Kaikkien aikojen parhaimpana pidetty Super Mario-peli saa mahdollisen remaken? Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikkien aikojen parhaimpana pidetty Super Mario-peli saa mahdollisen remaken?

Uusimpana huhumyllyjä maailmalta kerrotaan, että saattaa harkita legendaarisen Bros. 3:n uusioversiota. Vastikään ilmestyneen Super Mario Bros. Wonderin jälkeen huhumylly on lähtenyt käymään varsin kuumana.

Super Mario Bros. 3 tunnetaan yhtenä parhaimmista 2D Super Mario -peleistä, ja se valloitti sydämet jo vuonna 1990 Pohjois-Amerikassa. Sittemmin Nintendo on tuonut sen takaisin muun muassa SNES:lle (Super Mario All-Stars -paketin osana) ja Game Boy Advancelle. Nyt huhutaan kuitenkin täydellisestä uusioversiosta, joka sopisi tämän päivän laitteille.

Huhu saapui vuotajalta nimeltä Zippo, joka on aiemmin osunut oikeaan Nintendo-tietojen kanssa. Vaikka Nintendo ei ole vielä päättänyt, toteutuuko uusi uusioversio, huhun mukaan japanilainen pelijätti käy ”vakavia keskusteluja” projektista.

On kuitenkin syytä muistaa, että nämä ovat vasta huhuja, joten suhtautukaa niihin varauksella. Vaikka huhu osoittautuisi todeksi, Nintendo ei vaikuta vielä edes aloittaneen Super Mario Bros. 3:n mahdollisen uusioversion kehitystä. Joten, vaikka toiveet heräisivät, saatamme joutua odottamaan vielä vuosia ennen kuin pääsemme nauttimaan tästä mahdollisesta mestariteoksesta. Ja kuka tietää, taustalla voi tapahtua ties mitä ennen kuin projekti näkee päivänvalon. Pidetään peukkuja!

Nintendon pelijulkaisut vuoden 2024 ensimmäiselle puoliskolle vaikuttavat lupaavalta – mukana myös vuosia odotettu nimike Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon pelijulkaisut vuoden 2024 ensimmäiselle puoliskolle vaikuttavat lupaavalta – mukana myös vuosia odotettu nimike

Nintendo Switch

on julkaissut kuuden kuukauden talousraporttinsa vuodelle 2024 ja, kuten tavallista, vahvistanut julkaisupäivät tuleville peleilleen. Ja kylläpä muuten näyttää makealta!

-uusintajulkaisun lisäksi listalla ei ole suuria yllätyksiä, mutta -faneja saattaa ilahduttaa se, että nyt pelin uhotaan ihan oikeastikin saapuvan vuoden 2024 paikkeilla. Uskoo ken tahtoo?

Tässä on koko lista julkistetuista Switch-peleistä vuoden 2024 ensimmäiselle puoliskolle:

Another Code: Recollection (Tammikuu 2024)

Mario vs. Donkey Kong (Helmikuu 2024)

Princess Peach: Showtime! (Maaliskuu 2024)

Luigi's Mansion 2 (Kesä 2024)

Paper Mario: The Thousand-Year Door (TBA)

Metroid Prime 4 – TBA

Tulevan Zelda -elokuvan ohjaaja haaveili pestistään jo vuonna 2010 Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Zelda -elokuvan ohjaaja haaveili pestistään jo vuonna 2010

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

ilmoitti live-action Legend of Zelda -elokuvasta, jossa ohjaajana toimii Wes Ball. Tämä oli ilmeisesti tilaisuus, jota Ball on toivonut jo pitkään, jos vuoden 2010 twiittiin on lainkaan uskomista.

”Koska minulla ei koskaan ollut toivoa ohjata sitä… seuraava suuri mo-cap Avatarin kaltainen elokuva pitäisi olla… THE ”, Ball kirjoitti X/Twitterissä jo vuonna 2010.

Ball on saavuttanut menestystä Maze Runner -elokuvilla, jotka julkaistiin vuosina 2014, 2015 ja 2018. Hän toimii myös ohjaajana elokuvassa Kingdom of the Planet of the Apes, joka on määrä julkaista vuonna 2024. Näiden projektien menestys näyttää riittäneen saamaan hänet yhden kaikkien aikojen halutuimmista projekteista pelihistoriassa.

Nintendo tuo viimein valkokankaille Legend Of Zelda -elokuvan live-action-muodossa lukuisten huhumyllyjen jälkeen.

Nintendo jakoi virallisen ilmoituksen sijoittajille, mutta yksityiskohdat ovat vielä melko niukahkoja. Elokuvan tuottajina toimivat Nintendon Shigeru Miyamoto ja Arad Productionsin puheenjohtaja Avi Arad, entinen Marvel Studiosin perustaja ja toimitusjohtaja. Sony Pictures Entertainment vastaa teatterijakelusta sekä elokuvan rahoituksesta yhdessä Nintendon kanssa. Deadline Hollywoodin mukaan Jurassic World -käsikirjoittaja Derek Connolly kirjoittaa käsikirjoituksen.