Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen virtuaaliselle tasolle Kommentit pois päältä artikkelissa Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen virtuaaliselle tasolle

Just Dance VR: Welcome to Dancity

Huippusuosittu tanssipelisarja Just Dance saa uuden ulottuvuuden, kun Just Dance : Welcome to Dancity julkaistaan 15. lokakuuta , ja -virtuaalilaseille.

Pelin julkaisun yhteydessä pelaajat voivat tanssia 25 hittikappaleen ja alkuperäisen biisin tahdissa. Näitä ovat muun muassa Queenin “Don't Stop Me Now”, Selena Gomezin “Bad Liar”, Nicki Minajn “Starships”, Ellie Gouldingin “Lights”, Carly Rae Jepsenin “Call Me Maybe”, Fergie Ft. Q-tip & GoonRockin “A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)” ja Lele Pons ft. Susan Diaz & Victor Cardenasin “Volar”.

Jopa kuusi pelaajaa voi tanssia yhdessä 360 asteen virtuaalimaailmoissa, jotka ovat peräisin ikonisista Just Dance -kappaleista. Just Dance VR sisältää myös täysin uutta pelattavuutta kahden käden pisteytyksellä. Mukana on myös sosiaalinen Dancity-keskus, jossa pelaajat voivat tavata muita ympäri maailmaa. Dancityssä pelaajilla on oma asunto, jossa he voivat tanssia ja touhuta jopa kuuden pelaajan kanssa.

Pelin ominaisuudet:

  • 25 hittikappaletta ja alkuperäistä biisiä
  • Tanssi jopa kuuden pelaajan kanssa 360 asteen virtuaalimaailmoissa
  • Uusi kahden käden pisteytysjärjestelmä
  • Sosiaalinen Dancity-keskus, jossa voi tavata muita pelaajia
  • Oma asunto, jossa voi tanssia ja touhuta ystävien kanssa

julkaistaan 15. lokakuuta Meta Quest 2-, Meta Quest Pro- ja Meta Quest 3 -virtuaalilaseille.

The Crew Motorfest -ajopelin toinen pelivuosi laajenee vehreälle Mauin saarelle Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew Motorfest -ajopelin toinen pelivuosi laajenee vehreälle Mauin saarelle

The Crew Motorfest

on paljastanut -ajopelin toisen pelivuoden ensimmäiset sisällöt ja ne vievät pelaajan upealle Mauin saarelle. Havaijin ajokisojen ensimmäinen vuosi on tarjonnut pelaajille monenlaisia jännittäviä päivityksiä, ja viimeisen päivityksen saapuessa 3. heinäkuuta heillä on edessään uusi soittolista ja huikeita räätälöintimahdollisuuksia. Autovalmistajat Abarth, Alfa Romeo ja Lancia liittyvät peliin mukaan 12. kesäkuuta alkaen 17 uudella ajoneuvolla.

Mutta todellinen kohokohta on marraskuussa 2024 alkava viides pelikausi, jolloin kaikki pelaajat pääsevät tutustumaan kiehtovaan Mauin saareen ilmaiseksi! Tämä lisää peliin yli 100 neliökilometriä upeita ajokokemuksia teillä ja maastossa. Pelaajat voivat tutkia uusia maisemia, kokea Kahuluin kaupungin sykkivän elämän, ajaa Haleakalān kansallispuiston majesteettisten näkymien läpi ja ylittää legendaariset Ohe'o Gulchin pyhät altaat ja niiden lumoavat vesiputoukset.

Uusissa maisemissa peli tarjoaa myös uusia jännittäviä kokemuksia. ”The Chase Squad” on upea PvE-kokemus, jossa pelaajat liittyvät eliittikuljettajien tiimiin, jonka tehtävänä on ravistella perinteisiä kilpailuja ja kukistaa kilpailijansa. Pelaajat oppivat hallitsemaan takaa-ajon taidetta ja ryhtyvät jännittävään tehtävään, jossa he voivat seurata ja päihittää kaupunkikilpailijat kohtaamisissa ympäri saaria.

The Crew Motorfest on saatavilla , , ja -konsoleille sekä :lle. PC-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Prince of Persia: The Sands of Time -pelin uusinto ilmestyy 2026 – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Prince of Persia: The Sands of Time -pelin uusinto ilmestyy 2026 – katso traileri

Prince of Persia: The Sands of Time

on paljastanut tietoja : The Lost Crown- ja -pelien päivityksistä ja julkistanut myös uudelleen julkaistavan -pelin.

Prince of Persia: The Lost Crown

saa Mask of Darkness -tarinapäivityksen syyskuussa 2024. Lisäksi pelaajat pääsevät syventymään heti ilmaiseen Divine Trials -päivitykseen, joka lisää 22 asiantuntijahaastetta Metroidvania-inspiroituun seikkailuun. Näihin pääsee Hall of Memorials -salin kautta, joka on uusi ovi Havenissa. Pelaajat voivat valita neljästä ainutlaatuisesta haasteesta. Nämä avautuvat asteittain, kun pelaaja saa uusia voimia. Jokainen neljästä haasteesta sisältää myös uudistetun pomotaistelun.

The Rogue Prince of Persia

The Rogue Prince of Persia on saatavana Early Access -vaiheessa Steamissa ja GeForce Now'ssa. Sen ensimmäinen iso ilmaispäivitys ilmestyi tänään ja otti askeleen lähemmäksi tavoiteltua 1.0-julkaisuaan vuonna 2025. The Temple of Fire -päivitys lisää peliin vaarallisen uuden alueen, jossa on uusia ansoja ja liikkumishaasteita. Mukana on myös kaksi uutta vihollista ja uusi ase. Päivitys tuo myös roguelite-toimintatasohyppelypeliin Meta Progression Skill Tree -järjestelmän.

Prince of Persia: The Sands of Time

Ubisoft vahvisti, että legendaarisen Prince of Persia: The Sands of Time -pelin uudelleenjulkaisu tapahtuu vuonna 2026. Klassinen seikkailu on rakennettu uudelleen alusta alkaen ja on nyt siirtymässä täyteen tuotantovaiheeseensa. Ubisoft Montreal, yhteistyössä Toronton, Bukarestin, Pariisin ja Punen kehitysstudioiden kanssa, herättää Henkarin ja Farahin tarinan henkiin uudelle pelaajasukupolvelle.

Prince of Persia -pelisarja

Prince of Persia -pelit ovat perinteisiä sivuttain rullaavia toimintaseikkailuja, joissa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla -, -, -, ja Nintendo Switch -pelikonsoleille, sekä :lle. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.