Jättirahoituksen kerännyt Star Citizen ilmaiskokeilussa viikonloppuun asti Kommentit pois päältä artikkelissa Jättirahoituksen kerännyt Star Citizen ilmaiskokeilussa viikonloppuun asti

Star Citizen

Pitkään kehitteillä olleen ja jättimäisen joukkorahoitussumman kerännyt avaruusseikkailu on jälleen kokeiltavissa ilmaiseksi viikonloppuun asti. Peliä voi pelata aina sunnuntaihin marraskuun 3. päivä asti.

Ilmaisjaksolla pääset kokeilemaan pelin 3.7.1 alpha-versiota ja yhtä viidestä saatavilla olevasta eri aluksesta. Voit myös kokeilla pelin Arena Commander -tilaa, jossa pelaajat taistelevat aluksilla toisiaan vastaan. Myös pelin perinteisempi ensimmäisen persoonan moninpeli Star Marine -tila on kokeiltavissa.

Pelin Free Fly -tila on pelattavissa :llä aina marraskuun 3. päivään asti. Voit värväytyä ilmaispelijaksolle täältä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi