Kansainvälisen autoliiton virallinen rallipeli WRC Generations on julkaistu – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Kansainvälisen autoliiton virallinen rallipeli WRC Generations on julkaistu – katso julkaisuvideo

WRC Generations

PAN Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC Generations -rallipeli tuo mukanaan uusitun rallipelikokemuksen täynnä kiehtovia yksin- ja moninpelitiloja.

WRC Generations on äärimmäisen monipuolinen, kattava ja kokonaisvaltainen ajopeli. Kansainvälisen autoliiton FIA:n virallisena pelinä se edustaa virtuaalisten rallikisojen huipentumaa tarjoamalla runsaasti pelattavaa niin yksin- kuin moninpelinäkin. WRC Generations on myös ensimmäinen rallipeli, jossa mukana ovat hybridiautot, mikä tuo oman muutoksensa perinteiseen rallikokemukseen. Lisäksi peli sisältää kaikkien pelisarjan aiempien pelien sisällön sekä joukon keskeisiä uudistuksia.

Moninpelipuolella tärkein uudistus on monipuolinen liigapelimuoto, jossa verkkopelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan sekä päivä- että viikkohaasteissa. Näissä menestyminen ratkoo pelaajan sijoituksen kansainvälisessä pistetaulukossa. Toinen merkittävä uudistus on omien ajotiimien luominen, joissa pelaajat voivat tunnusta omaa väriä ja nimeä erilaisissa moninpelihaasteissa. Lisäksi pelaajat voivat kisata toisiaan vastaan eri pelialustoilla, mikä tekee kisaamisesta entistäkin jännittävämpää. Näin esimerkiksi PC-, PlayStation- ja -pelaajat voivat ajaa kisaa keskenään toistensa kanssa.

Pelaajat voivat myös luoda upeita autotarroituksia eri kuvioineen, väreineen ja tunnuksineen. Yhdistelmiä on lukematon määrä ja näin jokainen voi tehdä omasta autostaan tunnistettavan ja persoonallisen luomuksen.

WRC Generations kattaa valtavasti erilaisia erikoiskokeita ja uskomattoman määrän virallisia WRC-autoja vuosikymmenten varrelta. Näin pelikokemus pysyy vaihtelurikkana ja hauskana tarjoten upeita ajokokemuksia kymmeniksi tai jopa sadoiksi pelitunneiksi.

WRC Generations on nyt saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle. Nintendo Switch -konsolille peli ilmestyy joulukuun 1. päivä.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

kokoaa 24 maailman parasta Rainbow Six Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Rainbow Six Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Paradox Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

ilmestyy :lle ja Epic Games Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi