Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Tulevan -elokuvan ja sekä Zombieland -elokuvien ohjaaja tunnettu Ruben Fleischer tulee ohjaamaan myös toisen suosittuun peisarjaan perustuvan elokuvan tai tv-sarjan.

Kyseessä on Naughty Dogin toinen pelisarja , josta ei ole saatu uutta osaa sitten vuoden 2009. Nyt kuitenkin tuloillaan on pelisarjaan liittyvä elokuva tai sarja.

Ensimmäinen -peli ilmestyi vuonna 2001 -konsolille. Sittemmin pelisarjasta on saatu osia ja -konsoleille.

Tulevan Uncharted -elokuvan lisäksi tuloillaan on myös -tv-sarja :lle.

Modaaja muutti harvinaisen PS1-ohjaimen täysin toimivaksi kädessä pidettäväksi PlayStationiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Modaaja muutti harvinaisen PS1-ohjaimen täysin toimivaksi kädessä pidettäväksi PlayStationiksi

Eräs luova modaaja on vienyt asiat pitkälle, muuntamalla harvinaisen -ohjaimen täysin toimivaksi kädessä pidettäväksi PlayStationiksi!

Tämä vaikuttava luomus on peräisin Hairo Satohilta (@haihaisb), joka dokumentoi projektinsa verkossa. Satoh aloitti Takara Roulette Controller -ohjaimella, ainutlaatuisella PS1-lisävarusteella, joka tunnetaan värikkäästä pyörittimestään.

Mutta Satoh ei ollut kiinnostunut pyörittimestä – hän halusi pelata! Joten hän muutti ohjaimen moderniksi ihmeeksi. Hyvästit pyörittimelle, terve HD LCD-näytölle! Satoh lisäsi myös olennaisia ominaisuuksia, kuten L- ja R-näppäimet, USB-C-latausportin, stereokaiuttimet, muistikorttipaikan ja äänenvoimakkuuden säätörullan.

Koska PS1-levyt eivät mahtuisi tähän mini-mestariteokseen, Satoh käyttää PS1-emulaattoria pelatakseen klassikoita kuten Resident Evil: Survivor. Tämä ei ole Satohin ensimmäinen kerta modausmaailmassa. Hänen sosiaalisen median sivut esittelevät luomuksia, erityisesti kädessä pidettäviä versioita klassisista Nintendon konsoleista. Yksi nerokas modi kutistaa jopa Nintendo DS:n näytön, mahdollistaen sen vaihtamisen saumattomasti DS- ja GameBoy-formaattien välillä!

Satoh liittyy kasvavaan lahjakkaiden modaajien yhteisöön, jotka herättävät retro-pelikokemuksia uudelleen henkiin. Kannettavista Wii -konsoleista kädessä pidettäviin PS2:siin, nämä tekniikkataikurit osoittavat, että hieman kekseliäisyyttä käyttämällä menneisyyden konsolit voi todella olla kannettavia.

Jon Snowin jatko-osa hyllytetty – ”Emme löytäneet oikeaa tarinaa” Kommentit pois päältä artikkelissa Jon Snowin jatko-osa hyllytetty – ”Emme löytäneet oikeaa tarinaa”

Ehdotettu jatko-osasarja Game of Thronesin jakavan finaalin jälkeen on tällä hetkellä jäissä. Näyttelijä , joka esitti synkkää sankaria, paljasti uutisen hiljattaisessa haastattelussa.

, joka on väliaikaisesti nimeltään Snow, vahvistettiin kirjailija George R.R. Martinin toimesta vuonna 2022. Harington oli ilmeisesti kiinnitetty kehittämään sarjaa oman tiiminsä kanssa. Kuitenkin Harington selitti Screen Rantille, että projekti on nyt laitettu jäihin.

”Emme voineet löytää oikeaa tarinaa kerrottavaksi”, Harington sanoi. ”Me kaikki [tarkoittaen itseään, :ta ja hänen tiimiään] halusimme innostua siitä, mutta se ei vain toiminut. Joten olemme päättäneet laittaa sen jäihin toistaiseksi. Aina on mahdollisuus palata siihen, mutta tällä hetkellä se on hyllyllä.”

Tämä uutinen on pettymys faneille, jotka odottivat näkevänsä, miten selviytyi Game of Thronesin finaalin emotionaalisesta myllerryksestä. Harington itse vihjasi sarjan tutkivan juuri tätä teemaa eräässä fanitapahtumassa vuonna 2022.

”Hänellä on kaikki tämä trauma käsiteltävänään”, Harington sanoi viitaten Jon Snowiin. ”Daenerysin tappamisen syyllisyys, Ygritten menettäminen, Ollyn hirttäminen… siinä on paljon purtavaa.”

Snow liittyy toiseen hylättyyn -spin-offiin, The Long Night. Tämä esiosa-projekti, jonka pilotin kerrottiin maksaneen huimat 30 miljoonaa dollaria, peruttiin vuonna 2019.

Kuitenkin on vielä toivoa Westerosin faneille. Targaryen-keskeinen esiosa-sarja House of the Dragon on palannut toiselle kaudelleen HBO Maxilla tämän kesäkuun aikana. Lisäksi toinen esiosa-sarja, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, on suunniteltu julkaistavaksi loppuvuodesta 2025.

Lähde: IGN