Julkaiseeko Rockstar seuraavaksi täysin uuden keskiaikaan sijoittuvan pelin? Kommentit pois päältä artikkelissa Julkaiseeko Rockstar seuraavaksi täysin uuden keskiaikaan sijoittuvan pelin?

Grand Theft Auto V

Hiljattain -villinlännen pelinsä PC:lle julkaisseen Rockstar Gamesin seuraavaa pelijulkistusta odotetaan kuin kuuta nousevaa. Fanit odottavat kovasti seuraavaa -peliä tai Bully 2:sta. Nyt huhumyllyyn on tullut uusi kierre, sillä sen mukaan Rockstar olisikin julkaisemassa täysin uutta keskiaikaan sijoittuvaa peliä.

Rockstar are developing open-world game with medieval setting from GamingLeaksAndRumours

Aiheesta kertoneen Reddit -käyttäjään mukaan huhun lähde olisi suhteellisen luotettava, sillä samainen lähde on aiemmin paljastanut oikeeksi todettuja -sisältöjä sekä Red Dead Redemption 2 -pelin tarinaa. Samaisen lähteen mukaan huhuiltu keskiaikapeli ilmestyisi vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.

Varmaa on kuitenkin se, että Rockstar on parhaillaan työstämässä useampaa uutta peliä. Nähtäväksi jäänee mitä uutta sieltä on tulossa.

Pojasta polvi pahenee? – Grand Theft Auto VI:n vuodot tulivat oletettavasti työntekijän lapsen kautta Kommentit pois päältä artikkelissa Pojasta polvi pahenee? – Grand Theft Auto VI:n vuodot tulivat oletettavasti työntekijän lapsen kautta

Vain muutama päivä ennen -pelin ensimmäisen trailerin julkaisua on ilmestynyt vahvistamattomia huhuja mahdollisista vuodoista, joita väitetysti levittää Rockstarin työntekijän poika TikTokissa.

GTABase.com on jaellut näitä huhuja, mutta varoittaa, että tiedot voivat olla epäluotettavia, ja vuodon lähde saattaa olla kolmas osapuoli. Joka tapauksessa suositellaan välttämään avainsanoja kuten Grand Theft Auto 6 sosiaalisessa mediassa mahdollisten spoilereiden välttämiseksi ennen trailerin virallista julkaisua

Rockstar päräytti taannoin ihan virallisesti, missä kohtaa suurinpiirtein saa ensimmäisen trailerin. Tuo päivämäärä on nyt virallisesti paljastettu.

Tuo suuri päivä tulee olemaan tiistai, joulukuun 5. ja kellonaika täällä meidän nurkillamme on tuolloin. Näin kertoo Gamesin virallinen X-tili.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Kun ilmassa paistaa pientä kettuilun makua” – Halo Infinite parodisoi rankasti GTA 6:n trailerijulkistusta Kommentit pois päältä artikkelissa ”Kun ilmassa paistaa pientä kettuilun makua” – Halo Infinite parodisoi rankasti GTA 6:n trailerijulkistusta

Se, että :n ensimmäinen virallinen traileri julkaistaan tiistaina, on herättänyt valtavan määrän innostusta peliteollisuudessa, ja nyt hypetysjonoon yrittää hypätä muutkin tekijät

Kyseisen ilmoituksen jälkeen, Halo Infinite paljasti, että se saa oman uuden trailerinsa, ja vetipä homman jopa niinkin pitkälle, että lainasi Rockstarin kuvan violettia ja oranssia sävytetystä estetiikasta.

Mikäli upotus ei näy, tarkasta se täältä.

Kyllähän se, kieltämättä aika rankkaa parodisointia on alla olevaan trailerin julkistukseen. Ja perinteinen saarna, eli mikäli upotus ei näy…..

Tällaista tänään, takaisin studioon!