner

Jälleen on tullut se aika viikosta kun jakaa ilmaispelejä ja tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen roguelike räiskintäpeli ja cyberpunk toimintapeli .

Vuonna 2015 ilmestynyt ylhäältä päin kuvattu roguelike Nuclear Throne. Ihmiskunta on kuollut sukupuuttoon ja mutantit ja muut örkit hallitsevat maailmaa. Pelissä taistelet läpi joutomaan voimakkaiden aseiden kera, keräten säteilyä jolla voit kasvattaa uusia raajoja ja ominaisuuksia.

Ruiner puolestaan sijoittuu vuoteen 2091 ja brutaalissa cyberpunk henkisessä pelissä selvitetään päähahmon veljen kaappausta ja apuna toimii mysteerinen hakkeriystävä. Vuonna 2017 ilmestyneen pelin on kehittänyt Reikon Games ja julkaissut Devolver Digital.

Voit ladata kyseiset pelit ilmaiseksi Epic Game Storesta PC:lle aina marraskuun 14. päivään asti.

Parkourseikkailu Aerial_Knight’s Never Yield ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Parkourseikkailu Aerial_Knight’s Never Yield ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Aerial_Knight's Never Yield

Intensiivinen parkour-seikkailu Aerial_Knight's Never Yield on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta.

Tässä värikkäässä kolmiulotteisessa tasohyppelypelissä pelaaja ohjaa Wallya, joka joutuu juoksemaan väsymättä, välttää esteitä sekä selvittää mysteerin. Pelissä yhdistyy vauhdikas seikkailu ja haasteelliset tasot, tyylikkäällä ulkoasulla kuorrutettuna.

Voit ladata Aerial_Knight's Never Yield -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan uudella lisäsisällöllä Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan uudella lisäsisällöllä

Trackmania

juhlistaa -pelin 20-vuotista taivalta uusilla päivityksillä, jotka tuovat mukanaan ralliautoja ja uusia rakennuspalikoita.

Päivityksen myötä pelaajille tarjotaan mahdollisuus sukeltaa nostalgisiin rallitunnelmiin, kun uudet autot vievät heidät jännittäville ajomatkoille. Lisäksi peliin on lisätty peräti 240 uutta rakennuspalikkaa, joilla voi luoda monipuolisempia ratoja kuin koskaan aiemmin.

Uuden päivityksen myötä peliin on tulossa myös erilaisia aktiviteetteja, joiden avulla pelaajat voivat voittaa erilaisia palkintoja. Tänään käynnistyy Discovery-kampanja, jossa pelaajilla on mahdollisuus voittaa uusi auto sekä muita Trackmania-palkintoja. Lisäksi 27. ja 28. helmikuuta julkaistaan kaksi uutta erikoisrataa, joiden päiväkohtaiset voittajat palkitaan myös Trackmania-palkinnoilla.

Päivityksen keskiössä on uusi Rally-päivitys, joka tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen ajokokemuksen ja päivitetyn ralliauton tuntuman. Tavoitteena on säilyttää alkuperäisen rallin tunnelma teknisillä radoilla ja hiekkapinnoilla, samalla kun päivitetty ralliauto tarjoaa uudistetun ajotuntuman muovi-, jää- ja puupinnoilla. Lisäksi autoon on päivitetty tuntuvat fysiikkaominaisuudet.

Trackmania on ilmainen pelattavaksi perusversiossaan, ja pelaajilla on mahdollisuus hankkia Standard- ja Club-versiot hintaan 9,99 ja 29,99 euroa.