Jokerit tekee paluun EA Sportsin NHL -pelisarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa Jokerit tekee paluun EA Sportsin NHL -pelisarjaan

Jokerit x NHL 23

SPORTS on solminut kumppanuuden Helsingin Jokerit ry:n kanssa, minkä myötä Jokereiden viralliset peliasut lisätään 23 -peliin tänään 2. helmikuuta julkaistavassa päivityksessä.

Edellisen kerran Jokerit on ollut osa -pelisarjaa vuonna 2013 julkaistussa NHL 14 -pelissä.

Jokereiden viralliset 22–23-kauden koti- ja vieraspeliasut lisätään 23 -pelin EASHL ja Hockey Ultimate Team -pelimuotoihin livepäivityksen muodossa 2. helmikuuta klo 18.00 Suomen aikaa. EASHL-pelimuodossa pelaaja ohjaa yhtä kenttäpelaajaa tai maalivahtia osana joukkuetta. HUT-pelitilassa pelaaja voi rakentaa nykyisistä sekä entisistä peliin lisensoiduista ammattipelaajista oman joukkueensa.

“Jokerit on edelleen yksi Euroopan tunnetuimmista ja eniten tunteita herättävistä jääkiekkobrändeistä. On hienoa tarjota Jokereiden junioripelaajille ja koko Jokerit-yhteisölle mahdollisuus edustaa joukkuettaan 23 -pelissä.”

sanoo SPORTS:in Sr. International Marketing Manager Jason Nikkinen

“Loistavaa, että Jokerit tekee paluun -peliin ja yhteisön pelaajat, perheet ja fanit pääsevät pelaamaan omalla Jokerit-logolla.”

sanoo Jokereiden junioripäällikkö Mikko Nurminen

“Todella mahtavaa saada Jokerit mukaan 23 -peliin! Tuo extra lisän pelaamiseen, että pystyy kasaamaan itselleen tärkeän jengin logon ja väreillä varustetun joukkueen.”

iloitsee Jokerit U20 -pelaaja Onni Lind

Videota tähdittää liuta tunnettuja Jokerit-faneja, kuten artisti ja musiikkialan vaikuttaja Ville Galle, Gaselleista tuttu artisti Hätä-Miikka (Miikka Niiranen), tubettaja ja viihteen moniosaaja Jaakko Parkkali, Jokerit-legenda Ossi Väänänen, pelistriimaaja Rapsu (Rasmus Virtanen), nuori artisti DAVI, somevaikuttaja Tuomas Mönkkönen sekä Jokereiden U20 SM-liigajoukkue.

Osana kumppanuutta järjestetään lisäksi Jokerit-teemainen EASHL Thursdays -livelähetys torstaina 2.2. klo 20.30, jossa mukana ovat Rapsu, Hätä-Miikka sekä Jokereiden junioripelaajat Santeri Haakana, Tom Leppä, Onni Leppänen ja Altti Fjäder.

Kommentoi

NHL 23 -peli saa uusia paitoja ilmaston ja tasa-arvon hyväksi Kommentit pois päältä artikkelissa NHL 23 -peli saa uusia paitoja ilmaston ja tasa-arvon hyväksi

NHL 23

Kestävän ilmastokehityksen puolesta järjestettävän Save Pond Hockey -pipolätkäsarjan Helsingin-turnaus pelataan lauantaina 11. helmikuuta kello 10–18 Brahenkentällä, ja tärkeää työtä kunnioittaakseen SPORTS lisää kaksi virallista Save Pond Hockey -peliasua NHL 23 -peliin. Peliasut ovat saatavilla Hockey League (EASHL) ja Hockey Ultimate Team (HUT) -pelitiloissa.

Euroopan suurimpana hyväntekeväisyyslätkäturnauksena tunnetuksi tullut Save Pond Hockey lahjoittaa keräämänsä tuotot ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön, jotta pipolätkää olisi mahdollista harrastaa ulkojäillä tulevaisuudessakin.

“Me rakastetaan jäätä, pipolätkää ja suomalaista talvea, ja on megatärkeää toimia tiiminä niiden säilymisen puolesta. Olen äärimmäisen ylpeä, että Sports on mukana.”

sanoo Svante Suominen, Save Pond Hockeyn puheenjohtaja ja perustajajäsen.

Pride-tuki näkyväksi

Lauantaiseen turnaukseen osallistuu myös arvokasta työtä seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta tekevä Janne Puhakka yhdessä kokoamansa Pride Hockey Clubin kanssa. Puhakan joukkueessa taituroivat muun muassa Roope Rannisto, Tuomas Mönkkönen, Topi Nättinen, Toni Eskelinen, Max Wärn sekä Ranskan maajoukkueestakin tuttu Nicolas Besch.

