Jack Black toivoo Red Dead Redemption -videopelin saavan elokuvasovituksen Kommentit pois päältä artikkelissa Jack Black toivoo Red Dead Redemption -videopelin saavan elokuvasovituksen

Red Dead Redemption 2

Juuri julkaistun Super Mario Bros. -elokuvan tähtinäyttelijä , on jakanut mietteensä siitä, että Rockstar Gamesin -videopelistä tulisi ehdottomasti tehdä elokuvaversio. Useita videopelien sovituksia on saatu sekä suurelle että pienelle näytölle viime vuosina, joten Black saattaa ääneen sanoa monien Red Dead Redemption -fanejen ajatuksia.

Vuosien varrella elokuva- ja televisioyhtiöiden määrä, jotka ovat yrittäneet tehdä videopelien sovituksista suosittuja mainstream-mediassa, on kasvanut. Streaming-tilauspalvelujen, kuten Netflixin ja vastaavien, tulo on todennäköisesti auttanut näiden sovituksien tavoittamaan laajemman yleisön. Näiden sovitusten positiivinen vastaanotto selittää esimerkiksi Netflixin Castlevanian ja Arcanen animaatiosarjojen tai HBO:n The Last of Us -live-action -version suosion. Ihmisten kasvava vastaanottavaisuus videopeleistä kertoville tarinoille ei ole yllättävää, mikä selittää näyttelijöiden kiinnostuksen suosikkipelejensä sovittamiseen elokuviin tai TV-sarjoihin.

”The Last of Us oli fantastinen. Ja mikä on hullua, on kuinka uskollinen se on alkuperäiselle lähdeaineistolle. Se perustuu käytännössä täysin peliin, vain muutamia muutoksia tehden. Se voittaa kaikki palkinnot,” Black kertoi haastattelussaan

Blackin mielestä Red Dead Redemptionin maailmasta voitaisiin saada jopa parempi sovitus, kuin Last Of Usin tv-versioinnista.

”Ja on olemassa joitakin hienoja pelejä, joita ei ole vielä tutkittu televisiossa tai elokuvissa. Ehkä sieltä löytyy Red Dead Redemption -elokuva? Sellainen olisi syytä tehdä, koska uskon sen tarinan olevan yhtä hyvä tai jopa parempi kuin The Last of Us.”

Kommentoi

Näin upealta GTA Vice City ja San Andreas näyttävät Unreal 5 -pelimoottorilla – katso videot Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta GTA Vice City ja San Andreas näyttävät Unreal 5 -pelimoottorilla – katso videot

GTA Vice City x Unreal Engine 5

Viime aikoina ollaan nähty useita videoita suosituista peleistä, miltä ne näyttäisivät modernilla -pelimoottorilla luotuina. Videoita ollaan saatu mm. Portal, Cyberpunk 2077, Halo sekä Fallout -peleistä, jos ne olisi luotu kyseisellä pelimoottorilla.

Nyt vuorossa on vuoden 2002 Grand Theft Auto: Vice City ja vuoden 2004 Grand Theft Auto: San Andreas -peli, joista on luotu modernisoidut versiot Unreal Engine 5 -pelimoottorilla.

Videon taustalla on 3D artisti, modaaja sekä tubettaja TeaserPlay, joka on luonut samanlaisia tekeleitä myös Assassin's Creed ja Silent Hill -peleistä.

Kyseiset pelit saivat uudelleenjulkaisun viime vuoden lopulla Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition -pakettina, johon kuului myös Grand Theft Auto III -peli. Kyseinen julkaisu sai osakseen paljon kritiikkiä pelien huonosta laadusta ja erikoisista grafiikkaratkaisuista.

Rockstar Games on parhaillaan kehittämässä seuraavaa Grand Theft Auto VI -peliä.

Kommentoi

Tältä seuraava Fallout -peli voisi näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä seuraava Fallout -peli voisi näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla

Fallout (Unreal Engine 5)

Hiljattain ilmestyneen -pelimoottorin avulla on luotu jo useita eri näkemyksiä tulevaisuuden peleistä. Videoita ollaan saatu mm. Portal, Cyberpunk 2077 ja Halo -peleistä, jos ne olisi luotu kyseisellä pelimoottorilla.

Nyt vuorossa on Fallout -pelisarja, josta innokkaat fanit ovat luoneet uuden pelimoottorin avulla näkemyksen miltä tuleva -peli saattaisi näyttää.

Videolla nähdään erilaisia pätkiä, joissa nähdään ikonisia Fallout -aiheisia elementtejä kuten Power Armour -kypärä sekä Pip-Boy.

Videon taustalla on Enfant Terrible -kanava, joka on keskittynyt suosittuja pelejä modernisoiviin videoihin. Aiemmin kanavalla on nähty mm. ja -uusintovideoita.

Virallista Fallout 5 -peliä ei olla saamassa ihan hetkeen, sillä Bethesda työstää parhaillaan scifiroolipeliä , joka viivästyi hiljattain ensi vuoden puolelle. Sen jälkeen vuorossa on seuraava The Elder Scrolls -peli.

Kommentoi