Katso tästä Tom Clancy’s Ghost Recon Break Point Day-1 päivitykset Kommentit pois päältä artikkelissa Katso tästä Tom Clancy’s Ghost Recon Break Point Day-1 päivitykset

Päivityspaketti on suuri ja kattava, kuten alla olevasta listasta näkyy. Pidemmittä puheitta kohti tylsyyteen:

Yleistä:

 • Tähtäysavun hienosäätöä.
 • Suoritusoptimointia.
 • Nettiominaisuuden sujuvoitusta.
 • Pelin vakautusta.
 • Ääni- ja tekstichattien parantelua.

Käyttöliittymä:

 • Joitain menuja selkeytetty.

Äänet:

 • Aseääniä paranneltu.

PVP:

 • Parituksen stabiiliutta paranneltu.
 • Paranneltu ”elimination” ja ”sabotage” -pelimuotoja.

Bugikorjauksia:

 • Pelin sujuvuutta parannettu (loputtomat lataukset, nettivirheet).
 • Korjattu tilanne, missä merkintä näkyy pelaajassa kauemmin kuin tarkoitus.
 • Joitain saavutuksia ei suoritettu kuten tarkoitus.
 • Käyttöliittymäongelma matsin loppuruudussa korjattu.
 • Korjailtu tilanteita missä pelaajahahmo pudonnut kartan läpi.
 • Pelaajahahmojen jämähtämisiä ja jumitteluja korjattu.

Tekoäly:

 • Vihollisen tekoälyn huomaaminen paranneltu.

Luokat ja roinat:

 • Varusteiden ilmestymistä ja sijoittelua kartoilla paranneltu.
 • Joidenkin aseiden tasapainoa paranneltu.

Errori.net uutisoikin pelistä trailerin kera hiukan aikaisemmin.

Assassin’s Creed Syndicate ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Syndicate ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed Syndicate

jakaa parhaillaan ilmaiseksi Assassin's Creed Syndicate -toimintaseikkailupeliä :lle.

Assassin's Creed Syndicate on 2015 julkaistu pelisarjan yhdeksäs osa. Syndicate sijoittuu vuoden 1868 Lontooseen, jossa vallitsee teollinen vallankumous. Pelattavat hahmot ovat kaksoset Jacob ja Evie Frye, jotka taistelevat järjestäytynyttä rikollisuutta ja temppeliherroja vastaan viktoriaanisessa suurkaupungissa.

Voit ladata Assassin's Creed Syndicate -pelin ilmaiseksi täältä PC:lle aina joulukuun 6. päivä asti.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla

Trackmania

viettää suositun -kilpa-ajopelin pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelattavaa vuosien varrelta. Katso uusi traileri alta.

20 vuotta on pitkä aika mille tahansa pelisarjalle. Näin pitkällä aikajaksolla tekniset kehitysaskeleet ovat valtavia ja jopa useampi pelialusta ehtii vaihtua moisen taipaleen aikana. Trackmania on kaikesta huolimatta nauttinut kasvavasta suosiosta kaikki nämä vuodet ja nyt näitä kuluneita vuosia juhlitaan myös historian sivuja selaamalla. Ensimmäisenä juhlallisuuksia vietetään nauttimalla ensimmäisen Trackmania-pelin niin sanotusta alkuperäisestä trilogiasta eli tuomalla lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin.

Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä koettavaksi tulee 15 radan mittainen kampanja. Sen myötä kisakaarat muuntuvat lumiautoiksi, jotka toimivat kuin vuoden 2004 Trackmania-autot, mutta modernilla vivahteella. Samalla tämä uusi peliepisodi tuo mukanaan uuden kisa-alustan eli puun ja sata rakennusosaa peliratojen pakertajille.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla, joista nautitaan lumikampanjan parissa. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Tämä juhlakisa on vuorossa 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla autopinnoitteilla eli skineillä, joista kymmenen tuomariston valitsemaa vaihtoehtoa ovat esillä pelin sisäisessä Ubisoft Nadeo -klubissa.

Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.

Pelin 20-vuotinen taival jatkuu juhlatunnelmissa myöhemmissäkin päivityksissä ja 1.huhtikuuta lähtien peliin saadaan upea ralliteema omine kisoineen. Tätä seuraa paluun tekevä aavikkoteema, joka julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , ja S sekä -konsoleille. :lle peli on saatavilla - ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.