Jokerit tekee paluun EA Sportsin NHL -pelisarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa Jokerit tekee paluun EA Sportsin NHL -pelisarjaan

Jokerit x NHL 23

on solminut kumppanuuden Helsingin Jokerit ry:n kanssa, minkä myötä Jokereiden viralliset peliasut lisätään -peliin tänään 2. helmikuuta julkaistavassa päivityksessä.

Edellisen kerran Jokerit on ollut osa NHL-pelisarjaa vuonna 2013 julkaistussa NHL 14 -pelissä.

Jokereiden viralliset 22–23-kauden koti- ja vieraspeliasut lisätään NHL 23 -pelin EASHL ja Hockey Ultimate Team -pelimuotoihin livepäivityksen muodossa 2. helmikuuta klo 18.00 Suomen aikaa. EASHL-pelimuodossa pelaaja ohjaa yhtä kenttäpelaajaa tai maalivahtia osana joukkuetta. HUT-pelitilassa pelaaja voi rakentaa nykyisistä sekä entisistä peliin lisensoiduista ammattipelaajista oman joukkueensa.

“Jokerit on edelleen yksi Euroopan tunnetuimmista ja eniten tunteita herättävistä jääkiekkobrändeistä. On hienoa tarjota Jokereiden junioripelaajille ja koko Jokerit-yhteisölle mahdollisuus edustaa joukkuettaan NHL 23 -pelissä.”

sanoo EA SPORTS:in Sr. International Marketing Manager Jason Nikkinen

“Loistavaa, että Jokerit tekee paluun NHL-peliin ja yhteisön pelaajat, perheet ja fanit pääsevät pelaamaan omalla Jokerit-logolla.”

sanoo Jokereiden junioripäällikkö Mikko Nurminen

“Todella mahtavaa saada Jokerit mukaan NHL 23 -peliin! Tuo extra lisän pelaamiseen, että pystyy kasaamaan itselleen tärkeän jengin logon ja väreillä varustetun joukkueen.”

iloitsee Jokerit U20 -pelaaja Onni Lind

Videota tähdittää liuta tunnettuja Jokerit-faneja, kuten artisti ja musiikkialan vaikuttaja Ville Galle, Gaselleista tuttu artisti Hätä-Miikka (Miikka Niiranen), tubettaja ja viihteen moniosaaja Jaakko Parkkali, Jokerit-legenda Ossi Väänänen, pelistriimaaja Rapsu (Rasmus Virtanen), nuori artisti DAVI, somevaikuttaja Tuomas Mönkkönen sekä Jokereiden U20 SM-liigajoukkue.

Osana kumppanuutta järjestetään lisäksi Jokerit-teemainen EASHL Thursdays -livelähetys torstaina 2.2. klo 20.30, jossa mukana ovat Rapsu, Hätä-Miikka sekä Jokereiden junioripelaajat Santeri Haakana, Tom Leppä, Onni Leppänen ja Altti Fjäder.

F1 24 -peli saapuu toukokuun lopulla – mukana uudistettu hallittavuus ja uratila Kommentit pois päältä artikkelissa F1 24 -peli saapuu toukokuun lopulla – mukana uudistettu hallittavuus ja uratila

F1 24

Formula 1 -virtuaalikisojen ystävät voivat iloita, sillä julkaistaan jo toukokuun 31. päivä -lle ja konsoleille. Uutuutena pelaajat pääsevät kokemaan entistä realistisemman ajokokemuksen uuden EA SPORTS Dynamic Handling -mallin ansiosta. Myös suosittu uratila on saanut ison päivityksen, ja nyt pelaajat voivat kisata jopa vuoden 2024 F1 -kauden kuljettajina.

Pelin kehitystyössä on ollut mukana kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen, joka toimii myös pelin Champions Editionin kansikuvana. Uusi EA SPORTS Dynamic Handling -malli tekee auton hallinnasta entistä realistisempaa ja ennustettavampaa. Parannuksia on tehty jousitukseen, rengasmallinnukseen, aerodynamiikkaan sekä moottorin ja auton säätömahdollisuuksiin. Kuljettajat saavat entistä enemmän palautetta autosta esimerkiksi kurvissa kääntyessä ja jarruttaessa.

Myös pelikarttoihin on tehty päivityksiä. Esimerkiksi Silverstone on saanut mittavan päivityksen vastaamaan todellista kilparataa. Päivityksiä on tehty myös Spa-Francorchampsin, Lusailin ja Jeddahin ratoihin. Uutta on myös se, että pelissä kuullaan oikeaa kuljettajien radiokeskustelua kilpailun aikana. Lisäksi pelipäivitykseen kuuluu uusi lähetysgrafiikkapaketti, joka lisää kisapäivän tunnelmaa.

