Jos lapset oppivat, opit sinäkin: Piirrä Warcraftin örkki, kääpiö ja pandaren itse Samwise Didierin ohjeistuksella Kommentit pois päältä artikkelissa Jos lapset oppivat, opit sinäkin: Piirrä Warcraftin örkki, kääpiö ja pandaren itse Samwise Didierin ohjeistuksella

Enterntainment joutui muuttamaan koronan vuoksi Tuo lapsesi töihin -päivänsä virtuaaliseen muotoon, sillä sen työntekijät joutuvat epidemian vuoksi tekemään töitään kotoa käsin. Blizzard halusi kuitenkin toimia päivän teeman mukaisesti ja järjesti työntekijöiden lapsille kivaa ohjelmaa etäyhteyksin. Taitelijat, pelien suunnittelijat, insinöörit, henkilöstöjohtajat ja monet muut Blizzardin työntekijät jakoivat oppituntejaan, opetuksia ja ohjeistusvideoita, jotka antoivat lapsille hyödyllisiä taitoja ja näkemyksiä tulevaisuutta varten.

jakoi näistä videoita osan julkisesti. Esimerkiksi jokainen pääsee nyt seuraamaan kolmen videon opetustuokion AD Samwise Didieriltä, joka kehitti pelien estetiikan. Hän jopa keksi pelille nimen Warcraft. Yhdellä videolla Didier piirtää kääpiön, toisella örkin ja kolmannella Pandarenin. Jokaisella videolla taiteilija selittää tekniikkaansa ja neuvoo kuinka hahmot toteutetaan.

Jahka videolla opetetut piirrokset alkavat sujua, voi hypätä uusiin haasteisiin ja inspiroitua Didierin muista kuvituksista.

Tempaukseen lähti mukaan myös eläkkeelle jäänyt Chris Metzen, joka piti lapsille satuhetken Fight: A Tale -tarinalla. Se on lasten versio tarinasta, jossa Thrall, Varian ja Arthas oppivat reilun pelin merkityksen.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua Diablo IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

on tulossa ensi vuoden puolella 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Diablo Immortal ei ilmesty Belgiassa ja Hollannissa loottilaatikoiden vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo Immortal ei ilmesty Belgiassa ja Hollannissa loottilaatikoiden vuoksi

Diablo Immortal

Tällä viikolla ilmestyvä Ilmaispelattava Diablo Immortal -mobiilipeli ei ole ilmestymässä Belgiassa ja Hollannissa, koska peli sisältää loottilaatikoita.

Aiheesta kerrottiin hollantilaisella Tweakers -sivustolla, joka oli saanut varmistuksen aiheesta Activision Blizzardin yhteyshenkilöltä.

Syynä pelin kieltoon on kyseisten maiden erittäin tiukat lainsäädännöt loottilaatikoihin liittyen. Maiden lakien mukaan loottilaatikot ovat verrattavissa vedonlyöntiin.

Belgiassa kiellettiin vuonna 2018 loottilaatikot kuten FIFAn Ultimate Team -pisteet, koska niiden katsottiin olevan vedonlyöntiä. Syitä Hollannissa pelin vetämiseen markkinoilta ei ole vielä selvinnyt. Maan lait eivät ole aivan yhtä tiukat kuin Belgialla ja loottilaatikot eivät välttämättä aina riko maan vedonlyöntilakeja.

Diablo Immortal -peli sijoittuu ajallisesti Diablo II: Lord of Destruction -pelin jälkeiseen aikaan ja siinä tullaan näkemään täysin uusia hahmoja sekä uusi tarina.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2018 ja sai samalla pelisarjan vannoutuneet fanit raivon valtaan. Fanit odottivat kovasti jatkoa Diablo III -pelille, mutta mobiilipelin julkaisu oli monille pettymys.

Diablo Immortal ilmestyy tänä torstaina kesäkuun 2. päivä iOS ja Android -laitteille sekä PC:lle.

Kommentoi