Kaksi WOW-pelaajaa onnistui tappamaan 1.8 miljoonan HP:lla varustetun loppuvastuksen – homman oletettiin vaativan 40 pelaajaa Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi WOW-pelaajaa onnistui tappamaan 1.8 miljoonan HP:lla varustetun loppuvastuksen – homman oletettiin vaativan 40 pelaajaa

Huippusuositun World of Warcraftin pelaajat ovat vuosien saatossa tottuneet vihollisiin, joiden tappamiseen tarvitaan suuri joukko pelaajia. Raid bosseina tunnetut viholliset ovat vaatineet vaihtelevan määrän pelaajia tullakseen kukistetuiksi, mutta niitä on todistetusti mahdollista kaataa myös pienemmällä joukolla.

Tästä hyvänä esimerkkinä on zanthed1:n lataama video, jossa Onyxia kaadetaan pelkästään kahden pelaajan voimin. Vaikka Onyxia ei missään nimessä olekaan enää WoWin nykystandardeilla mikään äärimmäisen brutaali tai hankala vastustaja, vaatii sen selättäminen silti usein suuremman joukon pelaajia – aikaisemmin esimerkiksi 40 tai 30 pelaajaa. Suoritus kesti noin 57 minuuttia ja vaati reilusti myös potionien käyttöä.

Onyxialta löytyy HP:ta 1.8 miljoonan verran, joten lohikäärmeen kaataminen kahdella pelaajalla on ihailtava suoritus – joskaan ei kiinnostavin mahdollinen pelikokemus katsojalle tai pelaajalle.

https://www.twitch.tv/videos/956459069?t=0h4m46s%2F%3Ftt_content%3Dtwitch_logo

Warcraft-kehittäjä avoin uusille elokuville – toivoo yhteistyötä kokeneiden ohjaajien kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Warcraft-kehittäjä avoin uusille elokuville – toivoo yhteistyötä kokeneiden ohjaajien kanssa

Vaikka -jatko-osa saattaisi olla kiinnostava, ei ole kiinnostunut muuttumaan elokuvastudioksi, kertoo pelikehittäjä John Hight.

Haastattelussa IGN:lle, Hight painotti Blizzardin keskittymistä peleihin ja heidän haluaan tehdä yhteistyötä kokeneiden elokuvantekijöiden kanssa tulevia Warcraft-elokuvia varten.

”Me teemme pelejä, ja mielestäni pelit ovat aina ydinalueemme”, Hight selitti.

Hän uskoo, että yhteistyö kokeneiden tekijöiden kanssa olisi tehokkaampaa kuin Blizzardin oma elokuvatuotanto. High kuitenkin korostaa oikeiden kumppaneiden löytämisen tärkeyttä, jotka jakavat Blizzardin intohimon laatuun ja ymmärtävät Warcraft-universumin.

Blizzard työstää uutta Warcraft -peliä mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard työstää uutta Warcraft -peliä mobiililaitteille

World of Warcraft

on julkaisemassa tänä vuonna -aiheista mobiilipeliä , mutta nyt myös on saamassa oman mobiilikäsittelynsä.

Pelistä ilmoitettiin Activision Blizzardin viime vuoden viimeisen neljänneksen tulosilmoituksessa. Tuloillaan on myös uutta sisältöä ja -peleihin.

Uudesta mobiilipelistä ei kuitenkaan vielä tiedetä paljoakaan. Vielä ei ole varmaa on kyseessä enemmän strategiapainotteinen vaiko Hearthstone -tyylinen peli. Kyseessä voi olla jopa -tyylinen AR-peli.