Japanilainen mies pidätettiin hakkeroidun pokémonin myynnistä – Tienasi rötöstelyillään noin 9000 euroa Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen mies pidätettiin hakkeroidun pokémonin myynnistä – Tienasi rötöstelyillään noin 9000 euroa

Kotakun mukaan Aichin prefektuurissa on pidätetty vastikään 23-vuotias mies Sobble-pokemonin hakkeroinnista ja myynnistä. Kyseinen on yksi ja Shield -nimikkeiden aloitusmonneista.

Paikallisten uutislähteiden mukaan Sobblen hakkeroinut henkilö on harjoittanut toimintaansa melko pitkään. Noin vuoden ajan pidätetty mieshenkilö on väitetysti myynyt useita hakkeroituja Pokémoneja muille Pokémon Sword ja Shield -nimikkeiden pelaajille ja tienannut toimillaan noin 9 000 euroa.

Hakkeri on viranomaisten mukaan myöntänyt tekonsa.

Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyy Switchille vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyy Switchille vuoden lopulla

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

-pelisarja tulee samaan jatkoa tämän vuoden lopulla -konsolille kun ja ilmestyvät.

Peleistä ei vielä toistaiseksi tiedetä paljoakaan, mutta se tulee olemaan viimeisimpien Pokémon -pelien kaltainen avoimen maailman seikkailu.

Trailerin perusteella pelissä tullaan näkemään kolme uutta ruoho, tuli ja vesi -luokkien Pokémonia.

Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet ilmestyvät -konsolille tämän vuoden lopulla.

Pokémon Snap -pelin julkaisua juhlistetaan Pokémon GO -pelissä erikoistapahtumalla Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Snap -pelin julkaisua juhlistetaan Pokémon GO -pelissä erikoistapahtumalla

Pokémon Snap

Snap -uusinto ilmestyy -konsolille huhtikuun 30. päivä ja juhlistaakseen tätä Pokémon Company järjestää toisessa pelissään Pokémon GO:ssa erityisen tapahtuman.

Tapahtuman myötä pelaajat pääsevät tekemään uusia tutkimustehtäviä ja saavat mm. käyttöönsä uusia kamera-aiheisia avatareita. Luvassa on myös maalauksia tekevä Pokeémon nimeltään Smeargle.

Pelissä pelaajat seikkailevat Lentalin alueella ja ottavat kuvia pokemoneista. Avukseen pelaajat saavat alueen pokemon asiantuntijan professori Mirrorin ja tämän avustajan Ritan.

Odotettu jatko-osa vuoden 1999 Nintendo 65 klassikolle saapuu -konsolille huhtikuun 30. päivä.

The New Pokémon Snap Celebration will run from Thursday, 29 April, at 10:00 BST until Sunday, 2 May, at 20:00 BST.