Jupiter Hell on kahden klassikkogenren yhdistelmä Kommentit pois päältä artikkelissa Jupiter Hell on kahden klassikkogenren yhdistelmä

Jupiter Hell

Jupiter Hell (PC/Mac Steam)

Grafiikka7
Musiikki ja äänimaailma8.5
Pelituntuma6.7
6
7.1 out of 10
Hyvää Antaa sen mitä lupaa, mahtava aloitusanimaatio, hyvä soundtrack. Huonoa Muuttuu pitkässä juoksussa yksitoikkoiseksi ja kaipaa monipuolisempia toimintoja Yleisesti Jupiter Hell antaa mitä lupaa ja on toisteisuudesta huolimatta oikein hyvä kokemus.

Katso videoarvostelu Tiktokista.

on yksinkertaistettuna sekoitus Nethackia ja Doomia. Nethackista ja muista Roguelike-peleistä se lainaa käytännössä koko gameplay-mekaniikan ja Doomin kaltaisista räiskinnöistä taas ympäristön, musiikin, visuaalisen ilmeen ja toiminnot.

on juoneltaan hyvin samankaltainen kuin alkuperäiset Doom -pelit. Avaruusasemilla on helvetin demoneita ja ne pitää räiskiä hengiltä. Hahmo kehittyy tasolta toiselle noustessa ja kehittää taitoja, joita voi käyttää alati vaikeutuvista ympäristöistä selviytymiseen.

Pääpiirteittäin tämä toimii tosi hyvin ja pelaaminen on hupia. Toivottavaa jää siihen, että mekaniikkoja on aavistuksen liian vähän tämäntyyppiseen peliin ja se tuo pitkän päälle vähän liian grindaavan fiiliksen. Perus-ajanvietteenä tämä kuitenkin toimii ja kokonaisuus selviää hyvän puolelle. Jatkoon.

Kommentoi

Kun Doom ja Blade Runner yhdistyvät – Turbo Overkill -räiskintäpeli ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kun Doom ja Blade Runner yhdistyvät – Turbo Overkill -räiskintäpeli ilmestyy ensi vuonna

Turbo Overkill

Klassisista kolmiulotteisista räiskintäpeleistä kuten Duke Nukem, Doom ja Quake ammentava ilmestyy konsoleille ja PC:lle ensi vuoden puolella.

Pelissä päähahmona on Johnny Turbo, jonka puoliksi metallisesta kropasta löytyy mm. raketinheittimet kädestä ja moottorisaha jalasta. Johnnyn tehtävänä on tuhota maailmaa hallitseva tekoäly Syn ja tämän kätyrit.

Pelin taustalla on suositun Doom II -modin Total Chaos kehittäjä Trigger Happy Interactive.

ilmestyy PC:lle Steam, GOG, ja Epic Games Store -palveluiden kautta. Peli saapuu myös 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille vuoden 2022 puolella.

Kommentoi

Tämä modi yhdistää Age of Empires ja Doom -pelit Kommentit pois päältä artikkelissa Tämä modi yhdistää Age of Empires ja Doom -pelit

Age of Doom

HELLKNIGHT61 -nimimerkillä toimiva modaaja on luonut Doom -aiheisen kampanjan II -peliin.

Modi käyttää palasia alkuperäisen pelin äänistä ja grafiikoista, sekä ammentaa tarinaa ja Doom 3 -peleistä.

Voit ladata Age of Doom -modin ModDB -sivustolta.

Kommentoi