Kannettava Nintendo Switch telakka kerää rahoitusta Kickstarterissa Kommentit pois päältä artikkelissa Kannettava Nintendo Switch telakka kerää rahoitusta Kickstarterissa 77

on erityisesti Nintendo Switchille tarkoitettu kannettava telakka. Se yhdistää USB-C-, tavallisen USB- sekä HDMI-liittimen yhteen virtaliittimeen meneväksi laitteeksi. Laitteen kehittäjänä toimii , joka on aiemmin suunnittelut mm. Bluetooth-adapterin Switchille.

Switchin alkuperäinen telakka on suurikokoinen ja hankala kantaa mukana. Genki: Covert Dock täyttää tarpeesi mikäli haluat nauttia Switch -peleistä telkkarin välityksellä myös matkoillasi. Laite mahdollistaa kaikki samat ominaisuudet mitä alkuperäinenkin telakka, mutta 10 kertaa pienemmässä koossa. Laite on yhteensopiva myös muiden USB-C -laitteiden kanssa kuten: Macbookit, kännykät, GoPro:t jne.

Genki: Covert Dock kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarterissa ja 50 000 dollarin tavoite on ylitetty jo reippaasti. Laitteen saa ennakkotilattuna 59 dollarin hintaan USB-kaapelin kera ja matka-adapterilla varustettu version 69 dollarin hintaan. Voit tutustua laitteeseen täällä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition -ajopelin laaja sisältö julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition -ajopelin laaja sisältö julkistettiin 32

Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition

Gear.Club Unlimited -pelisarja palaa entistä täyteläisempänä ja kokonaisvaltaisempana ajopelikokemuksena -pelikonsolille. Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition -ajopeli sisältää sen kaikki aiemmin julkaistut lisäosat sekä Porsche-autoista koostuvan pelitilan sen omine kausivaihteluineen. Alkuperäisen mukana olevan kolmen eri Porschen lisäksi valikoima kasvaa kolmella Porsche-mallilla. Nämä ovat 718 Type 982 Cayman GT4, 911 Type 992 Carrera ja 911 Turbo Type 930. Jokainen näistä malleista on saatavilla pelaajan käyttöön voittamalla Porsche Series -pelitilassa jokaisen automallin omat autokohtaiset kisat.

Porsche-laajennuksen lisäksi peli sisältää kaikki viisi pelilaajennusta. Jokainen näistä sisältää uusia automalleja ja autojen räätälöintiin sopivia tarroituksia. Aiemmin julkistettujen Jaguar F-Type R Elite GTS-, Lotus Exige S-, Mercedes-AMG C 63 S Coupé- ja McLaren 570S Humble Bee -mallien lisäksi mukana ovat muun muassa Ford Mustang GT 2015 Police-, BMW M4 Coupe-, Dodge Challenger- ja Alfa Romeo 8C Competizione -lisäautot).

Peruspelin lisäksi Porsche Edition sisältää vaikuttavan kattauksen lisäosia ja tietenkin Porsche-automerkin kilpureita.
Peruspelin lisäksi Porsche Edition sisältää vaikuttavan kattauksen lisäosia ja tietenkin Porsche-automerkin kilpureita.

Kaikkiaan ajettavia ratoja on lähes 3000 ajokilometrin edestä. Erilaisia haastekisoja löytyy 250, ja näiden ajoympäristöt vaihtelevat vuoristoista merenrantoihin ja autiomaista metsäosuuksiin. Vaihtuvien alueiden myötä vaihtuvat myös ajettavat ajopinnat asfalttiosuuksista jäisiin teihin tai mutaisiin ja hiekkaisin ralliratoihin.

Peruspelin yli 50 lisensoidun ajoneuvon lisäksi mukana on kaikkien lisäosien mukana tuomat täydennykset. Omia autoja pääsee myös räätälöimään omien mieltymysten mukaisesti. Ajo-ominaisuuksien säätämisen myötä autoihin saa erilaisen ajotuntuman ja näyttävillä tarroilla voi autonsa tuunata persoonallisen näköiseksi.

Yksinpelitilojen lisäksi mukana on jopa neljän pelaajan jaetun näytön pelitila sekä 1-8 pelaajan verkkopeli lähiverkossa tai internetissä. Gear.Club 2 Unlimited Porsche Edition julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsoleille 14. marraskuuta 2019.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Doom Eternal julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternal julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle 41

Doom Eternal

Odotettu seuraava Doom -peli Doom Eternal julkaisu on viivästynyt ensi vuoden puolelle. Pelin piti alunperin ilmestyä marraskuun 22. päivä, mutta pelin kehittäjä id Software kertoi tarvitsevansa aikaa peliin viimeistelyyn.

Peliin tuodaan myös ilmaisena päivityksenä Invasion -tila, jossa pelaaja voi tunkeutua toisen pelaajan peliin demonina. Myös hiljattain varmistettu Doom 64 -peli tulee olemaan kaupanpäällinen Doom Eternal ennakkotilauksissa.

Doom Eternal ilmestyy maaliskuun 20. päivä 2020 Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Avaruusräiskintä Everspace saa avoimempaa jatkoa joukkorahoituksen avulla Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusräiskintä Everspace saa avoimempaa jatkoa joukkorahoituksen avulla 34

Everspace 2

Avaruusseikkailua ja roguelike -ominaisuuksia yhdistelevä Everspace on saamassa jatkoa. Pelinkehittäjä Rockfish Games on käynnistänyt -kampanjan Everspace 2 -pelin rahoitusta varten.

Siinä missä ensimmäinen Everspace oli enemmän roguelike kaltainen, uusi Everspace 2 laajantaa pelimaailmaan enemmän avoimeen suuntaan ja korostaa roolipeliominaisuuksia. Sivutehtäviä tulee olemaan enemmän ja samoin tarina tulee olemaan syvällisempi.

Varsin näyttävää avaruusseikkailua on luvassa Everspace 2 -pelissä.
Varsin näyttävää avaruusseikkailua on luvassa Everspace 2 -pelissä.

Joukkorahoituskampanjan 450 000€ kokonaistavoitteesta artikkelin kirjoituksen hetkellä on kerätty jo 161 000€. Pelin rahoitukseen osallistuvat saavat käsiinsä pelattavan demon tämän vuoden lopulla. Lopullista peliä joudutaan odottelemaan vielä tovi sillä se ilmestyy vasta syyskuussa 2020 early access -vaiheeseen.

Lopullinen Everspace 2 ilmestyy PC:lle ja konsoleille odotettavasti vuonna 2021.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi