Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – The Wolf Among Us ja The Escapist Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – The Wolf Among Us ja The Escapist

Taas on tullut se aika viikosta kun jakaa ilmaispelejään. Tällä kertaa vuorossa on vankilapakopeli ja Telltale Gamesin graafinen seikkailupeli The Wolf Among Us.

Vuonna 2015 alunperin ilmestyneessä pikseligrafiikoin varustetussa The Escapist -pelissä tarkoitus on yksinkertaisesti paeta vankilasta keinolla millä hyvänsä. Se miten sen teet on täysin päätettävissäsi. Aiheutatko mellakan, anastatko vartijan puvun vai kaivatko tunnelin muurien alitse? Vartijat yrittävät parhaansa estää pelaajan aikeet, joten sinun pitää olla kekseliäämpi.

Telltale Gamesin vuonna 2013 alunperin ilmestynyt puolestaan perustuu Bill Willinghamin Fables -sarjakuvasarjaan. Viiteen jaksoo perustuvassa pelissä pelaajan täytyy selvittää murha tutkimalla ympäristöään, tutkien johtolankoja ja kuulustellen ihmisiä.

ja on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta aina joulukuun 19. päivään asti.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa :lle ja GOG -palveluiden kautta sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja Fast and Furious sekä The Suicide elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella 2077 -peliin. Peli on saatavilla :lle sekä PlayStation ja Xbox -konsoleille

Kommentoi