Immortals Fenyx Rising -toimintapeli on julkaistu – näillä vinkeillä pääset alkuun Kommentit pois päältä artikkelissa Immortals Fenyx Rising -toimintapeli on julkaistu – näillä vinkeillä pääset alkuun

Immortals Fenyx Rising

on tänään julkaissut eeppisen -jumalseikkailunsä. Samalla se on myös tarjonnut vinkkejä ja neuvoja pelissä etenemiseen.

Kreikkalaisiin jumaltarustoihin syöksyvä Immortal Fenyx Rising -peli vie pelaajat jumalten, hirviöiden ja titaanien maailmaan. Avoimen pelimaailman toimintaseikkailu tarjoaa hurjia taisteluita, hauskaa ongelmanratkontaa ja vapaata matkailua värikylläisessä avoimessa maailmassa.

Pelimaailman monet hirviöt ovat useista tarinoista ja legendoista tuttuja. Monet niistä ovatkin tavallisen kuolevaisen mahdin, taitojen ja varusteiden tuolla puolen. Vaikka jumalalliset voimat saattavat luoda vaikutelman helppoudesta ja kuolemattomuudesta, on hyvä muistaa, että myös monet vastukset ovat vahvoja ja vaarallisia. Myös monet pulmakohdat vaativat tarkkaa oivalluskykyä tai oikeita taitoja käyttöönsä.

Peliä ja siinä etenemistä helpottamaan on Ubisoft koostanut joukon vinkkejä, joilla jokainen pääsee alkuun helposti. Tällä tietopaketilla itse kukin voi kokea jumalallisen mahdin voiman ja nujertaa viholliset helpommin.

Mikäli jokin hirviö tai vihollinen tuntuu erityisen haastavalta, apua Kultaisen saaren myyttisten olentojen nujertamiseen löytyy täältä.

Peli on myös täynnä erilaisia asioita ja ominaisuuksia, joita kaikki pelaajat eivät ole välttämättä huomanneet tai keksineet. Ubisoft on listannut yhdeksän asiaa, joita et tiennyt voivasi tehdä Immortals: Fenyrx Rising -pelissä.

Immortals Fenyx Rising on saatavilla sekä ja S, , , ja -konsoleille että PC:lle - ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja -pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös -pelipalvelussa.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -maailmanmestaruuskisat pelataan helmikuussa Pariisissa – mukana suomalaisväriä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -maailmanmestaruuskisat pelataan helmikuussa Pariisissa – mukana suomalaisväriä

Rainbow Six Siege Invitational 2021

Ubisoftin huippusuositun Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -verkkopelin maailmanmestaruus ratkotaan Six Invitational -tapahtumassa 9.-21. helmikuuta 2021.

Kymmenien miljoonien pelaajien pelaama Rainbow Six: Siege -verkkopeli saa viidennet maailmanmestaruuskisansa helmikuussa Pariisissa. Maailman huippujoukkueet Ranskaan tuova Six Invitational -turnaus järjestetään lähiverkkotapahtumana tiukasti turvallisuusohjeita noudattaen. Tästä johtuen kisapaikalla ei ole tällä kertaa mukana kisayleisöä.

Pelaajien ja kisahenkilökunnan turvallisuus ja terveys ovat tapahtumassa etusijalla. Pelijulkaisija , tapahtumajärjestäjä Live Nation, Ranskan hallitus sekä terveys- ja turvallisuusasioista vastaavat ACEPS ja ISMA huolehtivat tapahtuman turvallisuudesta terveysviranomaisten ohjeistuksen mukaisesti. Kisoissa huolehditaan hygieniasta, turvaväleistä ja muista tärkeistä toimienpiteistä kaikkien turvallisuus huomioiden.

