Jälleen ilmaispelattavaa viikonlopuksi – SOMA ja Costume Quest Kommentit pois päältä artikkelissa Jälleen ilmaispelattavaa viikonlopuksi – SOMA ja Costume Quest

SOMA

jakaa jälleen kaksi ilmaista peliä :lle – kauhuselviytymispeli ja halloween seikkailu .

Ensimmäinen peleistö on tunnelmallinen sci-fi kauhuselviytymispeli SOMA. Alunperin vuonna 2015 ilmestyneessä pelissä yritetään selviytyä vedenalaisessa tutkimuslaitoksessa, jonka laitteistot on härännyt eloon karmivin seurauksin. Peli tukeutuu hiippailuun, vaaran välttämiseen ja pulmanratkonnaltakaan on vaikea välttyä.

Costume Quest puolestaan on alunperin vuonna 2010 ilmestynyt halloween aiheinen seikkailuroolipeli. Siinä pelaajan täytyy valita oma sankari ja lähteä perinteiselle karkki vai kepponen kierrokselle, suorittaen erilaisia tehtäviä, keräten halloween asuja ja rakentaen samalla retkikuntaansa. Taistellessa asuja käyttävät ryhmän jäsenet muuttuvat hirviöiksi joilla taistellaan vihollisia vastaan.

Voit ladata molemmat peli ilmaiseksi Epic Game Storesta aina marraskuun 7. päivään asti.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.