Jokeristaan haukuttu Jared Leto palaa rooliin Zack Snyderin Justice Leaguessa: näin erilaiselta hahmo näyttää Kommentit pois päältä artikkelissa Jokeristaan haukuttu Jared Leto palaa rooliin Zack Snyderin Justice Leaguessa: näin erilaiselta hahmo näyttää

Kun näyttelijänä ja muusikkona tunnettu nähtiin vuoden 2016 Suicide Squad -elokuvassa, oli aluksi lupaavalta vaikuttanut hahmo monelle lopulta pettymys. ”Gangsta-Jokerin” hahmo ei vakuuttanut ihmisiä, ja Leton näyttelysuorituksesta tuli paljon parjattu naurunaihe. Yhtä lailla negatiivista huomiota keräsi myös Leton metodinäytteleminen, jonka myötä hän päätyi esimerkiksi lähettämään vastanäyttelijöilleen jopa käytettyjä kondomeja – vain siksi, että ”niin tekisi”.

Nyt Letolle on kuitenkin tarjoutunut uusi mahdollisuus esittää rikollisklovnia. Leto nähdään Jokerina Zack Snyderin leikkauksessa Justin Leaguesta, ja hahmon ulkonäkö on huomattavan erilainen. Snyderin visio Jokerista näyttää synkemmältä arpineen ja sottaisine meikkeineen.

Snyderin leikkaus Justice Leaguesta nähdään Nordicilla 18. maaliskuuta.

Kommentoi

Netflixin The Witcher -sarja näyttäytyy uusissa kuvissa Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin The Witcher -sarja näyttäytyy uusissa kuvissa

The Witcher - Netflix

Netflixin tuleva The Witcher -sarjan julkaisu häämöttää ja sarjaa päästään vihdoin katsomaan tämän vuoden lopulla. Sarjan uusi päästään näkemään tulevana viikonloppuna Italiassa järjestettävien Lucca Comics and Games 2019 expon yhteydessä.

Sarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiaan, jonka pohjalle perustuu myös samaa nimeä kantava suosittu Redin kehittämä pelisarja.

Sarjan pääosassa nähdään Henry Cavill (Man Of Steel, Justice League) ja muissa rooleissa mm. Anya Chalotra (Wanderlust) Yenneferinä ja Freya Allan Cirin roolissa. Sarja koostuu kahdeksasta tunnin jaksosta ja sen tuottajana toimii Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders).

Kommentoi

Tulevassa The Witcher -sarjassa tullaan näkemään myös nuori Geralt of Rivia Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevassa The Witcher -sarjassa tullaan näkemään myös nuori Geralt of Rivia

Vuoden lopulla ilmestyvässä Netflixin The Witcher -sarjassa tullaan näkemään myös nuori versio päähahmo Geralt of Riviasta. Asian oli bongannut aktiivinen -faniryhmä Redanian Intelligence. Sarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiaan, jonka pohjalle perustuu myös samaa nimeä kantava suosittu CD Projekt Redin kehittämä pelisarja.

Nuorta Geraltia näyttelee Tristan Ruggeri ja kyseessä on tämän ensimmäinen iso roolitus.Ruggeri tullaan näkemään ainoastaan sarjan viimeisessä jaksossa.

Varttunutta Geraltia puolestaan näyttelee Henry Cavill (Man Of Steel, Justice League). Muissa rooleissa nähdään Anya Chalotra (Wanderlust) Yenneferinä ja Freya Allan Cirin roolissa. Sarja koostuu kahdeksasta tunnin jaksosta ja sen tuottajana toimii Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders).

Mikäli tulevan sarjan traileri on vielä näkemättä, voit katsoa sen tästä:

Kommentoi