Jouluinen talvikausi saapuu Riders Republic -urheilupeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Jouluinen talvikausi saapuu Riders Republic -urheilupeliin

Riders Republic

On taas se aika vuodesta, kun rinteet ja laaksot täyttyvät lumesta ja värjäävät maan valkoiseksi. Näin myös -urheilupelissä, jossa juhlistetaan extreme-urheilulajeja jouluisissa tunnelmissa. Luvassa onkin juhlapyhäteemaisia tapahtumia ja haasteita sekä Riders Ridge -alue talvisessa hunnussaan. Luvassa on myös uudenlainen rullalautailukokemus koettavaksi ilmaiseksi. Mikä parasta, koko hauskuus kestää peräti 13 viikon ajan.

Pelin yhdeksännellä kaudella on joka viikolla tarjottavanaan kuusi eri pelitapahtumaa ja kaksi tapahtumarikasta pelialuetta sekä joukkokisat vaihtuvine teemoineen. Osa kisoista keskittyy pelkästään rullalautoihin. Nämä kisat ovat ilmaiseksi koettavissa kaikille pelaajille eivätkä vaadi ostettavaksi Skate-lisäosaa. Lisäksi luvassa on viikoittaisia kisoja ja haasteita, joita suorittamalla pelaaja etenee kaksikymmenportaisessa edistymistaulukossa. Tässä edistymällä luvassa on kiehtovia peliaiheisia palkintoja.

Pelikauden aikana on käynnissä neljä eri suurtapahtumaa. Ensimmäisenä on vuorossa jo käynnistynyt ja 4. tammikuuta asti käynnissä oleva joulurieha teemallisine palkintoineen. Sen aikana saataville tulee Cartoon Pack -varustepaketti, jonka erikoislaseilla pelaaja näkee pelimaailman sarjakuvamaisesti.

Uudenvuoden tapahtuma käynnistyy 31. joulukuuta ja kestää 2. tammikuuta asti. Silloin on luvassa uudenvuoden ilotulitus sekä ainutlaatuinen uudenvuoden varustepaketti. Tämä on saatavilla pelin sisäisestä kauppapaikasta.

X Games -talvitapahtumaa puolestaan juhlitaan 24.-30. tammikuuta. Silloin suosittu X Games -kisatapahtuma tekee paluun ja kutsuu pelaajat haastamaan itsensä X Gamesin omassa Halfpipessa.

Lopulta yhdeksäs pelikausi huipentuu 7.-14. helmikuuta juhlittavaan Lunar New Year -tapahtumaan, joka tunnetaan myös kiinalaisen uudenvuoden juhlana. Luvassa on muun muassa pyöräily- ja rakettisiipikisoja sekä Mammoth Villagen oma snoukkatapahtuma. Osallistujille on luvassa hauskoja teeman mukaisia palkintoja. Lisäksi pelin sisäisestä kaupasta on ostettavissa ainutlaatuisia teemavarusteita.

Yhdeksännen pelikauden myötä Riders Republic on talvialennuksessa Storessa ja muissa kauppapaikoissa.

Riders Republic on saatavana sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavana Ubisoft+ -pelitilauspalvelusta. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Loop Hero

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla erinomainen pelipaketti, joka sisältää mm. roguelike seikkailun , mutanttikoirien paimennusta sekä pulmanratkonnan .

Paketti maksaa yhteensä 11,11 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • A Little to the Left
  • Loop Hero
  • Wobbledogs
  • Islets
  • Shantae and the Seven Sirens
  • Tinykin
  • Black Book
  • A Little To The Left: Cupboards And Drawers –

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 8. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Kovasti odotettu Skull and Bones -merirosvopeli ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Kovasti odotettu Skull and Bones -merirosvopeli ilmestyi – katso julkaisuvideo

Skull & Bones

on julkaissut kovasti odotetun -merirosvopelinsä. Voit katsoa pelin julkaisuvideon alta.

Pitkään ja hartaasti kehitetty Skull and Bones on avoimen pelimaailman merirosvokokemus, jossa pelaaja aloittaa seiloriuransa pohjalta ja lähes pennittömänä. Ura kohti korkeuksia sekä mainetta ja mammonaa alkaa hitaasti, mutta varmasti. Edessä on kokonainen maailma valloitettavana ja edessä siintää jännittävä, mutta vaarallinen tulevaisuus yhtenä monista merten kauhuista.

Skull and Bones on moninpelivetoinen ja täynnä tekemistä sekä yksin että yhdessä kumppanien kanssa seilaavalle piraatille. Ryöstöretket, laivataistelut ja kohtaamiset hurjien merihirviöiden kanssa kasvattavat mainetta ja merikapteenin nimeä. Rahakirstujen täyttyessä pelaaja voi laajentaa omaa rosvolaumaansa sekä varustaa omaa laivaansa entistäkin paremmin. Kehitettävää löytyy taitojen lisäksi sekä alus- että aseistuspuolellakin, joten tekemistä, löydettävää ja erilaisia haasteita löytyy moneen eri makuun.

Kuvitteelliseen maailmaan sijoittuva peli mallintaa ympäristönsä todellisesta historiasta Intian valtamerellä, jossa aikoinaan nähtiin merirosvojen toinen kultakausi. Tämä ympäristö onkin täynnä kauppapaikkoja, satamia ja saaria todellisen maailman tapaan. On raunioita ja rosvojen piilopaikkoja, jotka suorastaan hämmästyttävät merten matkaajaa. Yhteenotot muiden laivojen kanssa ovat arkipäivää, mutta niin ovat myös rauhanomaiset kohtaamiset, sillä mitäpä tekisi aarteilla, joilla ei voisi käydä kauppaa?

Pelipalveluna Skull and Bones on alati kehittyvä kokonaisuus, jossa uudet ja vaihtuvat tapahtumat tekevät pelimaailmasta elävän ja dynaamisen ympäristön. Ensimmäinen pelivuosi on jaettu neljään eri kauteen, joista jokaisella on omat legendaariset kapteenikohtaamisensa sekä vaihtuvia tehtäviä ja haasteita. Niin ikään erilaiset aarteet, hirviöt ja tehtävätavoitteet vaihtelevat pelikaudesta toiseen.

Tosissaan virtuaaliseen merirosvoiluunsa suhtautuvan kapteenin unelma on ainutlaatuinen ruoriohjain. Siihen upotetuilla ohjaimilla ja näppäimillä pelaaminen voisi nousta uudelle tasolle. Upea ja yksityiskohtainen ruori olisi paitsi upea peliväline, myös näyttävä sisustuselementti pelaajalle. Toistaiseksi moisesta voi kuitenkin vain haaveilla. Virtuaalisen ruoriohjaimen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa.

Skull and Bones on nyt saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä - ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.