Juhlapyhien kunniaksi Sea Of Thievesissä etsitään lahjoja Kommentit pois päältä artikkelissa Juhlapyhien kunniaksi Sea Of Thievesissä etsitään lahjoja

Festival Of Giving -nimellä kulkeva päivitys merirosvoilumoninpeliin tuo uutta sisältöä peliin pyhien ratoksi. Tavernoissa on juhlavat sisustukset, Gift Seeker Voyages -tehtävissä etsitään uusia aarteita, lahjoja löytyy sieltä täältä satunnaisesti ja paljon muuta pyhien ajaksi. Jotkin päivityksistä ovat pysyviäkin, kuten Ashen Skeleton -linnakkeet, missä on hurjia luurankovartijoita ja Ashen-kirstuja!

Uudet pelaajat pääsevät tutustumaan peliin Maiden Voyagella, mikä opettaa entistä paremmin merirosvoilun digitaalisiin saloihin.

Luonnollisesti myös rahalla saa ostaa kaikkea jännää ja enemmän ja vähemmän tarpeellista joulukrääsää peliin.

Huhu: GoldenEye 007 -uusinto tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: GoldenEye 007 -uusinto tulossa

GoldenEye 007

Huhujen mukaan klassinen -peli olisi saamassa remasteroinnin nykyisille laitteille.

Huhujen taustalla on VentureBeatin Jeff Grubb, joka kertoi aiheesta Giant Bomb show GrubbSnax -jaksossa. Aiemmin kyseiseen peliin saatiin nippu uusia Trophy -saavutuksia. Lisää huhuja saadaan myös Saksasta, jossa kyseinen peli ei enää ole kiellettyjen listalla.

Uutisoimme viime vuonna pelin eräästä vannoutuneesta fanista, joka loi sen uudelleen -pelin kenttäeditorin avulla.

Uusinnosta ei ole vielä saatu virallista varmistusta julkaisija Microsoftin tai kehittäjä Raren suunnalta.

Sea of Thieves -pelin neljäs kausi tuo mukanaan seireenejä ja aarrekammioita Kommentit pois päältä artikkelissa Sea of Thieves -pelin neljäs kausi tuo mukanaan seireenejä ja aarrekammioita

Sea of Thieves

Raren suosittu merirosvoseikkailupeli on saamassa neljännen kauden myötä mm. seireenien pyhättöjä sekä aarrekammioita. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Kausi vie pelaajat jälleen merenpinnan alle ryöväämään aarteita. Meren syvyyksissä pelaajat saaat vastaansa seireenejä, korallihirviöitä sekä muita otuksia. Aarteen saadakseen pelaajat joutuvat myös tekemään pulmanratkontaa.

Luvassa on myös luonnollisesti kosmeettisia koralliaiheisia kilkkeitä aina laivojen ulkoasusta arpiin. Plunder Pass puolestaan tarjoaa 100 tasoa, jonka palkintoina on erilaisia varusteita ja valuuttaa.

Sea of Thieves -pelin neljäs kausi saapuu torstaina syyskuun 23. päivä. Peli on saatavilla ja S sekä -konsoleille ja :lle.