Jimm’s Chungus -pelitietokone on kaikkien pelaajien unelmalaite Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s Chungus -pelitietokone on kaikkien pelaajien unelmalaite

Jimms Chungus

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s -Store on julkaissut huipputason pelitietokoneen, jonka muhkea muotoilu ja väritys kertovat kokonaisuudesta kaiken oleellisen.

”Vaikka turboahdetut supermallimme eivät olekaan olleet massiivisia myyntimenestyksiä, olemme halunneet toteuttaa kaikkien pelaajien päiväuniksi sopivia tehotietokoneita epäsäännöllisin väliajoin, jotta tietokoneita suunnittelevat ihmemiehemme pysyvät vireessä”, kommentoi toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Pelaamisen ja tietokoneet vakavasti ottaville harrastajille on tärkeätä nähdä mihin me pystymme ja siksi pyrimme unelmakokoonpanoja välillä toteuttamaan – ja meneehän niitä aina kaupaksikin!”

Jimms Chungus

Big Chungus on tunnettu nettimaailman meemi, jossa yleensä solakka Väiski Vemmelsääri on kasvanut massiivisiin ja näyttäviin mittoihin. Samalla tavalla Jimm’s Chungus on todella näyttävä ja kooltaan massiivinen ilmestys. Erittäin tilava ja näyttävän esillepanon mahdollistava viistokotelo koostuu enimmäkseen karkaistusta lasista. Se tarjoaa esteettömän näkymän tietokoneen komponentteihin ja niiden nestejäähdytykseen. Kotelon molemmat sivut, etupaneeli ja jopa katto ovat hillitysti tummennettua lasia. Mustaksi jauhemaalattu teräsrunko pitää kokonaisuuden kuitenkin vankkana ja vakaana. Kokonaisuuden kruunaa Jimm’sille ominainen oranssinen värimaailma, joka näkyy tietokoneen upeassa sisävalaistuksessa ja kotelon alumiinijalustassa.

Jimm’s Chungus -pelitietokoneen komponentit eivät kalpene sen ulkokuoren loistolle. Laatuvalmistajien osista koottu unelmalaite jättää suorituskyvyssä jälkeensä useimmat muut tietokoneet. Huikean tehokas 4,6 gigahertsin kellotaajuudella toimiva AMD Ryzen 9 3900X -suoritin, mahtavaa kuvanlaatua tarjoava NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjain ja nykyaikainen ASUS ROG STRIX X570-E GAMING -emolevy muodostavat laitteen ytimen. Huipputehokkuuden sivutuotteena muodostuva lämpö viilennetään tehokkaasti näyttävällä Jimm’sin suunnittelemalla nestejäähdytysjärjestelmällä, jossa on hyödynnetty EK Water Blocksin erillisosia. Lisää jäähdytystä tarjoavat tietokoneen lasisen etupaneelin takana olevat tuulettimet, jotka tuovat kokonaisuuteen myös lisää värikkyyttä ja tyyliä.

Hintaa koneelle kertyy hulppeat 4 999 euroa ja sen saa myös räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet. Voit tutustua laitteeseen tarkemmin täällä.

Kommentoi

Total Annihilation: Commander Pack jaossa ilmaiseksi GOGissa Kommentit pois päältä artikkelissa Total Annihilation: Commander Pack jaossa ilmaiseksi GOGissa

Total Annihilation

Strategiapelien ystäville on herkkua luvassa sillä GOG -kauppapaikka jakaa kesäalensa kunniaksi ilmaiseksi klassista Total Annihilation: Commander Pack -peliä.

Alunperin vuonna 1997 ilmestyneen peruspelin lisäksi Commander Pack sisältää pelin molemmat lisäosat The Core Contingency ja Battle Tactics.

Total Annihilation: Commander Pack on ladattavissa ilmaiseksi GOGista aina huomiseen sunnuntaihin klo 15:00 asti, joten toimi nopeasti!

Kommentoi

Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla

GTFO

Ruotsalaisen indiestudio 10 Chambers Collectiven kauhuselviytymisräiskintä GTFO on saamassa uuden The Vessel -rundownin ensi viikon torstaina kesäkuun 11. päivä.

Järjestyksessään pelin kolmas rundown tuo peliin uutta tarinaa, sekä alueen nimeltään Lab. Myös seitsemän tutkimusretkeä on luvassa uusien aseiden ja vastustajien kera.

Pelissä neljä pelaajaa lasketaan synkkään maanalaiseen tyrmään, jota hallinnoi The Warden. Ammuksia on vähän ja vaara vaanii jokaisen nurkan takana. Joudut selviytymään joukkueesi kanssa selvittäen erilaisia tavoitteita. Välillä kannattaa hiippailla ja jotkut tilanteet vaativat rankempia otteita.

GTFO on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa Steamistä :lle.

Kommentoi