Six Invitational -mestaruuskisoissa on mukana 20 maailman huippujoukkuetta neljältä eri Rainbow Six: Siege -pelialueelta. Näitä ovat Aasian ja Tyynenmeren alue, Eurooppa, latinalainen Amerikka ja Pohjois-Amerikka. Joukkueet aloittavat ottelunsa ryhmävaiheessa 9.-14. helmikuuta, jolloin ryhmät jaetaan kahteen kymmenestä joukkueesta koostuvaan lohkoon. Ryhmävaiheen lopussa kahdeksan parhaiten menestynyttä joukkuetta kummastakin lohkosta etenevät pudotuspeleihin. Ne pelataan 17.-21. helmikuuta välisenä aikana.

Myös suomalaisväriä nähdään mukana, sillä viime viikonloppuna Euroopan mestaruuden itselleen napanneessa G2 Esports -tiimissä pelaa kaksi suomalaispelaajaa, jotka ovat Juhani ”Kantoraketti” Toivonen ja Aleksi ”UUNO” Työppönen.

Turnaustapahtuman ohella Rainbow Six: Siege aloittaa Six Invitationalin myötä uuden pelivuoden. Tällöin pelintekijät luovat silmäyksen kuudennen pelivuoden tarjontaan ja sen mukana tuleviin uudistuksiin. Tapahtumassa on myös paneelikeskustelu pelin ja kilpaurheilun tiimoilta sekä näytösottelu, johon ottavat osaa peliyhteisön merkittävimmät sisällöntuottajat.

Six Invitational -tapahtuman ottelutiedot, päivämäärät, osallistuvat joukkueet ja turvallisuusohjeet sekä muut tärkeät tiedot löytyvät täältä.

Lisätietoja Rainbow Six -pelin elektronisen urheilun toiminnasta löytyy täältä.

Rainbow Six Siege on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että PC:lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipelin taustoja avataan kuvitteellisen suuryrityksen mainoksin Kommentit pois päältä artikkelissa Werewolf: The Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipelin taustoja avataan kuvitteellisen suuryrityksen mainoksin

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Helmikuun alussa pelikonsoleille ja tietokoneille julkaistava Werewolf: The Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipeli perustuu arvostettuun pöytäroolipeliin ja sen taustalla olevaan World of Darkness -pelimaailmaan. Pelin tarinan keskiössä ovat luontoäidin ja ympäristön puolesta taistelevat ihmissudet sekä saasteita säälimättömästi luontoon kaatava suuryritys Endron. Nämä täysin toisistaan erilaiset tahot ovat tarinassa toistensa vihollisia ja luovat samalla perustan kiehtovalle seikkailulle ja vauhdikkaille taisteluille.

Endronin taustaa ja tekoja on rakennettu kutkuttavalla valemainoskampanjalla, jossa tehdään selväksi suuryrityksen teot ja aikeet. Samalla pelintekijät ovat loihtineet kuvitteellisen lausunnon yrityksen toiminnasta. Tämän fiktiivisen tiedotteen voi lukea juttuvinkin lopusta.

Ympäristöä ja puhdasta luontoa puolustavien ihmissusien ja ahneen Endron-yhtiön välisestä kamppailusta kertova Werewolf: The Apocalypse – Earthblood on kiehtova tarina rahanahneiden ihmisten ja yliluonnollisten olentojen kohtaamisesta. Toimintaroolipelin keinoin kerrottava tarina tuo vaikuttavat ihmissudet eri muodoissaan mukaan toimintaan ja vastaansa ne saavat sekä ammattisotilaita että robottimaisia sotakoneita. Ainutlaatuinen pelimaailma, upeat pelihahmot ja monenlaiset tehtävät taisteluineen tekevät pelistä jännittävän ja mieleenpainuvan kokemuksen. Lisäksi polveileva tarina juonenkäänteineen takaa kiehtovan ihmissusikertomuksen synkässä ja yksityiskohtaisessa pelimaailmassa.

Werewolf the Apocalypse – Earthblood julkaistaan 4. helmikuuta 2021 sekä , , ja S sekä -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi