Kadonneet joulutarinat: Tiesitkö, että Yksin Kotona 3 oli tarkoitus toteuttaa vielä kerran alkuperäisten tähtien voimin? Kommentit pois päältä artikkelissa Kadonneet joulutarinat: Tiesitkö, että Yksin Kotona 3 oli tarkoitus toteuttaa vielä kerran alkuperäisten tähtien voimin?

-elokuvien kaksi ensimmäistä osaa ovat jouluklassikkoja, mutta kun kolmas elokuva, Yksin Kotona 3, julkaistiin vuonna 1997, lähes koko konsepti oltiin päätetty pistää uusiksi. Samalla kun elokuvasarja yritti uudelleen luoda taikaa, tarinan taustalla oli lähes palaava tähti, Macaulay Culkin, jonka nimi oli vahvasti kytköksissä Yksin Kotona -brändiin.

Culkinin paluuta ei kuitenkaan nähty, eikä myöskään kenenkään muunkaan alkuperäisen tähden. Yritys oli kuitenkin kova, ennen kuin alkuperäiset suunnitelmat kuopattiin kokonaan.

Macaulay Culkinin esittämä Kevin McCallister ja hänen nokkelat ansat hulvattomille murtovarkaille olivat varmasti osa monen katsojan jouluperinteitä. Yksin Kotona 2: Kadoksissa New Yorkissa jatkoi tarinaa New Yorkin kaduilla, saaden aikaan vielä suuremman suosion, ja allekirjoittaneen mielestä tämä elokuva on se, mikä herättää joulufiilikset viimeisen päälle joka ainoa joulu.

Kun Yksin Kotona 3:n kehitystyö alkoi, monet fanit odottivat innokkaina näkevänsä, miten Kevin McCallisterin tarina jatkuisi. Kuitenkin, pettymykseksi monille, Macaulay Culkin ei palannut rooliinsa.

Alun perin Yksin Kotona 3 oli tarkoitus kuvata samanaikaisesti toisen osan kanssa, mutta tämä suunnitelma kaatui. Toinen yritys oli kehittää käsikirjoitus, joka seuraisi Kevin McCallisteria teini-ikäisenä. Valitettavasti tämäkin suunnitelma raukesi yhteen suureen syyhyn: Macaulay Culkin jäi elokuva-alalta eläkkeelle.

Myöskin ikonisia roistoja näytelleet Daniel Stern & Joe Pesci olivat vakaasti sitä mieltä, että tässä kohtaa on parasta siirtyä hommasta sivuun, ja antaa uusien tähtien ottaa homma haltuun. Suosiota yritettiin käyttää hyväksi ilman alkuperäisiä tähtiä, lähes uudella konseptilla.

Yksin Kotona 3 julkaistiin vuonna 1997 uudella tarinalla, uusilla hahmoilla ja uusilla seikkailuilla. Elokuvan keskiössä oli eri perhe ja uudet roistot, mutta vaikka se yritti täyttää Culkinin jättämän aukon, se ei onnistunut nousemaan edeltäjiensä tasolle. Monet ovat pohtineet, olisiko elokuva ollut toisenlainen ja mahdollisesti menestyksekkäämpi, jos Macaulay Culkin olisi palannut rooliinsa.

Yksin Kotona 3 -elokuvan trailerin voit ottaa haltuun tästä alta:

Turbomiehet ovat taas loppu kaupoista! – mutta ei hätää, Disney+ -palvelun joulusisältö tarjoaa lohduketta tuleville pyhille Kommentit pois päältä artikkelissa Turbomiehet ovat taas loppu kaupoista! – mutta ei hätää, Disney+ -palvelun joulusisältö tarjoaa lohduketta tuleville pyhille

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Juuri tulleiden tietojen mukaan Nakatomi Plazalta on taas kuultu laukauksia ja joulun hittilelu Turbomies on jälleen loppuunmyyty kaikkialta, mutta eipä hätäillä! Tässä tulee lohdukkeeksi koonti Disney+ -palvelun joulusisällöistä:

Disney+ -palvelussa on satoja jouluteemaisia nimikkeitä koko perheelle, jotka ovat nyt helposti löydettävissä etusivulla tarjottavasta Kaikilta meiltä kaikille teille -kokoelmasta.

