James Gunn vihjailee, että odotettu Looney Tunes -elokuva näkee vihdoin päivänvalon Kommentit pois päältä artikkelissa James Gunn vihjailee, että odotettu Looney Tunes -elokuva näkee vihdoin päivänvalon

Live-action animaatiohybridi Looney Tunes-elokuvasta Coyote vs. Acme on jälleen saatu uutta toivoa, kertoi elokuvaohjaaja James Gunn.

Gunn oli mukana tarinan kehityksessä vaikka sen kuvaukset päättyivät toukokuussa 2022. Warner Bros perui elokuvan julkaisun taloudellisista syistä. Elokuvan näyttelijöihin kuuluivat muun muassa John Cena ja Will Forte. Päätös on herättänyt kritiikkiä verkossa, kuten elokuvan ohjaaja Dave Greenin ja muiden elokuvan tekemiseen osallistuneiden osalta.  

Nyt Gunn julkaisi Instagramissa viestin, jossa hän kertoo että on toivoa siitä, että peruttu elokuva Coyote vs. Acme julkaistaisiin viimeinkin.

Beetlejuice 2 on purkissa – ohjaaja Tim Burton paljasti ensimmäisen kulissien takaisen kuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Beetlejuice 2 on purkissa – ohjaaja Tim Burton paljasti ensimmäisen kulissien takaisen kuvan

Ohjaaja otti torstaina kännykän kauniiseen käteensä, ja kirjautui Instagramiin ilmoittaakseen, että vuosikymmeniä odotetun jatko-osan kuvaaminen on saatu päätökseen.

Burton kiitti näyttelijöitä ja tiimiä heidän työstään uuden elokuvan parissa samalla paljastaen vilauksen ikonisesta lavasteesta, joka palaa uudessa elokuvassa.

-kuvassa Burton istuu odotushuoneessa tuonpuoleisessa, johon Alec Baldwinin ja Geena Davisin hahmot niin ikimuistoisesti vierailivat vuoden 1988 alkuperäisessä elokuvassa.

Vaikka Beetlejuice 2:sen -juonesta ei ole paljastettu yksityiskohtia, käsikirjoitus on peräisin Burtonin Wednesday -kirjoittajilta Alfred Goughilta ja Miles Millarilta. Elokuva tuo takaisin Winona Ryderin roolin Lydia Deetzinä, tällä kertaa tyttären kanssa, jota esittää ”Wednesday”-sarjan tähti Jenna Ortega.

Catherine O'Hara palaa rooliin Delia Deetzinä, palaa Beetlejuicen rooliin, ja Monica Bellucci näyttelee Beetlejuicen vaimoa.

Macaulay Culkinin Hollywoodin Walk of Famelle saama tähti toi mukanaan tunteikkaan jälleennäkemisen Kommentit pois päältä artikkelissa Macaulay Culkinin Hollywoodin Walk of Famelle saama tähti toi mukanaan tunteikkaan jälleennäkemisen

Hollywoodin Walk of Famelle ilmestyi perjantaina uusi tähti, ja se kuuluu kaikkien aikojen parhaimpien jouluhupailujen tähdelle.

, 90-luvun klassikoiden Yksin Kotona ja 2: Eksynyt New Yorkissa tähti monien muiden elokuvien joukossa, sai tällä viikolla tähtensä Hollywoodin Walk of Famella. Onnittelijoiden joukossa oli hänen ruudulla näyttelemä äitinsä rakastetusta elokuvasarjasta, Catherine O'Hara.

O'Hara, joka surullisen kuuluisasti jätti poikansa Kevinin yksinään kotiin lentokoneessa Ranskaan joulua varten vuoden 1990 Chris Columbuksen ja John Hughesin elokuvassa, totesi perjantaina, että Yksin Kotona on ja pysyy niin rakastettuna juuri Culkinin ansiosta.

”Se on Macaulayn täydellinen suoritus Kevin McAllisterina, joka antoi meille sen pienen jokapojan uskomattomalle seikkailulle”, hän sanoi.

”Tiedän, että teit todella kovasti töitä”, jatkoi O'Hara, ”mutta teit näyttelemisen näyttämään maailman luonnollisimmalta asianteolta.”