Joukko Valheim-veteraaneja ylläpitävät apujoukkoja, jotka auttavat sinua saamaan esineesi takaisin tukalista paikoista Kommentit pois päältä artikkelissa Joukko Valheim-veteraaneja ylläpitävät apujoukkoja, jotka auttavat sinua saamaan esineesi takaisin tukalista paikoista

Valheim

Eurogamer haastatteli erästä fanijoukkoa, jotka olivat perustaneet Valheimin oman Body Recovery Squadin.

BRS-lyhenteellä tunnettu porukka haluaa auttaa erittäin tukaliin paikkoihin kuolleita pelaajia hakemaan heidän esineet takaisin. Apua tarvitsevien tarvitsee vain liittyä kyseisen ryhmän Discord-palvelimelle, liittyä kanavalle #assistance-application ja painaa SOS-nappia. Seuraavaksi yksi BRS-tiimin jäsenistä ottaa asiakkaaseen yhteyttä liittyäkseen apua tarvitsevan käyttäjän peliin ja tuo mukanaan rotevia viikinkisotureita mukaan pelastusretkelle. Ryhmä ei peri toiminnastaan minkäänlaista maksua.

Eurogamerin haastattelussa Body Recovery Squadin perustajajäsen Lucas kertoi mikä sai hänelle idean perustaa tällainen ryhmä.

”Hahmomme kärsivät kerran todella pahasti Deathsquiton kynsissä, mutta onneksi meillä oli portaali lähellä ja pari kaveria jotka eivät olleet pelissä niin he pystyivät auttamaan minua hakemaan esineeni.” Lucas kertoi.

Hän alkoi huomata yhteisössä toistuvasti vastaavanlaisia kokemuksia. Lucas perustikin BRS-ryhmän hetkeä myöhemmin keskusteltuaan asiasta Valheimin omalla -sivulla.

Valheimin on kehittänyt ja heidän nimikkeen Early Access -versio on saatavilla Steamin kauppapaikalla.

Kommentoi

Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle

Redout 2

34BigThings on ilmoittanut viivästyttävänäsä nopeatempoisen ja futuristisen Redout 2 -ajopelin julkaisua kesäkuun 16. päivälle. Pelin piti alunperin ilmestyä konsoleille ja PC:lle tällä viikolla toukokuun 26. päivä.

Kehittäjä ilmoitti aiheesta Twitter -viestissään, jossa se kertoo tarvitsevansa lisäaikaa pelin viimeistelemiselle.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Redout -pelille ja jatko-osassa on 36 rataa. Ajaa voi niin yksin kampanjatilassa tai verkossa 12 pelaajan kisoissa ja eri pelitiloissa kuten Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing sekä Boss Races.

Valittavana on 12 erilaista ajoneuvon pohjaa joihin voi valita rakettimoottorit, vakaimet, peräsimet, magneetit, välijäähdyttimet, siivet sekä spoilerit.

Redout 2 ilmestyy kesäkuun 16. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle Games Storen ja Steamin kautta.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee rooli- ja strategiapelejä edullisesti

Tyranny

Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee edullisesti isometrisiä roolipelejä, imperiumin rakentamista sekä muuta strategiaa. Mukana on pelejä kuten Tyranny, Pathfinder: Kingmaker sekä Gordian Quest.

Paketti maksaa yhteensä 11,93 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition
  • Pathfinder: Kingmaker – Royal DLC -lisäosa
  • Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards -lisäosa
  • Gordian
  • Field of Glory: Empires
  • Plebby Quest: The Crusades
  • Ember
  • CROSSBOW: Bloodnight
  • Tyranny – Deluxe Edition

Paketti on ostettavissa täältä aina kesäkuun 8. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Steam -palveluun :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.

Kommentoi