Jurassic World 3 -elokuvassa nähdään tutut näyttelijät: Laura Dern, Sam Neill ja Jeff Goldblum palaavat dinosaurusten pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Jurassic World 3 -elokuvassa nähdään tutut näyttelijät: Laura Dern, Sam Neill ja Jeff Goldblum palaavat dinosaurusten pariin

Steven Spielbergin vuonna 1993 ilmestyneen Jurassic Park -elokuvan kolme tähtinäyttelijää, Laura Dern, Sam Neill sekä Jeff Goldblum, ovat mukana tulevan -trilogian kolmannessa elokuvassa. Goldblumin esittämä tohtori Ian Malcolm nähtiin pienessä osassa edellisessä Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvassa, kun taas Neillin roolihahmo tohtori Alan Grant ja Dernin tohtori Ellie Sattler eivät esiintyneet siinä. Kaksikko oli tosin mukana vuoden 2001 elokuvassa Jurassic Park III -elokuvassa. Tuleva elokuva kokoaakin kolmikon jälleen yhteen.

Tuleva Jurassic World 3 on Jurassic Park -elokuvasarjan kuudes elokuva, mutta jatkoa vuonna 2015 ilmestyneelle Jurassic World sekä vuoden 2018 Fallen Kingdom -elokuville.

Colin Trevorrow ohjaa Jurassic World 3 -elokuvan, ja sen tuotanto käynnistyy ensi vuoden alussa. Julkaisun ajankohdaksi on ilmoitettu kesäkuun 11. päivä vuonna 2021.

Colin Trevorrow ohjasi lyhytelokuvan nimeltä Battle at Big Rock, joka antaa sopivaa fiilistelyä tulevalle.

Jackie ja Iso-Arska seikkailevat tulevassa fantasiaelokuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Jackie ja Iso-Arska seikkailevat tulevassa fantasiaelokuvassa

Mystery of the Dragon Seal - Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan

: Journey To China yhdistää valkokankaalle kaksi legendaarista ja rakastettua toimintatähteä; Arnold Schwarzeneggerin ja Jackie Chanin. Vaikka elokuva on jo periaatteessa ollut valmis vuodesta 2017 asti, se on ollut jälkituotantolimbossa siitä asti roikkumassa. Kuitenkin nyt elokuva on vihdoinkin tulossa ulos – vaikka varmuutta ei olekaan koska.

Venäläisen elokuvantekijä Oleg Stepchenkon ohjaama pätkä on jatko-osa vuoden 2014 elokuvalle , mikä perustuu löyhästi Nikolai Gogolin kirjaan.

Elokuvassa tulee olemaan velhoja, prinsessoja, taistelulajimestareita, lohikäärme ja muuta fantasianamia. Jackie näyttelee mestarivelhoa ja Arnold merikapteenia. Näihin kahteen näyttelijään kova kaarti ei kuitenkaan rajoitu. Mukana menossa nähdään myös muunmuassa Rutger Hauer (), Christopher Fairbank ( Vol 1.) Igor Jijikine (Forbidden Empire), Charles Dance (), Jason Flemyng () ja Martin Klebba ().