Jackie ja Iso-Arska seikkailevat tulevassa fantasiaelokuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Jackie ja Iso-Arska seikkailevat tulevassa fantasiaelokuvassa 90

Mystery of the Dragon Seal - Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan

: Journey To China yhdistää valkokankaalle kaksi legendaarista ja rakastettua toimintatähteä; Arnold Schwarzeneggerin ja Jackie Chanin. Vaikka elokuva on jo periaatteessa ollut valmis vuodesta 2017 asti, se on ollut jälkituotantolimbossa siitä asti roikkumassa. Kuitenkin nyt elokuva on vihdoinkin tulossa ulos – vaikka varmuutta ei olekaan koska.

Venäläisen elokuvantekijä Oleg Stepchenkon ohjaama pätkä on jatko-osa vuoden 2014 elokuvalle , mikä perustuu löyhästi Nikolai Gogolin kirjaan.

Elokuvassa tulee olemaan velhoja, prinsessoja, taistelulajimestareita, lohikäärme ja muuta fantasianamia. Jackie näyttelee mestarivelhoa ja Arnold merikapteenia. Näihin kahteen näyttelijään kova kaarti ei kuitenkaan rajoitu. Mukana menossa nähdään myös muunmuassa Rutger Hauer (), Christopher Fairbank ( Vol 1.) Igor Jijikine (Forbidden Empire), Charles Dance (), Jason Flemyng () ja Martin Klebba ().

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen satunnaisesti: mixer.com/Thaumiel_Nerub

Kommentoi

Dennis Villeneuven Dyyni-elokuva saapuu elokuvateattereihin marraskuussa 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Dennis Villeneuven Dyyni-elokuva saapuu elokuvateattereihin marraskuussa 2020 97

60-luvulla ilmestyneeseen Dyyni-tieteisnovelliin perustuva uusi Dune-elokuva saapuua elokuvateattereihin marraskuussa 2020. Elokuvan ohjaa Denis Vileneuve, joka tunnetaan elokuvista kuten 2049 ja Arrival. Tuotantoyhtiönä toimii Legendary Entertainment.

Leffa on kasannut hiljalleen melkoisen vaikuttavaa näyttelijäkaartia. Paul Atreidesin roolissa nähdään Timothee Chalamet (Call Me by Your Name), tämän äitiä Lady Jessicaa näyttelee Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout) ja isä Duke Leto Atreidesia Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi). Fremen johtaja Stilgarin roolia tähdittää Javier Bardem (mother!, Pirates of the Caribbean), Baron Harkonnenia esittää Stellan Skarsgård (Avengers -elokuvat) ja tämän veljenpoika Glossu ’Beast’ Rabbania Dave Bautista ().

Myös Aquaman -elokuvasta ja Game Of Thrones sarjasta tuttu Jason Momoa on puheissa näyttelemään Duke Leton oikeaa kättä Duncan Idahoa.

Kyseisestä saagasta on yritetty tehdä elokuvia kunnianhimoisesti jo useaan otteeseen 70-luvulta lähtien. Kuitenkin onnistuneesti vasta onnistuneesti vuonna 1984, jolloin ilmestyi David Lynchin ohjaama kulttimaineeseen noussut elokuva. Vuonna 2000 John Harrison muovasi saagan minisarjaksi Sci-Fi -kanavalle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi