James Gunnin Suicide Squad -elokuva sai uuden trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa James Gunnin Suicide Squad -elokuva sai uuden trailerinsa

Ohjaaja James Gunnin tuleva -elokuva sai juuri uuden trailerin. Se esitettiin ensimmäistä kertaa Godzilla vs. Kong -elokuvan näytöksen lopussa. Kyseessä ei ohjaajan itsensä mukaan ollut aprillipila.

Tuleva Suicide Squad -elokuva ei ole jatko-osa vuoden 2016 David Ayerin ohjaamalle elokuvalle, vaan oma tulkintansa samasta lähdemateriaalista. Gunn itse kuvailee elokuvaansa ”supersankariversioksi vuoden 1967 elokuvasta The Dirty Dozen”.

Uusi Suicide Squad -elokuva nähdään teattereissa ja HBO Maxilla 6. elokuuta.

Trailerin voit katsastaa alhaalta.

Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu

Mortal Kombat

on julkaisemassa uutta -elokuvaa, joka on jatkoa vuoden 2021 HBO Maxille julkaistulle rebootille. Mortal Kombat 2:n tuottaja Todd Garner vahvistaa, että jatko-osan kuvaukset ovat nyt purkissa.

Näyttää siltä, että jatko-osaan on selvästi sujunut nopeasti ja tuotteliaasti. Kuvausten pääosin aloittua marraskuussa 2023, elokuva on edennyt ripeästi, ottaen huomioon Hollywoodin laajat viivästykset suoranaisina seurauksina WGA:n ja SAG-AFTRA:n lakkojen aikana. Ohjaaja Simon McQuoid palasi ohjaamaan jatko-osaa yhdessä Moon Knight -käsikirjoittajan Jeremy Slaterin kanssa. Alkuperäinen elokuva osoittautui jonkinlaiseksi pettymykseksi, mutta The Boys -sarjan tähti Karl Urbanin liittyminen mukaan legendaarisen Johnny Cagen roolissa on antanut faneille enemmän toivoa siitä, että tällä kertaa asiat voisivat olla paremmin.

Hiroyuki Sanada palaa jatko-osassa Scorpionin rooliin, vaikka hän aluksi epäröi vahvistaa osallistumistaan. Kuitenkin viime kuussa julkaistu vilauksen antoi viitteitä siitä, että legendaarinen japanilainen tähti todellakin näyttelee jälleen roolinsa. Mukana ovat myös Shao Khan (Martyn Ford), prinsessa Kitana (Adeline Rudolph) ja fanien suureksi iloksi Quan Chi (Damon Herriman). Lisääntyneet rakastettujen hahmojen määrä vihjaa siitä, että elokuvan tiimi pyrkii tarjoamaan katsojille enemmän siitä, mitä nämä haluaisivat nähdä tällä kertaa.

Edellinen Mortal Kombat elokuva ilmestyi elokuvateattereihin ja HBO Maxiin 16. huhtikuuta 2021.

Paul Thomas Anderson yhdistää voimansa Leonardo DiCaprion ja Sean Pennin kanssa uudessa elokuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Paul Thomas Anderson yhdistää voimansa Leonardo DiCaprion ja Sean Pennin kanssa uudessa elokuvassa

Palkittu ohjaaja yhdistää voimansa Oscar-voittajien Leonardo DiCaprion, Sean Pennin ja Regina Hallin kanssa uudessa, toistaiseksi nimettömässä elokuvassa :lle, kertoo Deadline.

Elokuvan kerrotaan olevan Andersonin kaupallisesti suuntautunein projekti tähän mennessä, ja sen budjetti heijastelee laajempaa massamarkkinoiden houkuttelemista. Elokuva sijoittuu nykyaikaan ja tulee olemaan ensemble-tyylinen.

Anderson on kirjoittanut elokuvan käsikirjoituksen ja toimii tuottajana yhdessä Sara Murphyn ja Adam Somnerin kanssa.