”Uusi käsittelymalli mahdollistaa auton suorituskyvyn maksimoinnin. Realistiset fysiikat antavat pelaajille luottamusta kilpailla pyörä pyörää vastustajiensa kanssa. Ura-tilan uudistukset ovat suurimmat sitten vuoden 2016, ja ne tarjoavat pelaajille entistä enemmän vaihtelua myös radan ulkopuolella.”

kertoo Codemastersin luova johtaja Lee Mather.

Uratilassa pelaajat voivat nyt valita vuoden 2024 F1 -kauden kuljettajan, lupaavan F2 -kuljettajan, legendaarisen ex-kuljettajan tai luoda oman kilpailijauran. Ura-tilassa on myös uusia ominaisuuksia, jotka vievät pelaajat entistä syvemmälle F1 -maailmaan:

 • Kerää mainetta: Rakenna mainetta onnistumalla kisoissa ja suorittamalla kisapäivän tehtäviä.
 • Sopimustavoitteet: Tavoitteiden saavuttaminen voi auttaa uuden sopimuksen tekemisessä tai siirtymisessä kilpailevaan talliin.
 • Kehitys: Kuljettajan maine vaikuttaa myös tallin tukeen. Mitä parempi maine, sitä motivoituneempi talli.
 • Saavutukset: Lyhyiden tavoitteiden lisäksi kuljettajilla on myös pidemmän aikavälin tavoitteita, kuten esimerkiksi palkintokoroitussijojen tai maailmanmestaruuden saavuttaminen.
 • Kisaile kaverin kanssa: Liity kaverin kanssa kahden pelaajan Ura-tilaan ja kisatkaa joko yhdessä tai toisia vastaan.
 • Haasteura: Täydellinen tapa aloittaa ennen 24 kilpailun kautta. Pelaa valitsemallasi F1 -kuljettajalla lyhyissä minikaudella.

F1 World tekee paluun moninpeli-tilana. Pelaajat voivat liittyä suosikki-tallinsa ja -kuljettajansa kannattajaksi Podium Pass -kauden aikana. Myös My Team -tila palaa peliin, ja Champion Editionin pelaajat saavat käyttöönsä kaksi uutta legendaarista kuljettajaa, James Huntin ja Juan Pablo Montoyan.

F1 24 ilmestyy toukokuun 31. päivä , /S, , ja PC:lle (EA App, Epic Games Store ja Steam).

EA Sportsin FUT täyttää 15 vuotta – FC 24 -pelissä juhlitaan Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sportsin FUT täyttää 15 vuotta – FC 24 -pelissä juhlitaan

EA SPORTS FC 24

EA Sportsin FC 24 -pelissä oleva FUT -pelitila täyttää 15 vuotta ja sen kunniaksi pelissä järjestetään kahden viikon juhlat.

Pelaajayhteisöä hemmotellaan erityisillä juhlaliikkeillä ja luvassa on myös uusia PlayStyle+ -ominaisuuksia sekä menneiden vuosien ikonien paluu. Tämä on samalla ensimmäinen FUT-syntymäpäivä kun naisten jalkapallo sai debyytin pelissä.

FC Direct Ultimate Team Birthday -striimi Twitchissä alkaa tänään klo 18.00. Striimissä pääset pelaamaan itse Liverpoolin Diogo Jotan rinnalla, joka esittelee koko UT Birthday Team 1 -kampanjan joukkueen. Luvassa on myös muita striimiarvontoja! Juhlinta jatkuu koko FC -yhteisössä viikon mittaan sisällöntuottajien järjestämien arvontojen ja kansainvälistä tunnelmaa luovan sisällön muodossa.

Juhlien kunniaksi on FUT-pelitilassa parhaillaan saatavilla Birthday Team 1 -pelaajia, joihin kuuluvat:

 • Lionel Messi (Inter Miami)
 • Bukayo Saka (Arsenal)
 • Son Heung-min (Tottenham Hotspur)
 • Kevin De Bruyne (Manchester City)
 • Rodrygo Silva de Goes (Real Madrid)
 • Alex Morgan (San Diego Wave)
 • Diogo Jota (Liverpool)
 • Ronald Araújo (FC Barcelona)
 • Karim Benzema (Al-Ittihad)
 • Beth Mead (Arsenal WFC)
 • Nicolò Barella (Inter Milan)
 • Sacha Boey (Bayern Munich)
 • Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain)
 • Ewa Pajor (VfL Wolfsburg)
 • Rose Lavelle (NJ/NY Gotham FC)
 • Felipe Anderson (Lazio)
 • Robin Gosens (FC Union Berlin)
 • Sergej Milinković-Savic (Al Hilal)
 • Anton Stach (TSG 1899 Hoffenheim)

on saatavilla , , ja S, sekä Nintendo -konsoleille sekä :lle.