Katufutis tekee paluun FIFA 20 uutena pelimuotona Kommentit pois päältä artikkelissa Katufutis tekee paluun FIFA 20 uutena pelimuotona

Sportsin syyskuussa julkaistava 20 saa uuden pelimuodon kun aiemmista FIFA Street -peleistä tuttu katujalkapallo tekee paluun uutena Volta-pelimuotona.

Volta-pelimuodossa voit luona oman pelihahmon ja muokata tätä erilaisten vaatteiden, hiustyylien, tatuointien ja emotejen avulla. Pelimuoto mahdollistaa myös mies ja nais sekajoukkueiden muodostamisen. Voltaa voi pelata joko kolmella, neljällä tai viidellä pelaajalla per puoli.

Kolmen ja neljän pelaajan pelimuodoista on myös versio jossa ei ole maalivahteja. Saatavilla on myös virallinen futsal-pelimuoto. Peliareenat vaihtelevat Voltassa häkkikentistä, sillan alusiin sekä pilvenpiirtäjien katoille.

Perinteinen The Journey-pelimuotoa 20:stä ei löydy, mutta Volta-pelimuodossa on oma tarinamoodi.

FIFA 20 ilmestyy syyskuun 24. päivä 4 ja One -konsoleille sekä PC:lle -palvelun kautta.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä Far Cry 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi