Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – The Wolf Among Us ja The Escapist Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – The Wolf Among Us ja The Escapist

Taas on tullut se aika viikosta kun Store jakaa ilmaispelejään. Tällä kertaa vuorossa on vankilapakopeli ja Telltale Gamesin graafinen seikkailupeli The Wolf Among Us.

Vuonna 2015 alunperin ilmestyneessä pikseligrafiikoin varustetussa The Escapist -pelissä tarkoitus on yksinkertaisesti paeta vankilasta keinolla millä hyvänsä. Se miten sen teet on täysin päätettävissäsi. Aiheutatko mellakan, anastatko vartijan puvun vai kaivatko tunnelin muurien alitse? Vartijat yrittävät parhaansa estää pelaajan aikeet, joten sinun pitää olla kekseliäämpi.

Telltale Gamesin vuonna 2013 alunperin ilmestynyt The Wolf puolestaan perustuu Bill Willinghamin Fables -sarjakuvasarjaan. Viiteen jaksoo perustuvassa pelissä pelaajan täytyy selvittää murha tutkimalla ympäristöään, tutkien johtolankoja ja kuulustellen ihmisiä.

ja The Wolf on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Storesta aina joulukuun 19. päivään asti.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

Sports julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Epic Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi