Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – The Wolf Among Us ja The Escapist Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – The Wolf Among Us ja The Escapist

Taas on tullut se aika viikosta kun jakaa ilmaispelejään. Tällä kertaa vuorossa on vankilapakopeli ja Telltale Gamesin graafinen seikkailupeli .

Vuonna 2015 alunperin ilmestyneessä pikseligrafiikoin varustetussa The Escapist -pelissä tarkoitus on yksinkertaisesti paeta vankilasta keinolla millä hyvänsä. Se miten sen teet on täysin päätettävissäsi. Aiheutatko mellakan, anastatko vartijan puvun vai kaivatko tunnelin muurien alitse? Vartijat yrittävät parhaansa estää pelaajan aikeet, joten sinun pitää olla kekseliäämpi.

Telltale Gamesin vuonna 2013 alunperin ilmestynyt The Wolf Among Us puolestaan perustuu Bill Willinghamin Fables -sarjakuvasarjaan. Viiteen jaksoo perustuvassa pelissä pelaajan täytyy selvittää murha tutkimalla ympäristöään, tutkien johtolankoja ja kuulustellen ihmisiä.

The Escapist ja The Wolf Among Us on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta aina joulukuun 19. päivään asti.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä - ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.