Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Tulevan Uncharted -elokuvan ja sekä Zombieland -elokuvien ohjaaja tunnettu Ruben Fleischer tulee ohjaamaan myös toisen suosittuun peisarjaan perustuvan elokuvan tai tv-sarjan.

Kyseessä on Naughty Dogin toinen pelisarja Jak and Daxter, josta ei ole saatu uutta osaa sitten vuoden 2009. Nyt kuitenkin tuloillaan on pelisarjaan liittyvä elokuva tai sarja.

Ensimmäinen Jak and Daxter: The Precursor Legacy -peli ilmestyi vuonna 2001 2 -konsolille. Sittemmin pelisarjasta on saatu osia ja PS Vita -konsoleille.

Tulevan Uncharted -elokuvan lisäksi tuloillaan on myös The Last of Us -tv-sarja :lle.

Kommentoi

Destroy All Humans! 2 -demo ladattavissa Steamistä Kommentit pois päältä artikkelissa Destroy All Humans! 2 -demo ladattavissa Steamistä

Destroy All Humans! 2 - Reprobed 

Nordic on julkaisemassa vuoden 2006 klassikkopelin Destroy All Humans! 2 -uusintoa uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle elokuussa. Nyt pelin demo on ladattavissa Steamistä PC:lle.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed -nimellä kulkevan pelin on kehittänyt täysin tyhjältä pohjalta ja käytössä on Unreal Engine 4 -pelimoottori. Pelissä on kahden pelaajan paikallinen co-op -tila ja aiempaa suurempi avoin maailma.

Alkuperäinen vuoden 2006 peli ilmestyi PlayStation 2 ja alkuperäiselle Xbox -konsolille. Pelin kehityksestä vastasi tuolloin Studios.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed saapuu ja Xbox Series X sekä S -konsoleille ja PC:lle elokuun 30. päivä. Voit ladata pelin demon täältä.

Kommentoi

The Last of Us Part 1 saa uusinnon PS5:lle ja PC:lle – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us Part 1 saa uusinnon PS5:lle ja PC:lle – katso traileri

The Last of Us Part 1

Naughty Dog on paljastanut osana Summer Game Fest -tapahtumaa paljon huhutun Part 1 -uusinnon, joka on tulossa 5 -konsolille syyskuussa ja parhaillaan kehitteillä myös :lle.

Pelissä tullaan näkemään alkuperäiset liikkeet näyttelijöiltä, mutta animaatioita on paranneltu. Samalla pelin vihollisten tekoäly on muutettu vastaamaan Part II -peliä.

Peli tukee myös 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta ja mukana on myös uusia tapoja taistella.

Part 1 -uusinto saapuu PlayStation 5 -konsolille syyskuun 2. päivä ja on parhaillaan kehitteillä myös :lle.

Kommentoi