John Carpenter tekee paluun Halloween-leffasarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa John Carpenter tekee paluun Halloween-leffasarjaan

Elokuvantekijä, käsikirjoittaja, muusikko ja säveltäjä on tekemässä paluun -leffasarjaan. Carpenter tekee musiikin lokakuussa ilmestyvälle David Gordon Greenin ohjaamalle Halloween -elokuvalle. Leffan on käsikirjoittanut Jeff Fradley ja Danny McBride yhdessä Greenin kanssa.

Carpenter ei ole työskennellyt Halloween-sarjassa sitten vuoden 1982 elokuvan Halloween III.

Uusi Paranormal Activity -elokuva saapuu Paramount -suoratoistopalveluun sopivasti Halloweenina Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Paranormal Activity -elokuva saapuu Paramount -suoratoistopalveluun sopivasti Halloweenina

juhlistaa Halloweenia julkistamalla -elokuvan, jonka on tuottanut Oscar-palkittu Jason Blum (, BlacKkKlansman, ). Elokuvasarjan uudella osalla on tähän mennessä 850 miljoonan dollarin kansainväliset lipputulot ja se on nähtävillä 29. lokakuuta alkaen yksinoikeudella Paramount+-suoratoistopalvelussa Pohjoismaissa.

Paranormal Activity: Next of Kin -elokuvassa dokumenttielokuvan tekijä seuraa Margotin (Emily Bader) matkaa suljettuun Amish-yhteisöön, jossa hänen toiveenaan on tutustua kauan kadoksissa olleeseen äitiinsä ja muuhun sukuun. Kummallisten tapahtumien ja löydösten jälkeen hän huomaa pian, että yhteisö, joka toivotti heidät tervetulleeksi kotiinsa, taitaakin piilotella jotain synkkää.

Paranormal Activity: Next of Kin -elokuvan on ohjannut William Eubank ja käsikirjoittanut Christopher Landon. Rooleissa nähdään Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert ja Henry Ayers-Brown. Elokuvan ovat tuottaneet Jason Blum sekä Oren Peli ja vastaavina tuottajina ovat toimineet Christopher Landon, Steven Schneider ja Jenny Hinkey.