Jälleen ilmaispelattavaa viikonlopuksi – SOMA ja Costume Quest Kommentit pois päältä artikkelissa Jälleen ilmaispelattavaa viikonlopuksi – SOMA ja Costume Quest

SOMA

Store jakaa jälleen kaksi ilmaista peliä :lle – kauhuselviytymispeli ja halloween seikkailu Costume Quest.

Ensimmäinen peleistö on tunnelmallinen sci-fi kauhuselviytymispeli SOMA. Alunperin vuonna 2015 ilmestyneessä pelissä yritetään selviytyä vedenalaisessa tutkimuslaitoksessa, jonka laitteistot on härännyt eloon karmivin seurauksin. Peli tukeutuu hiippailuun, vaaran välttämiseen ja pulmanratkonnaltakaan on vaikea välttyä.

Costume puolestaan on alunperin vuonna 2010 ilmestynyt halloween aiheinen seikkailuroolipeli. Siinä pelaajan täytyy valita oma sankari ja lähteä perinteiselle karkki vai kepponen kierrokselle, suorittaen erilaisia tehtäviä, keräten halloween asuja ja rakentaen samalla retkikuntaansa. Taistellessa asuja käyttävät ryhmän jäsenet muuttuvat hirviöiksi joilla taistellaan vihollisia vastaan.

Voit ladata molemmat peli ilmaiseksi Game Storesta aina marraskuun 7. päivään asti.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi