Kansantasavallan kana-ateria – arvostelussa Ring of Elysium Kommentit pois päältä artikkelissa Kansantasavallan kana-ateria – arvostelussa Ring of Elysium

Ring Of Elysium (PC/Steam)

7.4 / 10
Hyvää Liitäminen ja lumilautailu tuovat uutta liikkumista tuttuun genreen. Hyvin toteutettu kokonaisuus. Huonoa Sitä samaa vanhaa tämäkin on. Ei edelleenkään toimivaa ranking-systeemiä. Pelaat myös parhaimpia vastaan ja se on aika tylsää. Kokonaisuus Kelpo ilmaiseksi pelattavaa vaihtelua Fortniteen, joka saattaa olla ainakin yksi viimeisistä nauloista PUBG:n arkkuun.

Jos olet tällä verkkosivulla, olet varmasti joko pelannut tai kuullut pelistä nimeltä . Miltei kaikki nuorison ja nuoremman aikuiston edustajat pelaavat sitä, enkä oikein aina ymmärrä miksi. kuuluu tällä hetkellä ehkä suosituimpaan moninpelattavien pelien lajityyppiin, eli -peleihin, jossa useampi hahmo laitetaan rajatulle, alati pienenevälle alueelle selviytymään hengissä. Alue on tietty täynnä aseita ja muuta selviytymiseen tarvittavaa välineistöä ja joissain peleissä on jopa ajoneuvoja.

Ring of Elysiumin kehitys on ollut jo tovin tiedossa, mutta se tunnettiin aikaisemmin nimellä . Pelissä täytyy paeta lähestyvää pakkasmyrskyä ja lahdata muut pelaajat kartalta tai yrittää ehtiä kiipeämään helikopteriin. Tämä on hyvin vaikeaa, sillä helikopterin tikkailla on helppo maali muille pelaajille. Usein lopputaistelut keskittyvät helikopterin ympärille ja sille uskaltautuvat saavat maistaa ruutia. Tietysti yhdessä pelissä kävi niin, että vihollisjoukkue ehti täyttää helikopterin ennen omaa joukkuettani, joten yllätyksiä ei puutu.

Idän Battle Royale -voimannäyte

Olet varmasti kuullut bändistäni. Sen nimi on Ghost.

Battle Royale -pelien isänä voidaan pitää -nimistä herrasmiestä, joka aloitti tekemällä modeja -peliin. Ring of Elysium tunnettiin vielä vähän aikaa sitten nimellä Europa ja se on Greenen päätyön, eli :in Playerunknown's Battlegrounds :n eli :n kaltainen. Pelin julkaisija on kiinalainen teknologiajätti ja maailman suurin pelijulkaisija, jonka omissa nimissä julkaistuihin peleihin kuuluu etenkin kotimarkkinoillaan hyvin suosittuja pelejä, kuten Arena of Valor. Tencent on ollut mukana tekemässä myös PUBG :n mobiiliversion kehittämisessä, joten kokemusta genrestä luulisi löytyvän.

Kehittäjien tausta näkyy muun muassa hahmonkehityksessä, sillä hahmot ovat riippumatta omista valinnoista enemmän tai vähemmän aasialaisen näköisiä. Tämä on tietysti tervetullut ominaisuus, sillä on kiva kokea pelaavansa eurooppalaisena jotain ikäänkuin vieraana, jota Tencentin kotimaan pelaajat ovat saaneet kokea useimpien pelien kohdalla tähän asti. Osa käännöksistä on myös tehty kieliopillisesti hieman hatarasti ja ne tuovat mieleen oman lapsuuteni konsolipelit, jotka olivat usein ei-natiivin japanista englanniksi kääntämiä.

Kavereiden kanssa paljon kivempaa

Tuolla helikopterissa en ole minä. Minä olen kuollut.

Kuten muissa Battle Royale -peleissä, myös tässä on joukkuepeli soolopeliä hauskempaa. Tietty tuttujen kanssa aina mukavampaa, mutta ei se kurjaa ole satunnaistenkaan kanssa, sillä pelaajakanta on vielä melko pieni etenkin Euroopan palvelimilla. Pienen pelaajakannan haittapuolena on kuitenkin toisinaan pitkät odotusajat pelien välillä, joita ilmeisesti täydennetään tällä hetkellä vielä boteilla.

