Katso tästä Tom Clancy’s Ghost Recon Break Point Day-1 päivitykset Kommentit pois päältä artikkelissa Katso tästä Tom Clancy’s Ghost Recon Break Point Day-1 päivitykset 50

Päivityspaketti on suuri ja kattava, kuten alla olevasta listasta näkyy. Pidemmittä puheitta kohti tylsyyteen:

Yleistä:

 • Tähtäysavun hienosäätöä.
 • Suoritusoptimointia.
 • Nettiominaisuuden sujuvoitusta.
 • Pelin vakautusta.
 • Ääni- ja tekstichattien parantelua.

Käyttöliittymä:

 • Joitain menuja selkeytetty.

Äänet:

 • Aseääniä paranneltu.

PVP:

 • Parituksen stabiiliutta paranneltu.
 • Paranneltu ”elimination” ja ”sabotage” -pelimuotoja.

Bugikorjauksia:

 • Pelin sujuvuutta parannettu (loputtomat lataukset, nettivirheet).
 • Korjattu tilanne, missä merkintä näkyy pelaajassa kauemmin kuin tarkoitus.
 • Joitain saavutuksia ei suoritettu kuten tarkoitus.
 • Käyttöliittymäongelma matsin loppuruudussa korjattu.
 • Korjailtu tilanteita missä pelaajahahmo pudonnut kartan läpi.
 • Pelaajahahmojen jämähtämisiä ja jumitteluja korjattu.

Tekoäly:

 • Vihollisen tekoälyn huomaaminen paranneltu.

Luokat ja roinat:

 • Varusteiden ilmestymistä ja sijoittelua kartoilla paranneltu.
 • Joidenkin aseiden tasapainoa paranneltu.

Errori.net uutisoikin pelistä trailerin kera hiukan aikaisemmin.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Seuraava The Division 2 -lisäosa vie pelaajat Pentagoniin Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava The Division 2 -lisäosa vie pelaajat Pentagoniin 35

The Division 2 Pentagon

Uuden lisäosan myötä Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelissä tunkeudutaan legendaariseen Pentagoniin. Episode 2 – Pentagon: The Last Castle -lisäosa julkaistaan 15. lokakuuta. Lisäosa sisältyy myös Ubisoftin UPLAY+ -pelitilauspaveluun.

Kyseessä on pelin tähän asti massiivisin lisäosa ja se laajentaa peliä kahdella uudella päätehtävällä, Conflict PVP -pelitilalla ja useilla pienemmillä parannuksilla. Episode 2 -päivitys sisältyy The Division 2 -pelin kausikorttiin, mutta lisäosan voi myös ostaa erikseen. Uusi pelitila ja muut päivitysosat tulevat ilmaiseksi saataville kaikille pelaajille.

Pelin kaksi päätehtävää vievät pelaajan Pentagoniin ja sen alla oleviin tiloihin tehtävänään löytää siellä oleva bioreaktori. Sen avulla voisi olla mahdollista kehittää vastalääke viruspohjaiseen epidemiaan. Vastassa ovat kuitenkin Black Tuskin joukot, jotka eivät luovu valtauksestaan helpolla.

Taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Peli on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle. Peli tulee myöhemmin saataville Google Stadia -pelipalveluun ja Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Ubisoft jakaa Rabbids Coding -opetuspeliä ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft jakaa Rabbids Coding -opetuspeliä ilmaiseksi 48

Rabbids Coding

jakaa ilmaiseksi uutta Rabbids Coding -opetuspeliä. Peli on ensiaskel digitaalisen maailman ymmärrykseen ja sen avulla pyritään saamaan nuoret innostumaan sovelluskehityksestä ja ohjelmoinnista.

Rabbids Coding pelinäkymää.
Rabbids Coding pelinäkymää.

Yli seitsemänvuotiaille tarkoitetussa pelissä opitaan silmukoita, algoritmejä ja optimointia yksinkertaisten harjoitusten avulla. Pelaajan täytyy auttaa Rabbidsejä siivoamaan avaruusaluksensa. Pelin hiekkalaatikkomaisuus antaa lasten pelata silloin kun heitä huvittaa ja harjoitella vapaasti ilman paineita.

Voit ladata Rabbids Coding -pelin ilmaiseksi PC:lle Uplay -palvelusta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kauneus ja kauheus esillä uudella Ghost Recon Breakpoint julkaisuvideolla Kommentit pois päältä artikkelissa Kauneus ja kauheus esillä uudella Ghost Recon Breakpoint julkaisuvideolla 46

Ghost Recon Breakpoint

Kun vastassa on ylivoimainen vihollinen ja keinot ovat vähissä, on turvauduttava rohkeuteen, parhaisiin mahdollisiin taistelutaktiikoihin ja ylitettävä oma suorituskykynsä. Pelaajan ohjastama Yhdysvaltojen erikoissotilas tovereineen on jäänyt vihollislinjojen taakse luonnonkauniilla Auroan saarella. Vastassa on vihollinen, joka tietää heidän taistelutaktiikkansa, taitonsa, aseensa – lähes kaiken.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin hurjaa lähitulevaisuuden sodankäyntiä ja selviytymistaistelua esittelevä video vie pelaajan keskelle kauneuden ja kaaoksen risteyskohtaa lähes mahdottomalta tuntuvan konfliktin edessä.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli julkaistaan Playstation 4 ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC:lle että Google Stadia -pelipalvelulle 4. lokakuuta 2019. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun. Pelin Gold-, Ultimate- tai keräilijänversion omistajat pääsevät nauttimaan pelistä kolme päivää etuajassa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi