Jackie ja Iso-Arska seikkailevat tulevassa fantasiaelokuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Jackie ja Iso-Arska seikkailevat tulevassa fantasiaelokuvassa

Mystery of the Dragon Seal - Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan

: Journey To China yhdistää valkokankaalle kaksi legendaarista ja rakastettua toimintatähteä; Arnold Schwarzeneggerin ja Jackie Chanin. Vaikka elokuva on jo periaatteessa ollut valmis vuodesta 2017 asti, se on ollut jälkituotantolimbossa siitä asti roikkumassa. Kuitenkin nyt elokuva on vihdoinkin tulossa ulos – vaikka varmuutta ei olekaan koska.

Venäläisen elokuvantekijä Oleg Stepchenkon ohjaama pätkä on jatko-osa vuoden 2014 elokuvalle , mikä perustuu löyhästi Nikolai Gogolin kirjaan.

Elokuvassa tulee olemaan velhoja, prinsessoja, taistelulajimestareita, lohikäärme ja muuta fantasianamia. Jackie näyttelee mestarivelhoa ja Arnold merikapteenia. Näihin kahteen näyttelijään kova kaarti ei kuitenkaan rajoitu. Mukana menossa nähdään myös muunmuassa Rutger Hauer (), Christopher Fairbank ( Vol 1.) Igor Jijikine (Forbidden Empire), Charles Dance (), Jason Flemyng () ja Martin Klebba ().

Kehutusta Star Wars -elokuvasta tunnettu ohjaaja havittelee pestiä tulevasta Jurassic Park -jatko-osasta Kommentit pois päältä artikkelissa Kehutusta Star Wars -elokuvasta tunnettu ohjaaja havittelee pestiä tulevasta Jurassic Park -jatko-osasta

Gareth Edwards silmäilee ohjaajan paikkaa uudelle -elokuvalle. Seuraavan Jurassic World -elokuvan ohjaajan etsintä saattaa olla ohi, sillä huhujen mukaan Rogue One -ohjaaja Gareth Edwards neuvottelee ottaakseen ohjakset.

Ensimmäiset neuvottelut Bullet Train -ohjaajan David Leitchin kanssa päättyivät tuloksetta. Elokuvalle on jo asetettu julkaisupäiväksi 2. heinäkuuta 2025, ja ja Amblin Entertainment ovat raporttien mukaan liikkeellä nopeasti täyttääkseen tärkeän roolin.

Jos Edwards sitoutuu projektiin, se merkitsee hänen paluutaan suurten budjettien franchise-elokuvien pariin hänen kriitikoiden ylistetyn Star Wars -spin-offinsa, Rogue One: A Star Wars Storyn, jälkeen. Mies ohjasi myös vuoden 2014 Godzilla-uusintaversion ja viimeisimmän projektinsa, tieteiselokuvan The Creator.

Tuleva Jurassic World -elokuva, johon Jurassic Park -elokuvan käsikirjoittaja David Koepp on kirjoittanut käsikirjoituksen, tarjoaa väitteiden mukaan raikkaan näkökulman sarjaan uusien hahmojen kautta. Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, etteivät fanit näe Chris Prattia, Bryce Dallas Howardia tai alkuperäisen trilogian tähtiä kuten Jeff Goldblumia, Sam Neillia ja Laura Dernia.

Vaikka virallista nimeä ei ole vielä paljastettu, elokuvan odotetaan aloittavan tuotannon pian täyttääkseen vuoden 2025 julkaisupäivänsä.

Lähde: Hollywood Reporter

Dinosaurukset karjuvat jälleen kerran päin naamaa jo vuonna 2025 – uusi Jurassic World sai julkaisupäivän Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosaurukset karjuvat jälleen kerran päin naamaa jo vuonna 2025 – uusi Jurassic World sai julkaisupäivän

Vain muutamia viikkoja sen jälkeen kun kertoi työskentelevänsä uuden -elokuvan parissa, olemme saaneet tietoomme elokuvan mahdollisen ohjaajan. Lisäksi myös virallinen julkaisupäivä on nyt varmistettu.

paljasti maanantaina julkaisemassaan raportissa, että , yksi viime vuosikymmenen merkittävimmistä toimintaelokuvaohjaajista, on ehdolla ohjaajan paikalle. Raportti kertoo kuitenkin, että neuvottelut ovat vielä varhaisessa vaiheessa.

Deadline-raportti paljasti myös odotetun julkaisupäivän: 2. heinäkuuta 2025, mikä tietääkin melko tiukkaa aikataulua. Universal vahvisti myöhemmin kyseisen päivämäärän twitter-postauksessa Jurassic World tilillään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan täältä.

Uutta Jurassic World -elokuvaa odotetaan täysin uudenlaisena lähestymistapana sarjaan, eikä odoteta, että Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard palaisivat mukaan tämän uuden trilogian jälkeen. Alkuperäisen trilogian Jeff Goldblum, Laura Dern ja Sam Neill eivät myöskään todennäköisesti enää palaa Jurassic Worldin maailmaan.