Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – räiskintäpeli Nuclear Throne ja toimintapeli Ruiner Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – räiskintäpeli Nuclear Throne ja toimintapeli Ruiner

Ruiner

Jälleen on tullut se aika viikosta kun Epic Games Store jakaa ilmaispelejä ja tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen räiskintäpeli ja toimintapeli Ruiner.

Vuonna 2015 ilmestynyt ylhäältä päin kuvattu Nuclear Throne. Ihmiskunta on kuollut sukupuuttoon ja mutantit ja muut örkit hallitsevat maailmaa. Pelissä taistelet läpi joutomaan voimakkaiden aseiden kera, keräten säteilyä jolla voit kasvattaa uusia raajoja ja ominaisuuksia.

puolestaan sijoittuu vuoteen 2091 ja brutaalissa henkisessä pelissä selvitetään päähahmon veljen kaappausta ja apuna toimii mysteerinen hakkeriystävä. Vuonna 2017 ilmestyneen pelin on kehittänyt Reikon Games ja julkaissut Devolver Digital.

Voit ladata kyseiset pelit ilmaiseksi Epic Game Storesta :lle aina marraskuun 14. päivään asti.

Kommentoi

Fort Triumph ja RPG in a Box ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fort Triumph ja RPG in a Box ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Fort Triumph

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Fort Triumph -roolistrategiapeliä sekä RPG in a Box -roolipelikonetta.

Fort Triumph

Fort Triumph on viime vuonna ilmestynyt nerokas yhdistelmä XCOM -vuoropohjaisuutta sekä Heroes of Might and Magic -pelejä. Voit rakentaa kaupunkeja, kerätä aarteita sekä parantaa sankareitasi. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

on puolestaan alunperin vuonna 2019 ilmestynyt helppokäyttöinen vokselipohjainen roolipelien luontityökalu. Voit tehdä omia roolipelikokemuksia helposti. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Star Wars: Squadrons

Games Store jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden 2020 Star Wars: Squadrons -avaruussimulaatiopeliä :lle.

Pelissä pelaajat pääsevät lentelemään Star Wars -universumista tutuilla aluksilla kuten X-Wing ja TIE Fighter. Yksinpelikampanjan lisäksi pelissä on myös kattavia moninpeliominaisuuksia.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi