Japanilainen maanviljelyskalusto Kubota saapuu Farming Simulator -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen maanviljelyskalusto Kubota saapuu Farming Simulator -peliin

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatalouspeli täydentyy Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Osakassa yli 130 vuotta sitten perustettu Kubota edustaa japanilaisen maatalouskaluston huippuosaamista. Perustamisestaan lähtien on Kubota tuonut oman näkemyksensä maanviljelyyn erilaisten työkoneiden ja laitteiden osalta. Nyt Kubotan legendaarinen osaaminen saapuu myös osaksi 22 -peliä ja mukana on peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta olemassa olevan valikoiman lisäksi.

Lisäosan lippulaivamallina nähdään Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa konttorissa konsanaan. Kyseessä on paitsi Kubotan tähän asti suurin traktorimalli, myös isokokoinen ohjaamo, joka tarjoaa hulppean näköalan ympäristöön. Lisäksi mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorimallit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden avulla liikkuminen sujuu nopeasti ja ketterästi myös hankalassa maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-teemaisia vaatteita, joihin virtuaalifarmari voi sonnustautua.

Kubota Pack -lisäosa julkaistaan pelin pc- ja pelikonsoliversioille 28. kesäkuuta. Lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä. Lisätietoa FSL-liigasta voi lukea täältä.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä 5, Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi