Itse Ilkimys -animaatioiden studio on tekemässä Super Mario -elokuvaa – Charles Martinet ei vielä mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Itse Ilkimys -animaatioiden studio on tekemässä Super Mario -elokuvaa – Charles Martinet ei vielä mukana

ja Minionit -elokuvista tunnettu -studio on työstämässä -animaatioelokuvaa.

Nintendolifen mukaan Marion äänenä tunnettua Charles Martinetia ei ole kysytty näyttelemään tunnettua putkimiessankaria, mutta olisi tilaisuuden tullen siihen valmis.

”Elokuva vaikuttaa mahtavalta ja hauskalta idealta ja jos he kutsuvat minut mukaan näyttelijäksi niin olisin siitä ikionnellinen” Martinet kommentoi. Hänen mukaan edes tai Illumination ei ole ollut elokuvaan liittyen häneen yhteydessä.

Nintendolife spekuloi, ettei roolittamista ole aloitettu tai elokuvan tekijöillä ei ole aikomustakaan roolittaa hahmojen ääninäyttelijöitä elokuvaan kuten -elokuvan uutiset osoittivat edellisellä viikolla.

Claptrapin ääninäyttelijä ilmaisi Twitterissä olevansa harmissaan, ettei hänelle annettu mahdollisuutta toimia robottihahmon äänenä elokuvassa, mutta onnitteli siitä huolimatta rooliin valittua Jack Blackia.

Super Mario -animaatioelokuva on suunniteltu julkaistavaksi 2022.

Kommentoi

Yhdysvaltojen Orlandossa rakentuva Super Nintendo World tähtää avajaisiin vuonna 2025 Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdysvaltojen Orlandossa rakentuva Super Nintendo World tähtää avajaisiin vuonna 2025

Super Nintendo World

Super Worldin Japanin puiston valmistuttua monet alkoivat kysellä milloin länsimaihin tulee vastaavanlainen huvipuisto valmiiksi.

Super Nintendo World -puistoja on suunniteltu Japanin lisäksi Singaporeen, Orlandoon ja Kaliforniaan. Vaikka rakennustyöt ovat jo vauhdissa Yhdysvaltojen puolella, ei kumpikaan puistoista tule valmistumaan hetkeen.

Eurogamer kertoo uusimman raportin mukaan Orlandon puisto valmistunee joskus vuoden 2025 jälkeen, sillä työt ovat siellä päin ainakin kaksi vuotta aikataulusta myöhässä.

Errori on uutisoinut aiemmin Japanin puistossa tapahtuneesta vierailukäynnistä, josta ilmentyi internettiin kunnollista kuvamateriaalia puiston Mario Kart -laitteesta.

Kommentoi

Nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa esittänyt näyttelijätär lisätty Borderlands-elokuvaan – nähdään Tiny Tinan roolissa Kommentit pois päältä artikkelissa Nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa esittänyt näyttelijätär lisätty Borderlands-elokuvaan – nähdään Tiny Tinan roolissa

Eli Roth on työstämässä tällä hetkellä -videopelielokuvaa, jonka näyttelijälisäyksistä olemme aiemminkin uutisoineet

Eurogamerin mukaan uusi näyttelijä – Ariana Greenblatt on lisätty näyttelijäkaartiin. Hän tulee esittämään Borderlands 2 -nimikkeessä esiteltyä räiskyvää hölösuuhahmoa Tiny Tinaa.

Elokuvan ohjaajana toimiva Eli Roth kertoi The Hollywood Reporterille pitävän Arianaa loistokkana nousevana tähtenä. ”Hän on työskennellyt niin monen tuttavani kanssa ja kaikki tuntuvat ylistävän häntä. Ariana myös vaikutti meidät kaikki koe-esiintymisessä, joten en malta odottaa hänen rooliesityksen näkemistä valkokankaalla.” Roth kertoi.

Greenblatt on nähty viimeksi valkokankaalla näyttelemässä nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa. Ariana liittyy osaksi varsin nimekästä näyttelijäkaartia, johon jo lukeutuu Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis sekä Jack Black.

Kommentoi