Kattilat tulille – ravintolasimulaatio Chef Life ilmestyy tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Kattilat tulille – ravintolasimulaatio Chef Life ilmestyy tänään

Chef Life

Finlandin jakelemassa ja NACONIn julkaisemassa Chef Life – A Restaurant Simulator -pelissä jahdataan arvostettuja Michelin-tähtiä. Voit katsoa julkaisutrailerin alta.

Ruoanlaitto on parhaimmillaan mukavaa, mutta aikaa vievää puuhaa. Mikä pahinta, hyvät raaka-aineet ovat hintavia, eikä aivan jokaisen keittiöstä löydy tarvittavia tiloja ja laitteita ravintolatasoisten annosten valmistamiseen. Apuun tulee hauska ja monipuolinen Chef Life – A Restaurant Simulator -peli, jonka virtuaalisissa keittiöissä ja ravintoloissa voi pelaaja kokea olevansa maailmanluokan Michelin-kokki ja huipputason ravintoloitsija.

Ravintolaa hallitsevana omistajana pelaaja on vastuussa raaka-aineiden ja tukkureiden valitsemisesta, työntekijöiden hallinnoimisesta ja keittiön suunnittelusta. Myös ruokalistat ja ruoanlaitto ovat pelaajan käsissä, joten tekemistä riittää monella rintamalla. Tosielämän tapaan pelaajan ravintolaa arvioivat ulkopuoliset ja nimettömät tahot.

Pelaajalle asetetaan myös haasteita ottamaan mittaa italialaisen ja ranskalaisen kulinarismin saloista. Yhdistelemällä herkullisia raaka-aineita kausittaisiin tuotteisiin pelaaja voi luoda toinen toistaan parempia ja suussa sulavia annoksia asiakkaiden makunystyröitä miellyttämään.

Pelaajaa ei ole rajoitettu tekemään ravintolastaan tietyn mallin tyylistä, vaan omaa ruokapaikkaa voi somistaa ja koristella monin eri tavoin. Pöytien, aterimien ja muiden yksityiskohtien valinta vaikuttaa ravintolasta syntyvään kokonaiskuvaan ja paikasta huokuvaan persoonalliseen tunnelmaan.

Mikäli pelaajan ravintola tarjoaa hyvää ruokaa viihtyisässä ympäristössä ja täyttää muut tarvittavat vaatimukset, pelaajan ravintola palkitaan halutulla Michelin-suosituksella. Mikäli pelaajan ravitsemusliike saavuttaa tämän tason, hän saa käyttöönsä virallisen Michelin-asun sekä seinää koristavan plakaatin.

Chef Life – A Restaurant on nyt saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja One -konsoleille että PC:lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös ja S -konsolien kanssa.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin -julkaisija on paljastanut julkaisevansa uuden metroidvaniapelin 12. huhtikuuta :lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

ilmestyy huhtikuun 12. päivä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

Sony on paljastanut huhtikuun PS Plus ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa Sackboy: A Big Adventure sekä Tails of Iron roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

Tails of Iron (PS4, PS5)

Tails of Iron on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit 2042, Dungeons sekä Code Vein.

Kommentoi