Kannettava Nintendo Switch telakka kerää rahoitusta Kickstarterissa Kommentit pois päältä artikkelissa Kannettava Nintendo Switch telakka kerää rahoitusta Kickstarterissa

on erityisesti Switchille tarkoitettu kannettava telakka. Se yhdistää USB-C-, tavallisen USB- sekä HDMI-liittimen yhteen virtaliittimeen meneväksi laitteeksi. Laitteen kehittäjänä toimii Human Things, joka on aiemmin suunnittelut mm. Bluetooth-adapterin Switchille.

Switchin alkuperäinen telakka on suurikokoinen ja hankala kantaa mukana. täyttää tarpeesi mikäli haluat nauttia Switch -peleistä telkkarin välityksellä myös matkoillasi. Laite mahdollistaa kaikki samat ominaisuudet mitä alkuperäinenkin telakka, mutta 10 kertaa pienemmässä koossa. Laite on yhteensopiva myös muiden USB-C -laitteiden kanssa kuten: Macbookit, kännykät, GoPro:t jne.

kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarterissa ja 50 000 dollarin tavoite on ylitetty jo reippaasti. Laitteen saa ennakkotilattuna 59 dollarin hintaan USB-kaapelin kera ja matka-adapterilla varustettu version 69 dollarin hintaan. Voit tutustua laitteeseen täällä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi