Ja eikun huispaamaan! – uusi Harry Potter -peli julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Ja eikun huispaamaan! – uusi Harry Potter -peli julkistettiin

Hogwarts Legacy oli valtaisa hitti ja lisää iloisia uutisia uuden pelin muodossa on jälleen tulossa Harry Potterin maailmaan sijouttuen.

Tuleva uusi -peli keskittyy huispaukseen, joka on erittäin suosittu noitien ja velhojen maailmassa. Peli on yhteistyössä Unbroken Studiosin ja Portkey Gamesin kehittämä. Harry Potter: Quidditch Champions on itsenäinen kokonaisuus, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea Quidditchin ja muiden luudalla tapahtuvien seikkailujen jännityksen yhdessä ystävien kanssa kilpailullisessa moninpeliympäristössä.

Peliä ei ole vielä julkaistu, joten julkaisupäivää ja sitä, mille kaikille pelikonsoleille se tulee saataville PC:n lisäksi, ei ole vielä ilmoitettu. Kuitenkin peliä on mahdollista testata rajoitetusti, mutta huomaa, että rekisteröityminen ei takaa pääsyä testaajaksi.

Lisätietoa alla olevasta esittelyvideosta:

Kommentoi

Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä

Emmehän me ole vielä saaneet tarpeeksemme Tylypahkasta? Warner Bros Games ja NetEase Games (Portkey Games) ovat päättäneet julkaista uuden -pelin tulevana kesänä. Harry Potter: Magic Awakened -peli yhdistää strategisia roolipelielementtejä, keräilykortteja ja moninpeliä. Tylypahkaan astutaan ekaluokkalaisena, ja luvassa on taitojen kartuttamista oppitunneilla sekä kaksintaisteluja toisten pelaajien kanssa.

Unohtamatta tietenkään huispausta!

Mukana taikomassa ovat monet Harry Potter -kirjasarjasta tutut hahmot, minkä lisäksi pelaajille esitellään uusia huikean oloisia tyyppejä.

on aiemmin julkaistu ennakkopelaamista varten Kiinassa, Taiwanissa, Hong Kongissa ja Macaussa. Tänä kesänä uusi Harry Potter -peli tulee vihdoin meille mullekin!

Harry Potter: Magic Awakened on tulevaisuudessa saatavilla iOS:lle, Androidille ja PC:lle, ja sen voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Ennakkorekisteröityminen on jo mahdollista!

Katso Harry Potter -pelin traileri:

Vieläkö jaksaa odottaa?

No sanosin, että just ja just.

Kirjoittaja: Tiia Mällinen

Kuvat: Harry Potter: Magic Awakened -nettisivut

Kommentoi

Niantic sulkee Harry Potter: Wizards Unite AR-pelin Kommentit pois päältä artikkelissa Niantic sulkee Harry Potter: Wizards Unite AR-pelin

Harry Potter: Wizards Unite

Suursuositun -pelin kaltainen -peli ollaan ajassa alas kehittäjä Nianticin toimesta. Peli loppuu toimimasta pysyvästi tammikuun 31. päivä 2022.

Peli ilmestyi alunperin kesäkuussa 2019 ja yritti ammentaa Pokémon GO -pelin Harry Potter -kirjojen ja elokuvien suosiosta. Peli ei kuitenkaan onnistunut saavuttamaan tarpeeksi käyttäjiä, että se olisi pystynyt kattamaan kustannukset.

Peli poistuu Applen App Store, Google Play Store ja Samsungin Galaxy Store -palveluista joulukuun 6. päivä. Samalla loppuvat myös pelin sisäisten ostosten tekeminen.

julkaisi hiljattain Nintendon -maailmaan perustuvan -AR-pelin. Firma on myös kehittämässä aiheista AR-peliä. Yhteensä yrityksellä on yhdeksän peliä kehityksessä ja ensimmäiset niistä ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi