Insurgency: Sandstorm -toimintapeli saapuu elokuussa konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Insurgency: Sandstorm -toimintapeli saapuu elokuussa konsoleille

Insurgency: Sandstorm

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema -toimintapeli sysää pelaajan modernin sodankäynnin hurjiin taisteluihin. Pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo PAX East 2020 -pelimessuilla.

PC-tietokoneilla hitiksi muodostunut Insurgency: Sandstorm nautti miljoonasuosiosta jo julkaisuvuotensa aikana. Pelin taktinen lähestymistapa perinteiseen ensimmäisen persoonan toimintaan ja kiehtoviin moninpelitiloihin sai aikaiseksi ansaittua suitsutusta. Pelistä onkin toivottu konsolijulkaisua jo pitkän tovin.

New World Interactiven kehittämä peli on jatkoa pienimuotoiseksi indiehitiksi muodostuneelle Insurgency-toimintapelille. Tätä monipuolisemmaksi, jännittävämmäksi ja kiehtovammaksi taistelupelikokemukseksi kasvanut Insurgency: Sandstorm vie pelaajan taisteluihin, jossa taito ja tiimityö muodostavat yhdessä mielenkiintoisen pelikokonaisuuden.

Insurgency: Sandstorm keskittyy nykyaikaiseen taisteluun realistisella otteella. Aseiden ballistiikka, tarkka vahinkomallinnus ja tuhovoimainen kalusto tekevät pelistä haastavan. Vastaavasti hardcore-henkinen vaikeustaso on myös äärimmäisen palkitseva kokemus, sillä peli antaa pelaajan opetella haasteet itse. Hengissä selviytyminen ja jokainen nujerrettu vihollinen ovat merkittäviä saavutuksia jo sellaisenaan. Lisäksi ammusten loppuminen ja uhkaavat ympäristötekijät, kuten hiekkamyrsky, ovat yhtä vaarallisia kuin vihollisten luoditkin, sillä aseettoman sotilaan mahdollisuudet selvitä ovat lähes olemattomat.

Kuvitteelliseen Lähi-Idän konfliktitilanteeseen keskittyvä toimintapeli perustuu ryhmävetoiseen toimintaan. Pelaajien välinen kommunikaatio voi merkitä eroa tappion ja voiton välillä. Onnistuneella yhteistyöllä voitetaan ja menestytään. Moninpelivetoisen sisällön lisäksi mukana on myös tietokoneen ohjaamia vihollisia. Pelaaja valitsee omat varusteensa aseista ammuksiin ja räjähteisiin asti. Ilmaiskujen ja sotilaslennokkien kaltaiset erikoisuudet pitävät huolen alati ilmassa olevasta jännityksestä.

Insurgency: Sandstorm julkaistaan - ja -pelikonsoleille 25. elokuuta 2020.

Kommentoi

Superhot jatko-osa ei vaadi VR-laitteita – ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Superhot jatko-osa ei vaadi VR-laitteita – ilmestyy ensi viikolla

Superhot: Mind Control Delete

Suositun Superhot VR-pelin jatko-osa Superhot: Mind Control Delete ilmestyy ensi viikolla heinäkuun 16. päivä konsoleille ja PC:lle.

Edeltäjästään poiketen se ei vaadi lainkaan VR-laitteistoa ja tulee olemaan täysin ilmainen niille, jotka jo omistavat Superhot -pelin entuudestaan.

Superhot: Mind Control Delete on neljä kertaa laajempi kuin edeltäjänsä ja siitä löytyy tutut ajantaivutusominaisuudet ja hidastetut taistelut. Keräät matkallasi tiedonrippeitä tarkoituksestasi ja kasvat edetessäsi vahvemmaksi.

Superhot: Mind Control Delete heinäkuun 16. päivä ja -konsoleille ja PC:lle.

Kommentoi

Warhammer: Chaosbane saapuu myös seuraavan sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer: Chaosbane saapuu myös seuraavan sukupolven konsoleille

Warhammer: Chaosbane

Bigben Gamesin julkaisema Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipeli on saamassa julkaisun myös seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille.

Alunperin viime vuonna ja -konsoleille sekä PC:lle ilmestynyt peli vie Warhammer -maailman Diablo-henkiseen toimintaroolipeliin. Pelissä olet Empire of Manin viimeinen toivo Chaosta vastaan. Yhteensä neljä pelaajaa voi liittyä samaan peliin lokaalisti tai verkon välityksellä.

Warhammer: Chaosbane on saatavilla PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Peli ilmestyy myös Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille, mutta tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Kommentoi