Just Cause 4 ja Wheels of Aurelia ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Just Cause 4 ja Wheels of Aurelia ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Tällä viikolla Epic Games Storessa on ladattavissa ilmaiseksi kaksi peliä: ja .

Just Cause 4

Square Enixin Just Cause 4 on toimintaseikkailupeli, joka ei välttämättä enempiä esittelyjä kaipaisi. Kerrottakoon tarinasta kuitenkin sen verran, että tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen Etelä-Amerikan maahan nimeltään Solis. Päähahmo Rico Rodriguez sotii siellä maailman voimakkainta Black Hand-nimistä yksityisarmeijaa vastaan löytääkseen todisteita siitä, että työskentelikö hänen edesmennyt isänsä heidän joukoissaan.

Wheels of Aurelia

Wheels of Aurelia on visuaalinen novelli ja seikkailu-ajopeli, jossa päähahmo Leila ajaa Italian länsirannikon kuuluisalla Via Aurelia -kadulla. Leilan mukaan löydetään yökerhosta kaveri Olga, jonka kanssa yritetään poistua maasta Ranskan puolelle Italian kireän poliittisen tilanteen vuoksi vuonna 1978. Matkan varrella erilaiset liftaajat ja muut tapahtumat muokkaavat pelitapahtumia ja erilaisia mahdollisia loppuja pelille onkin 16 kappaletta.

Just Cause 4 ja Wheels of Aurelia on ladattavissa ilmaiseksi huhtikuun 16. päivä asti Epic Games Storesta.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Kesähelteet saapuvat Trackmania -ajopeliin uusien ominaisuuksien myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Kesähelteet saapuvat Trackmania -ajopeliin uusien ominaisuuksien myötä

Suosittu ajopeli laajenee jälleen uuden kesäkampanjan myötä. Kampanja tuo peliin 25 uutta rataa, kesätunnelman mukaisen prestige-pinnoitteen autoille ja uuden kiehtovan stunttiajotilan.

Heinäkuun alussa alkava kesäkampanja on tuore tulkinta vuoden 2005 Trackmania Sunrise Extreme -pelitilasta, mutta se on sovellettu uusitun Trackmanian tunnelmaan, ajotuntumaan ja ominaisuuksiin.

Stunttitilassa pelaaja ajaa yksin ja suorittaa uskomattomia temppuja keräten pisteitä. Se on rentouttavaa ja haastavaa vaihtelua perinteisille kilpailuille. Kesäiset radat ovat värikkäitä ja niissä on raikkaita väriteemoja, joista jokainen määrittää oman alueensa. Jokainen alue päättyy tarkistuspisteeseen, jonka läpäisystä pelaaja saa 12 sekunnin ajan temppujen suorittamiseen lisäpisteiden toivossa. Radan lopussa pisteet lasketaan yhteen ja yhteistulos ratkaisee.

Kesäkampanja alkaa 1. heinäkuuta 2024 ja se on pelattavissa Trackmania Club Accessin kautta. Julkaisun yhteydessä julkaistaan kymmenen rataa ja lisää ratoja julkaistaan viiden kappaleen erissä jokaisena seuraavana kolmena maanantaina. Pelaajat voivat myös tuttuun tapaan rakentaa omia ratojaan pelin ratatyökaluilla.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , , ja S -konsoleille, sekä :lle. Pelin Standard- ja Club-versiot ovat saatavilla 9,99 euron ja 29,99 euron hintaan.