”Jos haluaisin muistaa rakastani, ostaisin hänelle ystävänpäiväksi tällaiset” – Nintendo julkaisee uudet pastellinpunaiset Joy-Con ohjaimet Kommentit pois päältä artikkelissa ”Jos haluaisin muistaa rakastani, ostaisin hänelle ystävänpäiväksi tällaiset” – Nintendo julkaisee uudet pastellinpunaiset Joy-Con ohjaimet

on ilmoittanut julkaisevansa uuden parin pastellinpunaisia -ohjaimia yhtäaikaa 22. maaliskuuta julkaistavan -eksklusiivin kanssa.

Uudet Joy-Con-ohjaimet ovat vaaleampi sävy pinkkiä kuin viime vuonna julkaistut kirkkaanpinkit pastellin sävyiset Joy-Con-ohjaimet ja sopivat paremmin keväiseen teemaan. Joy-Con-ohjaimia myydään valituissa vähittäiskaupoissa ja My Nintendo -kaupassa rajoitetun ajan.

Jos haluaisin muistaa rakastani, ostaisin hänelle ystävänpäivälahjaksi tällaiset. Harmi kuitenkin, että ei siihen mennessä ehdi!

Nyt näyttää herkulliselta! – Hyperkininiltä Switch yhteensopiva hodari ohjain? Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt näyttää herkulliselta! – Hyperkininiltä Switch yhteensopiva hodari ohjain?

Ei ole ensimmäinen kerta kun julkaisee tuotteen epänormaalin yhteistyö kumppanin kanssa. Hyperkin tunnetaan videopeleihin tarkoitetuista ohjaimista jotka monet esimerkiksi ovat yhteensopivia Switch pelikonsolin kanssa. Oheislaitteisiin erikoistuva kauppa on paljastanut jo kolme todella kummallista yhteistyö kumppania laitteilleen.  

Twitterissä on näkyvillä kolme upouutta Bluetooth Pixel Art ohjainta ja niiden suojakotelot jotka kaikki ovat täydellisiä konsolille. Hyperkin yhtiö esittelee Twitterissä uusien yhteistyö kumppaneiden kanssa tehtyjä ohjaimia ja koteloita. Uudet yhteistyö kumppanit ovat Oscar Mayer lihan valmistus firma, juomavalmistaja Kool-Aid ja mauste valmistaja Huy Fong. Jos oikeasti haluat niin voit ostaa esimerkiksi ohjaimen joka on hodari. 

Selvästi Oscar Mayer yhteistyössä ohjaimessa on hodari, Kool-Aid yhteistyön tuloksena toimii ohjaimessa juoman brändi teemana ja tietenkin Huy Fong yhteistyön ohjaimessa on ikoninen kahden kukon kuva tunnetusti sriracha kastikeissakin näkyvän brändinsä mukaisesti. Voit hankkia ohjaimen, kova kantisen kotelon ohjaimelle tai vaikka molemmat jos oikeasti haluat! 

Mainoksetkin näille tuotteille on aika hyviä oikeasti. Ne näyttävät samalta kuin miltä esimerkiksi sanomalehdissä yleensä mainokset näyttävät. Voit selata kaikkien uusien tuotteiden läpi Hyperkinin sivustolla. Hodari ohjain löytyy myös Amazonin verkkokaupasta, missä myös Mac & Cheese ja Heinz Ketsuppi ohjaimia esitellään. 

Ohjaimet maksavat 36,93€/kpl kun taas ohjaimien suojakotelot maksavat 18,46€/kpl. Mutta ohjaimet ja kotelot ovat rajoitetusti saatavilla, joten jos oikeasti epätoivoisesti haluat mauste tai ruoka teemaisia oheislaitteita Nintendo Switchillesi. Kannattaa käydä nappaamassa itsellesi omat nopeasti. 

Nintendo hakee tavaramerkkejä GameCube-ohjaimelle – mahdollinen syy ilahduttaa faneja Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo hakee tavaramerkkejä GameCube-ohjaimelle – mahdollinen syy ilahduttaa faneja

on juuri hakenut kolmea tavaramerkkiä GameCube-ohjaimelle Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä herättää spekulaatioita siitä, että yritys saattaa tuoda kyseisen konsolin pelit Onlinen valikoimaan.

Nämä kolme tavaramerkkiä rekisteröitiin tämän kuun 23. ja 25. päivänä, ja ne huomattiin Twitter-käyttäjä @Jo_Reggeltin toimesta. Jokainen tavaramerkki liittyy eri suunnitteluelementtiin ikonisen ohjaimen kohdalla, joka on edelleen monien Super Smash Bros. -pelaajien valinta.

Vaikka tämä ei ole lopullinen todiste siitä, että GameCube-pelit tulevat Switch Onlineen, se on ehdottomasti rohkaiseva merkki. Nintendo on aiemmin lisännyt NES-, SNES- ja N64-kirjastot palveluun, joten GameCube voisi olla seuraavana vuorossa.

Jos GameCube-pelit saapuvat Switch Onlineen, se olisi valtava voitto Nintendo-faneille. GameCubella oli upea pelikirjasto, mukaan lukien Super Smash Bros. Melee, Metroid Prime ja The Legend of Zelda: The Wind Waker.