Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – räiskintäpeli Nuclear Throne ja toimintapeli Ruiner Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – räiskintäpeli Nuclear Throne ja toimintapeli Ruiner

Ruiner

Jälleen on tullut se aika viikosta kun jakaa ilmaispelejä ja tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen räiskintäpeli ja toimintapeli Ruiner.

Vuonna 2015 ilmestynyt ylhäältä päin kuvattu Nuclear Throne. Ihmiskunta on kuollut sukupuuttoon ja mutantit ja muut örkit hallitsevat maailmaa. Pelissä taistelet läpi joutomaan voimakkaiden aseiden kera, keräten säteilyä jolla voit kasvattaa uusia raajoja ja ominaisuuksia.

puolestaan sijoittuu vuoteen 2091 ja brutaalissa henkisessä pelissä selvitetään päähahmon veljen kaappausta ja apuna toimii mysteerinen hakkeriystävä. Vuonna 2017 ilmestyneen pelin on kehittänyt Reikon Games ja julkaissut Digital.

Voit ladata kyseiset pelit ilmaiseksi Game Storesta PC:lle aina marraskuun 14. päivään asti.

Kommentoi

Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Hood: Outlaws & Legends

Games Store jakaa tällä viikolla kolmea peliä ilmaiseksi. Mukana on -roolipeli Geneforge 1: Mutagen, toimintaseikkailu Hood: Outlaws & Legends sekä vuoropohjainen Iratus: Lord of the Dead.

on uusinto vuoden 2001 kulttiklassikkopelistä Geneforge. Täysin avoimessa fantasiaseikkailussa pelaajat voivat taistella muuttaakseen maailmaa ympärillään. Tarjolla on yli 80 aluetta ja yli 50 tuntia pelattavaa. Valittavana on lukuisia eri taitoja, ryhmittymiä, aarteita ja luotavia apureita. Voit ladata pelin täältä.

Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends on viime vuonna ilmestynyt hiiviskelyä ja toimintaa yhdistelevä peli. Siinä pelaajat asettuvat lainsuojattoman rooliin ja joutuvat soluttautumaan autoritaarisen valtaa pitävän Staten tukikohtaan. Voit ladata pelin täältä.

Iratus: Lord of the Dead on vuoropohjainen taktinen roguelike, joka sijoittuu synkkään fantasiamaailmaan. Pelissä pelaajat voivat ohjata epäkuolleen armeijansa auttaakseen vihaista necromanceria päästä aiheuttamaan ankeutta ihmiskunnalle. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: A Game of Thrones: The Board Game sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi