Infinity Ward lupaa kitkeä rasistisen sisällön Call of Duty -peleistä Kommentit pois päältä artikkelissa Infinity Ward lupaa kitkeä rasistisen sisällön Call of Duty -peleistä

Call of Duty: Warzone

Uutisoimme aiemmin kuinka ja viivästyttivät uusien -kausien julkaisua Yhdysvalloissa vallitsevan tilanteen vuoksi. Nyt on ilmoittanut lisäävänsä rasistisen materiaalin monitorointia pelissä. Myös uusia tapoja ilmiantaa rasistisesta sisällöstä tullaan lisäämään.

Yrityksen twiitin mukaan erityisesti rasistisisilla ja vihamielisillä nimillä varustetut tilit tulevat saamaan bännit pelistä. Myös nimien valintaa tullaan edelleen rajoittamaan rasistisen sisällön kitkemiseksi.

Kommentoi

Call of Duty: Warzone tukee nyt 200 pelaajan matseja Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone tukee nyt 200 pelaajan matseja

Call of Duty: Warzone

julkaisi eilen sekä : Modern Warfarea ja Warzonea koskevan Season 4 Reloaded -päivityksen. Päivitys on nyt saatavilla sekä Playstation 4:lle, Xbox Onelle että PC:lle. Mittava 22-36-gigabittinen päivitys tuo Warzoneen 200 pelaajan rähinät.

Päivityksen uusi 200 pelaajan Quads-pelimuoto tarjoaa 50 joukkueen taistelut voittopaikasta. Neljän hengen joukkueiden massiivinen mittelö on pelattavissa vain rajoitetun ajan, mutta sen päättymispäivää ei ole vielä ilmoitettu. Päivitys toi lisäksi kumpaankin Infinity Wardin uuteen räiskintään esimerkiksi ase- ja karttamuutoksia. Tarkempi lista muutoksista löytyy esimerkiksi täältä.

Kommentoi

Crash Bandicoot 4 ei saa PC-versiota julkaisun yhteydessä Kommentit pois päältä artikkelissa Crash Bandicoot 4 ei saa PC-versiota julkaisun yhteydessä

Errori uutisoi eilen, että uusi Crash Bandicoot 4: It’s About Time julkaistaan lokakuussa. Asiasta tiedotettiin videopelialan Summer Game Fest -livelähetyksessä maanantai-iltana. Peli julkaistaan 2.10. Playstation 4- ja Xbox One -konsoleille. Lähetyksessä ei ollut mainintaa pelin PC-versiosta.

Uutissivusto PC GamesN on nyt kuitenkin saanut tietää, ettei Activisionin oranssi sankari seikkaile PC:llä ainakaan julkaisun yhteydessä. Sivuston haastattelema Activisionin nimetön edustaja kuitenkin kertoo, että studio arvioi vielä mahdollisuuksia julkaista Crash Bandicoot 4 muilla alustoilla tulevaisuudessa. PC-pelaajien ei siis kannata heittää kirvestä kaivoon ainakaan ihan vielä. Vicarious Visionsin suosittu N. Sane Trilogy -kokoelmastakin julkaistiin PC-versio vuonna 2018, eli vuosi alkuperäisen PS4-julkaisun jälkeen.

Kommentoi