Kao The Kangaroo, Against All Odds sekä Horizon Chase Turbo ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kao The Kangaroo, Against All Odds sekä Horizon Chase Turbo ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Horizon Chase Turbo

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi yhteensä kolmea peliä. Mukana on tasohyppely , indieseikkailupeli sekä ajopeli .

Kao The Kangaroo

Kao The Kangaroo on viime vuonna ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa juostaan maagisten nyrkkeilyhanskojen kanssa, hypitään ympäriinsä ja selvitellään mysteerejä. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Against All Odds

Against All Odds on hiljattain ilmestynyt indie tasohyppelymoninpeli, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaan murhaavilla tasoilla. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Horizon Chase Turbo

Viimeiseksi Epic Games Store jakaa 80- ja 90-luvun inspiroimaa ajopeliä Horizon Chase Turbo. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Blasphemous

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen pelipaketti, joka sisältää erilaisia metroidvania-pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa yhteensä 13,96 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Sekä nämä alennuskupongit:

  • Zapling Bygone -50%
  • Rain World: Downpour -20%

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustoilla. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 21. päivä asti.

Kommentoi

Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu

Mortal Kombat 1

1 julkaistaan 19.syyskuuta, joka meille joillekin on kuitenkin vielä vähän liian kaukana. Onneksi pelaajilla, jotka eivät malta odottaa, on joitain helpotuksen mahdollisuuksia tarjolla, sillä beta on tulossa niille, jotka ovat ennakkotilanneet kyseisen teoksen. Myös stressitestiä pelistä on tuloillaan.

Online Stress -testi vaatii tulevilta pelaajilta rekisteröitymisen täällä (WB-tili vaaditaan). FAQ:n mukaan WB vahvistaa tarkemman ajankohdan ”myöhemmin”. Lisäksi yritys korostaa, että tämä ei todellakaan ole beta, vaan ”todellinen stressitesti”.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin takaa

Kehittäjä on paljastanut suositun taistelupelisarja Motal Kombatin seuraavan osan ja se sijoittuu ajassa taaksepäin.

Videolla nähdään monia tuttuja hahmoja kuten Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena sekä Sub-Zero. Hahmot näyttävät kuitenkin hieman erilaisilta, mihin on aiemmin totuttu.

Kehittäjä lupaa täysin uudistunutta universumia, taistelujärjestelmää, pelitiloja sekä ikonisia lopetusliikkeitä. Mukana tulee olemaan myös cameo-rooleja kuten esimerkiksi John Cena, jota näyttelee Jean-Claude Van Damme.

Mortal Kombat 1 ilmestyy syyskuun 19. päivä , ja S sekä Nintendo -konsoleille, että :lle.

Kommentoi