James Cameron vakuuttelee – Avatar 3 ilmestyy vuonna 2025 Kommentit pois päältä artikkelissa James Cameron vakuuttelee – Avatar 3 ilmestyy vuonna 2025

Menestysohjaaja James Cameron on vahvistanut, että 3 on edelleen tulossa vuonna 2025.

Hiljattain pidetyssä lehdistötilaisuudessa Varietyssa elokuvantekijä vahvisti, että se pysyy aikataulussa ja julkaistaan suunnitellusti 19. joulukuuta 2025.

”Hoidamme parhaillaan hyvin hektisiä kahden vuoden jälkituotantoa”, hän vahvisti kysyttäessä tulevasta Avatar-jatko-osasta. ”Joten se saapuu jouluun 2025.”

Disney oli aiemmin ilmoittanut, että seuraavat kolme Avatar-elokuvaa siirtyvät myöhemmäksi. Avatar 3 on tarkoitus julkaista 19. joulukuuta 2025, Avatar 4 21. joulukuuta 2029 ja Avatar 5 19. joulukuuta 2031.

Kiitos Disney+ – uusimman Avatar-elokuvan voit katsoa nyt omalta kotisohvaltasi Kommentit pois päältä artikkelissa Kiitos Disney+ – uusimman Avatar-elokuvan voit katsoa nyt omalta kotisohvaltasi

James Cameronin Oscar-palkittu saapuu tänään yksinoikeudella Disney+ suoratoistopalveluun.

: The Way of Water -elokuvan ohjasi ja käsikirjoitti James Cameron, joka aloitti franchisen vuoden 2009 Avatar-elokuvalla. Näyttelijäkaartiin kuuluvat Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Stephen Lang ja Sigourney Weaver, jotka palasivat rooleihinsa. Lisäksi mukana oli uusia näyttelijöitä, kuten Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Michelle Yeoh ja muita.

Elokuva tuotti yli 2,3 miljardia dollaria lipputuloja, mikä on yksi elokuvahistorian suurimmista menestyksistä. Fanit voivat odottaa lisää Avatar-elokuvia tulevaisuudessa, sillä Avatar 3:lla on jo alustava julkaisupäivä 20. joulukuuta 2024, Avatar 4 on suunniteltu julkaistavaksi 18. joulukuuta 2026 ja Avatar 5 22. joulukuuta 2028.

Antoisia elokuvahetkiä!

Pääsiäisen leffavinkki: Uusimman Avatar-elokuvan voit katsoa nyt omalta kotisohvaltasi Kommentit pois päältä artikkelissa Pääsiäisen leffavinkki: Uusimman Avatar-elokuvan voit katsoa nyt omalta kotisohvaltasi

James Cameronin Oscar-palkittu on virallisesti katsottavissa internetin ostopalveluissa. Halvempaa tapaa, eli vuokra- ja suoratoistoversiota saamme odottaa vielä pidemmän tovin.

Voit ostaa tämän suuren suosion saavuttaneen jatko-osan digitaalisilta jälleenmyyjiltä, kuten vaikkapa Google Playsta tai AppleTV:stä

Antoisia elokuvahetkiä!