Jatko-osa rakastetulle Spaceballsille työn alla – Josh Gad tähdessä ja Mel Brooks tuottamassa Kommentit pois päältä artikkelissa Jatko-osa rakastetulle Spaceballsille työn alla – Josh Gad tähdessä ja Mel Brooks tuottamassa

Hyviä uutisia -faneille! Kiinnittäkää turvavyöt, sillä vauhti kiihtyy – jatko-osaa rakastetulle tieteisparodialle ollaan kuulemma Amazon MGM Studiosilla pukemassa.

Uutiset vahvisti itse , näyttelijä joka tunnetaan parhaiten Olafin ääninäyttelijänä Frozen-elokuvista. Gad ei pelkästään tähditä Spaceballs 2 -elokuvassa, vaan toimii myös tuottajana alkuperäisen elokuvan luojan Mel Brooksin rinnalla.

Juonen yksityiskohdat pysyvät vielä salassa, mutta Spaceballs 2:n käsikirjoitustiimi on lupaava. Gadin rinnalla työskentelevät Benji Samit ja Dan Hernandez, jotka tunnetaan käsikirjoituksistaan Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien: Mutanttimanian ja Pokémon: Detective Pikachun kaltaisista elokuvista. Ohjaajaksi on kiinnitetty Josh Greenbaum, jonka ansiolistaan kuuluu elokuvat Strays ja Becoming Bond.

, 97-vuotias komedialegenda joka raivasi tietä parodiaelokuville klassikoillaan kuten Nuori Frankenstein ja History of the World, Part I, toimii Spaceballs 2:n vastaavana tuottajana. Alkuperäisestä vuoden 1987 elokuvasta, jossa näyttelivät muun muassa John Candy, Rick Moranis ja Bill Pullman, on muodostunut kulttiklassikko, ja jatko-osa lupaa ivata entistä useampaa avaruusseikkailuelokuvaa, jotka ovat ilmestyneet vuosien varrella.

Spaceballs 2:n julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta näin hauskan tiimin ja parodioitavan materiaalin määrän kanssa yksi asia on varma: luvassa on aivan järjettömän hauskaa aikaa.

Lähde: IGN

He-Man palaa valkokankaille Kommentit pois päältä artikkelissa He-Man palaa valkokankaille

He-Man

ja Mattel ovat valinneet näyttelijä Nicholas Galitzinen (The Idea of You ja Red, White, & Royal Blue) He-Maniksi tulevaan Masters of the Universe elokuvaan.

Pitkään kehitteillä ollut elokuvaversiointi julkistettiin tänään, ja sen ohjaa Travis Knight (Kubo and the Two Strings, Bumblebee). Juonesta ei ole vielä paljastettu mitään, mutta elokuvan on edelleen tarkoitus ilmestyä vuonna 2026.

”Olemme innoissamme herättämässä rakastetun Masters of the Universe -elokuvan henkiin, emmekä voisi olla enemmän innoissamme voidessamme ilmoittaa valtavan lahjakkaan Nicholas Galitzinen He-Maniksi”, Amazon MGM Studiosin elokuvatuotannon ja -kehityksen johtaja Julie Rapaport sanoi lausunnossa.
”Yhdessä ohjaaja Travis Knightin, Mattellin ja Escape Artistsin kanssa tämä hahmon ja hänen universuminsa uudelleen esittely tulee olemaan eeppinen elokuva, joka ilahduttaa yleisöä täältä Eterniaan asti.”

Käsikirjoituksen on kirjoittanut Chris Butler (alkuperäisluonnoksen tekivät David Callaham yhdessä Aaron ja Adam Neen kanssa). Escape Artistsin Todd Black, Jason Blumenthal ja Steve Tisch toimivat tuottajina yhdessä Mattel Filmsin presidentin Robbie Brennerin kanssa.

on ylpeä yhteistyöstä Amazonin kanssa ja siitä, että saamme jälleen työskennellä uskomattoman Courtenay Valentin kanssa tuodaksemme Masters of the Universe valkokankaalle”, Brenner sanoi.
”Olemme innoissamme voidessamme tuottaa elokuvaa yhdessä arvostetun ja tuotteliaan Todd Blackin, Jason Blumenthalin ja Steve Tischin, visionäärisen Travis Knightin ja karismaattisen ja lahjakkaan Nicholas Galitzinen, eli Prinssi Adamin/He-Manin, kanssa!”
Nicholas Galitzine, He-Man

Live-action Masters of the Universe -elokuva on ollut työn alla useiden eri ohjaajien ja tähtien kanssa viime vuosikymmenen aikana. Muutamia nimiä, jotka on liitetty projektiin jossain vaiheessa, ovat Kick-Ass 2 -elokuvan ohjaaja Jeff Wadlow, The Dark Knightin David S. Goyer ja Terminator Salvationin McG. Galitzine ei ole myöskään ensimmäinen näyttelijä, jota on kaavailtu Prinssi Adamin rooliin, sillä myös näyttelijät Noah Centineo, Kyle Allen ja Kellan Lutz olivat kaikki kiinni projektissa jossain vaiheessa.

elokuvan oli myös alun perin tarkoitus ilmestyä Netflixissä, ennen kuin suoratoistopalvelu lopulta päätti luopua projektista. Uutisia siitä, että se siirtyisi Amazonille, saatiin vuoden lopulla. Knightin kerrottiin olleen neuvotteluissa helmikuussa.

Vaikka Mattelilla on kestänyt vuosia saada He-Man elokuvaansa tehtyä, leluyhtiö on yrittänyt tuoda muitakin omistamiaan brändejä teattereihin. Merkittävin on Barbie, joka ravisteli elokuvamaailmaa ohjaaja Greta Gerwigin tuodessa sen yleisön eteen viime vuonna. Toinen tekeillä oleva adaptaatio on tarkoitus tuoda Jennifer Lopezin ja Anthony Ramosin Bob the Builder lopulta valkokankaalle.

Masters of the Universe saapuu elokuvateattereihin edelleen aiemmin ilmoitetulla ensi-ilta päivämäärällä 6. kesäkuuta 2026.

Lähde: IGN