Just Dance 2023 Edition -tanssipeli laajenee liikuttavin kappalein Kommentit pois päältä artikkelissa Just Dance 2023 Edition -tanssipeli laajenee liikuttavin kappalein

Just Dance 2023

tarjoaa suositulle 2023 Edition -tanssipelille tuoreita kappaleita että vanhoja kaivattuja hittejä.

2023 Edition -tanssipelin ensimmäinen tanssikausi on täynnä rakkautta. Lover Coaster -kausi on nyt käynnissä ja voimassa aina 9. toukokuuta saakka. Sen ajan pelissä on saatavilla kaksi uutta teemallista soittolistaa ilman lisäkuluja. Pelikauden jälkeen kappaleet ovat saatavilla vain Just Dance+ -tilauksen kautta.

Uuden pelikauden myötä tarjolle tulee myös uusi kausikohtainen edistymisjärjestelmä. Mitä enemmän kappaleita pelaaja soittaa, sitä enemmän on myös palkintoja luvassa. Yhteensä erilaisia palkintoja on 40 erilaista ja näihin lukeutuvat erilaiset avatar-hahmot, pelitaustat, tarrat, reunakoristeet ja muut kosmeettiset lisät.

Kausikohtaiset kappaleet tulevat esille eri viikkoina. Heti julkaisussa mukana ovat Gaylen ”abc (nicer)” ja Carly Rae Jepsenin ”Call Me Maybe”, jotka ovat ilmaisena kymmenen päivän ajan, sekä Just Dance+ -palveluun Game of Love -soittolista, joka on saatavilla ilmaiseksi 9. maaliskuuta saakka.

Maaliskuun 9. päivä mukaan tulevat sekä P!nkin ”So What” että vielä julkaisematon yllätysraita. 16. maaliskuuta lisäystä tulee Sofi Tukkerin “Wet Tennis” -kappaleella. 30. maaliskuuta lisäosa laajenee Karol G:n ”Provenza” -hitillä ja Supergrass ”Alright” -kipaleella. Molemmat näistä ovat saatavilla ilmaiseksi viikon ajan. Samalla julkaistaan Cosy Couples -soittolista, joka on saatavilla ilmaiseksi 6. huhtikuuta saakka.

Huhtikuun 6. päivä vuorossa ovat Lizzon ”About Damn Time” ja Marvin Gayen & Tammi Terrellin ikivihreä hitti ”Ain’t No Mountain High Enough”. Kauden viimeisinä julkaisuina tarjolle tulee 13. huhtikuuta Ricky Martinin superhitti ”Livin’ La Vida Loca” ja Just Dance+ tilaajille julkaistaan Lover Coaster -soittolista päivämäärällä 17. huhtikuuta.

2023 Edition on maailman suosituimman tanssipelisarjan uusin osa täynnä uusia tanssittavia kappaleita ja ikivihreitä hittejä monessa eri pelimuodossa. Yksinpelisisällön ohella pelistä voi nauttia myös hauskoissa moninpelitiloissa. Tanssiliikkeitä peli seuraa älypuhelimen avulla, johon voidaan ladata ilmainen Just Dance Controller -sovellus. Se on saatavilla iOS- ja -versioina.

2023 Edition on saatavilla Switch, 5 ja sekä S -pelikonsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

Sony on paljastanut huhtikuun PS Plus ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa Sackboy: A Big Adventure sekä Tails of Iron roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

Meet Your Maker on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

Tails of Iron (PS4, PS5)

Tails of Iron on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit 2042, Dungeons sekä Code Vein.

Kommentoi

Kotimaisen muotisuunnittelija Jimi Vainin kiekkovarustemallisto saapuu NHL 23 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen muotisuunnittelija Jimi Vainin kiekkovarustemallisto saapuu NHL 23 -peliin

Muotialan suomalaistähden Jimi Vainin VAIN-brändi on suunnitellut jääkiekkovarusteiden valmistajajätti Bauerille virtuaalisen kapselimalliston, joka lisätään SPORTS NHL 23 -peliin tänään 29. maaliskuuta klo 20.00 Suomen aikaa.

VAINin suunnittelemat Bauerin hanskat, maila ja luistimet lisätään digitaalisesti mukaan pelin EASHL-pelitilaan. Kaikista malliston varusteista on tuotettu myös fyysiset prototyypit.

VAIN on taiteilijan ja luovan johtajan Jimi Vainin ja toimitusjohtaja Roope Reinolan perustama vaatemerkki, joka on lyhyen olemassaolonsa aikana kerännyt lojaalin seuraajakunnan erilaisten viraaliksi nousseiden projektien kautta. VAIN ja sen tarina ovat osoitus luovuuden luonteesta digitaalisella aikakaudella: valikoidut korkealaatuiset materiaalit, hienovaraiset kulttuuriviittaukset ja yksityiskohtien huomioiminen ovat brändiä määritteleviä tunnusmerkkejä. VAINin lanseerauksen jälkeen Jimi on työskennellyt useissa projekteissa kulttimaineessa olevien brändien ja tunnettujen artistien kanssa ympäri maailmaa.

“Virtuaalinen muoti on ollut meille aina läsnä: olemme kustomoineet videopelien hahmoja ja keränneet virtuaalisia hyödykkeitä peleissä lapsuudesta asti. Nyt kun meidän tekemisemme ympärille on rakentunut laajeneva globaali yhteisö, tuntuu luontevalta olla läsnä myös yhteisömme virtuaalisessa estetiikassa. Näemme virtuaalisessa muodissa paljon potentiaalia yhteisöllemme ja meidän brändistämme kiinnostuneille. Yhteistyö SPORTSin ja Bauerin kanssa tuntuu luonnolliselta, sillä pidämme ajatuksesta, että suunnittelemamme virtuaalinen sisältö pääsee oikeasti kuluttajien käyttöön digitaalisessa maailmassa.”

kertoo VAINin perustajajäsen ja toimitusjohtaja Roope Reinola

“Jääkiekkovälineteollisuuden johtajana ja innovaattorina olemme todella ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä VAINin sekä SPORTSin kanssa ja olla vahvasti osa digitaalista jääkiekkomaailmaa. Räätälöimällä pelihahmoaan pelaaja voi tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan ja näyttää, mitä jääkiekko hänelle merkitsee. Tähän itseilmaisuun tiivistyy hyvin se, mitä kaikkea jääkiekko edustaa monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden näkökulmasta.”

sanoo Bauer Hockeyn Territory Marketing Manager Jukka Pekkola

“VAIN tuo jääkiekkoilun maailmaan uudenlaista tyyliä. On hienoa tarjota EA SPORTS NHL -pelisarjan ystäville mahdollisuus kustomoida EASHL-pelihahmoaan uusilla VAIN x BAUER x EA SPORTS -varusteilla.”

sanoo EA SPORTSin Senior International Marketing Manager Jason Nikkinen.

VAIN x BAUER mallisto ilmestyy EA SPORTS NHL 23 -peliin tänään 29. maaliskuuta klo 20.00 Suomen aikaa. NHL 23 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille.

Kommentoi