Palvelussa voi katsoa tuttuja jouluklassikkoja, kuten kaikki -elokuvat, , , Joulu Manhattanilla (Miracle on 34th street) sekä kehuttu .

Kokoelmaan kuuluu myös Mutta mitä tapahtui joulupukille -elokuvat ja vastikään julkaistu Mutta mitä tapahtui joulupukeille -sarjan 2. kausi. Lisäksi mainittakoon, että Samu-Sirkan joulutervehdys esitetään MTV3-kanavalla jouluaattona kello 19.10 ja joulupäivänä klo 8.25. Samu Sirkan joulutervehdyksen katkelmista tutut klassikot löytävät kaikki Disney+ -palvelusta.

Kuinka varakkaita McCallisterin perheessä oikein oltiinkaan? – New York Times selvitti tämänkin asian puolestasi Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka varakkaita McCallisterin perheessä oikein oltiinkaan? – New York Times selvitti tämänkin asian puolestasi

Rakastetun jouluklassikon ikoninen tiilitalo on arvioitu olevan miljoonien dollareiden arvoinen, kertoo tuore raportti New York Timesilta. Jylhä asuintalo Winnetkassa, Illinoisissa, uskotaan olevan noin 2,34 miljoonan dollarin arvoinen, mikä tekee siitä erittäin halutun kiinteistön kiinteistönharrastajien keskuudessa.

Talon arvo on kasvanut merkittävästi elokuvan julkaisusta vuonna 1990, jolloin sen olisi voinut ostaa vain Chicagon varakkaimmat taloudet. Nykyään kiinteistön hintalappu olisi saavutettavissa vain niille, joiden vuosittainen tulotaso on yli 730 000 dollaria.

Raportti syventyy McCallisterin perheen ylellisen elämäntyylin taloudellisiin seurauksiin, mukaan lukien kyky varaa suuri koti, ylellinen joululoma Pariisissa ja antelias perhebudjetti. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan perheen matriarkka Kate McCallister saattoi olla menestynyt muotisuunnittelija, mikä käy ilmi talon mannekiinien läsnäolosta. Elokuvan romaanisoinnin kirjoittaja Todd Strasser esittää arvauksensa, että perheen patriarkka Peter McCallister voisi olla liikemies, mikä sopii perheen vaurastuneeseen asemaan.

Mielenkiintoista on, että elokuvan varakkain hahmo ei välttämättä ole itse McCallisterit, vaan setä Rob, joka maksaa koko perheen seikkailun Pariisissa. Raportti huomauttaa, että setä Robin ensiluokkaiset matka-ajatukset ja tilava asunto Pariisissa viittaavat varallisuuteen, joka ylittää jopa McCallisterit.

Yksin kotona -elokuvien kestävä suosio on vahvistanut ikonisen talon aseman kulttuurisena maamerkkinä, houkutellen huomiota niin faneilta kuin tiedotusvälineiltäkin. Vuonna 2020 yhdysvaltalaisnainen, joka kasvoi oikeassa Yksin kotona talossa, jakoi kokemuksiaan Ison-Britannian aamuohjelmassa This Morning, syventäen yleisön kiinnostusta omaisuutta kohtaan.

Yksin kotona -talo pysyy joulunostalgian ja perheyhteyden symbolina, ja sen korkea arviointi heijastaa sen kestävää vetovoimaa ja kulttuurista merkitystä. Vuosien kuluessa kiinteistö todennäköisesti jatkaa fanien maailmanlaajuista mielikuvitusta, vahvistaen paikkansa kestävänä osana elokuvahistoriaa.