Jättirahoituksen kerännyt Star Citizen ilmaiskokeilussa viikonloppuun asti Kommentit pois päältä artikkelissa Jättirahoituksen kerännyt Star Citizen ilmaiskokeilussa viikonloppuun asti

Star Citizen

Pitkään kehitteillä olleen ja jättimäisen joukkorahoitussumman kerännyt avaruusseikkailu on jälleen kokeiltavissa ilmaiseksi viikonloppuun asti. Peliä voi pelata aina sunnuntaihin marraskuun 3. päivä asti.

Ilmaisjaksolla pääset kokeilemaan pelin 3.7.1 alpha-versiota ja yhtä viidestä saatavilla olevasta eri aluksesta. Voit myös kokeilla pelin Arena Commander -tilaa, jossa pelaajat taistelevat aluksilla toisiaan vastaan. Myös pelin perinteisempi ensimmäisen persoonan moninpeli Star Marine -tila on kokeiltavissa.

Pelin Free Fly -tila on pelattavissa :llä aina marraskuun 3. päivään asti. Voit värväytyä ilmaispelijaksolle täältä.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Arizona Sunshine
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, tai Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi