Kannettava Nintendo Switch telakka kerää rahoitusta Kickstarterissa Kommentit pois päältä artikkelissa Kannettava Nintendo Switch telakka kerää rahoitusta Kickstarterissa

on erityisesti Nintendo Switchille tarkoitettu kannettava telakka. Se yhdistää USB-C-, tavallisen USB- sekä HDMI-liittimen yhteen virtaliittimeen meneväksi laitteeksi. Laitteen kehittäjänä toimii , joka on aiemmin suunnittelut mm. Bluetooth-adapterin Switchille.

Switchin alkuperäinen telakka on suurikokoinen ja hankala kantaa mukana. Genki: Covert Dock täyttää tarpeesi mikäli haluat nauttia Switch -peleistä telkkarin välityksellä myös matkoillasi. Laite mahdollistaa kaikki samat ominaisuudet mitä alkuperäinenkin telakka, mutta 10 kertaa pienemmässä koossa. Laite on yhteensopiva myös muiden USB-C -laitteiden kanssa kuten: Macbookit, kännykät, GoPro:t jne.

Genki: Covert Dock kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarterissa ja 50 000 dollarin tavoite on ylitetty jo reippaasti. Laitteen saa ennakkotilattuna 59 dollarin hintaan USB-kaapelin kera ja matka-adapterilla varustettu version 69 dollarin hintaan. Voit tutustua laitteeseen täällä.

Kommentoi

DOOM Eternalin uusin päivitys muuntaa pelin pikseligrafiikoille Kommentit pois päältä artikkelissa DOOM Eternalin uusin päivitys muuntaa pelin pikseligrafiikoille

DOOM Eternal

DOOM Eternalin viimeisin päivitys on tuonut peliin uusia visuaalisia tyylejä. Valittavana on mm. mustavalkoinen tai Classic, joka muuntaa pelin grafiikat alkuperäisen 90-luvun julkaisun kaltaisiksi.

Näiden tilojen lisäksi valittavana on myös Gritty ja Cinematic -tilat. Visuaalisten tyylien lisäksi peliin on tuotu myös uusi Battlemode Arena -tila Torment. Meneillään on myös Grayscale tapahtuma, jossa voit kerätä mustavalkoisia keräilyesineitä. Tuloillaan on myös Hack to the Future II -tapahtuma, joka tarjoilee lisää keräilyesineitä.

DOOM Eternal on saatavilla PC:lle, sekä Playstation 4, Xbox One ja -konsoleille. Peli löytyy myös Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Animal Crossing: New Horizons -peliin kesäinen päivitys heinäkuun alussa: Luvassa, uintia, sukellusta ja merenelävien keräilyä Kommentit pois päältä artikkelissa Animal Crossing: New Horizons -peliin kesäinen päivitys heinäkuun alussa: Luvassa, uintia, sukellusta ja merenelävien keräilyä

Nintendo Switchin suuren suosion saanut Animal Crossing: New Horizons -peliin tulee heinäkuun 3. päivä ilmainen päivitys, joka tuo mukanaan kesäistä ajanvietettä. Pelaajat pääsevät uimaan, sukeltamaan ja keräämään meren pohjalta mereneläviä. Lisäksi pelaajat voivat saada käsiinsä uusia reseptejä, asuja sekä törmätä uusiin sattumuksiin.

Nintendo tiedottaa samalla seuraavasta, elokuun alussa ilmestyvästä päivityksestä. Sen sisällöstä ei vielä ole julkaistu tietoa, mutta pelaajat ovat varmasti hyvillään ylipäätään siitä, että se on tulossa.

Kommentoi