”Save Pond Hockey on hauska tapahtuma, jolla on myös tärkeä tarkoitus. On aina kiva palata lajin pariin siinä muodossa, kun olen sen aikoinaan pihapeleissä aloittanut. Save Pond Hockey on oiva esimerkki siitä, että oman intohimon tai harrastuksen voi yhdistää tärkeän aiheen kanssa ja sillä pystytään myös aidosti vaikuttamaan. Toivon, että tulevaisuudessa meillä on edelleen mahdollisuus pelata kiekkoa ulkojäillä. Ja totta kai itselleni on tärkeää, että saan turnauksessa tuoda esiin omia arvojani tasa-arvoon liittyen kiekossa ja urheilussa”, Janne Puhakka sanoo.

Tuen osoituksena NHL 23 -peliin (EASHL ja HUT) lisätään Puhakan suunnittelema Pride-teemainen peliasu, joka sekin on saatavilla torstaina 9. helmikuuta kello 19. Lisäksi Puhakka tähdittää EASHL:n torstaista, iltakuudelta alkavaa erikoisjaksoa yhdessä Arttu Mustosen, Joona Hellmanin, Kasper Kotkansalon, Olli Litmasen, Topi Nättisen ja Ville Järvisen kanssa.

“Torstain EASHL-iltaan halusin koota porukan, jossa on pelaajia eri lähtöön. Toisille videopelit ovat tutumpia ja toisille eivät, mutta tarkoituksena on saada porukka yhteen ja tuoda esiin myös videopelien yhteisöllisyyttä.”

Puhakka sanoo.

Retroesineiden myyntituotot ilmastotyöhön

Yhteistyössä SPORTSin ja Save Pond Hockeyn kanssa katumuoti- ja lifestylemediayhtiö HYPEND järjestää pop up -myyntipäivän perjantaina 10. helmikuuta kello 13–19 pääkonttorillaan osoitteessa Iso Roobertinkatu 36–40.

Myynnissä on käytettyjä vintage-esineitä ja muuta kiekkoaiheista keräilytavaraa 1960–2010-luvuilta, ja pop up -päivän kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Save Pond Hockey ry:lle. Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

“Jääkiekko on paljon muutakin kuin kilpaurheilua korkeimmalla huipulla. Save Pond Hockey ja Janne Puhakan Pride Hockey Club tekevät molemmat pitkäjänteistä työtä tärkeiden asioiden eteen ja on hienoa antaa SPORTS NHL -pelin pelaajille ympäri maailmaa mahdollisuus olla mukana kehittämässä jääkiekkoilua pala palalta avoimempaan ja ympäristön näkökulmasta kestävämpään suuntaan.”

SPORTS Sr. International Marketing Manager Jason Nikkinen sanoo.

Kommentoi

EA Sports julkaisi kaikkien aikojen FIFA -ääniraidan – mukana suosituimmat kappaleet Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports julkaisi kaikkien aikojen FIFA -ääniraidan – mukana suosituimmat kappaleet

FIFA 23

EA Sports on julkistanut yhdessä Spotifyn kanssa Ultimate Soundtrackin. Kokoelman kappaleet ovat valinneet pelaajat itse. Ultimate FIFA Soundtrack koostuu sadasta kappaleesta FIFA -peleistä viimeisten 25 vuoden ajalta.

”Viimeisen neljännesvuosisadan ajan EA SPORTS FIFA on ollut väylä uudelle musiikille niin nousevilta artisteilta kuin supertähdiltäkin. Jokaisella fanilla on omat suosikki FIFA-kappaleensa ja tämä soittolista on äärimmäinen juhla musiikille, joka on määritellyt löytämisen, monimuotoisuuden ja huippuosaamisen pelaajasukupolville. Alun perin FIFA-ääniraidat heijastivat maailmanlaajuista kulttuuria, sitten ne alkoivat vaikuttaa siihen. The Ultimate FIFA Soundtrack todistaa, miten ja miksi niistä on tullut osa kulttuuria.”

sanoo Steve Schnur, EA:n musiikista vastaava johtaja.

EA SPORTS teki yhteistyötä Spotifyn kanssa, jotta yli 1 000 FIFA -ääniraidan taustakatalogin kappaletta olisi soitettavissa yhdessä paikassa. Marraskuun 7. päivään mennessä suosituimmat kappaleet valittiin lopulliseen 100 kappaleen listaan. Tästä 100 kappaleesta seuraavat 40 kappaletta lisätään myös FIFA 23 -pelin sisäiseen soundtrackiin 9. marraskuuta 2022 ilmestyvän FIFA World Cup -päivityksen myötä.

Kommentoi