Kovinkaan aloittelijaystävällinen tämäkään peli ei ole, sillä kuten muissakaan genren peleissä, tässä ei ole kutosdivaria mistä aloittaa kiipeäminen. Nouseminen on vähemmän raskasta kun on tuttuja pelaamassa, joten tämä jää täysin esimerkiksi oman ikäluokkani kiinnostuksen ja fokuksen ulkopuolelle. Tähän asti ainoa hyvä ranking-järjestelmä tuntuisi olevan -autojalkapallopelissä, jossa nousuun tarvitaan tietty määrä voittoja ja sakottaa tappiosta saman verran kuin antaa voitosta.

Talvinen seikkailu joka antaa tilaa liikkumiselle

Miten Ring of Elysium eroaa massasta? Talvi on tulossa myös PUBG :n palettiin aavikon ja lehtipuiden lisäksi, joten ympäristö on vain pienen tovin yksilöllinen. Muutamasta suosituimmasta areenapelistä poiketen omaa pelihahmon kasvoja voi muokata, mutta usein ne peittyvät naamioiden ja lakkien alle. Merkittävin ero kuitenkin on liikkumisessa. Peli antaa käyttöön parempia välineitä liikkumiseen. Jo PUBG :stä tuttujen autojen lisäksi voi liikkua lumikelkalla ja aina mukana olevilla liiturilla sekä lumilaudalla.

Fiksu etenee varovaisesti. Tässä edettiin kuitenkin liian varovaisesti, koska helikopteri karkasi alta (yltä) pois.

Ring of Elysium on kuitenkin kelpo vaihtoehto Battle Royale -pelaajille, sillä se on hyvin toteutettu ja kehittäjät metsästävät valppaina bugeja ja turvallisuusaukkoja. Pelin tuntuma on erinomainen ja laskettelijoiden paratiisiksi tehty eurooppalainen laskettelukylä on mielikuvituksellisesti toteutettu. Aseet ovat melko perinteisiä joten pelaajalla on käytössä pääasiassa tilannetaju ja osumatarkkuus. Jos Fortnite alkaa maistua puulta, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Kyseessä on tällä hetkellä genren parhaimmistoon kuuluva peli.

Fortnite OG ja alkuperäinen kartta palaavat vuonna 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Fortnite OG ja alkuperäinen kartta palaavat vuonna 2024

Fortnite

-fanit huomio! Viimeaikaisen OG-kauden valtavan menestyksen jälkeen, ja sen alkuperäinen kartta ovat tekemässä paluun vuonna 2024.

Uutinen ilmoitettiin Fortniten virallisella Twitter-tilillä, jossa kehittäjät kertoivat, että OG-kausi oli ”Paljon ylittänyt odotuksia” ja että tiimi oli innoissaan tuodessaan sen takaisin.

Twiitti päättyi lauseeseen ”Sillä välin, näemme teidät taistelubusseissa”, jättäen fanit odottamaan innolla pelin paluuta juurilleen.

Tämä ilmoitus tulee Fortniten isojen kehitysten keskellä, mukaan lukien äskettäisen -tapahtuman, joka toi mukanaan Chapter 5: Underground:in. Big Bang -tapahtuma sisälsi ikimuistoisen Eminemin konsertin ja esitteli uusia -, kilpa- ja musiikkipelejä.

Jatkuvalla sitoutumisella innovaatioihin ja nostalgiaan, Fortnite on osoittautunut pysäyttämättömäksi voimaksi pelialalla. Fortnite OG:n ja sen alkuperäisen kartan paluun luvataan olevan unohtumaton kokemus uusille sekä vanhoille pelaajille.

Eminemin läsnäolo vahvistettiin tulevaan Fortnite Big Bang -tapahtumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Eminemin läsnäolo vahvistettiin tulevaan Fortnite Big Bang -tapahtumaan

on luvannut ”unohtumattoman” -tapahtuman tapahtuvan Fortnitessa 2. joulukuuta. Räppäri Eminemia huhuiltiin tapahtuman päätähdeksi, ja nyt siihen viimein saatiin myös vahvistus.

Yhtiö on vahvistanut, että rap-artisti Eminem esiintyy Fortnitessa sen Big Bang -tapahtumassa, ja pelaajat voivat ostaa Skins-pukujen avulla itselleen Slim Shady -hahmon.

Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit ottaa sen haltuun tämän linkin kautta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Big Bang -tapahtuma muuttaa kaikki tuntemasi asiat Forniten parissa. Tämä todennäköisesti merkitsee siirtymistä uuteen lukuun, kun Fortniten OG-päivitys, joka näki kaikkien aikojen korkeimmat pelaajamäärät, korvataan jollain uudella.