Katufutis tekee paluun FIFA 20 uutena pelimuotona Kommentit pois päältä artikkelissa Katufutis tekee paluun FIFA 20 uutena pelimuotona

Sportsin syyskuussa julkaistava saa uuden pelimuodon kun aiemmista FIFA Street -peleistä tuttu katujalkapallo tekee paluun uutena Volta-pelimuotona.

Volta-pelimuodossa voit luona oman pelihahmon ja muokata tätä erilaisten vaatteiden, hiustyylien, tatuointien ja emotejen avulla. Pelimuoto mahdollistaa myös mies ja nais sekajoukkueiden muodostamisen. Voltaa voi pelata joko kolmella, neljällä tai viidellä pelaajalla per puoli.

Kolmen ja neljän pelaajan pelimuodoista on myös versio jossa ei ole maalivahteja. Saatavilla on myös virallinen futsal-pelimuoto. Peliareenat vaihtelevat Voltassa häkkikentistä, sillan alusiin sekä pilvenpiirtäjien katoille.

Perinteinen The Journey-pelimuotoa :stä ei löydy, mutta Volta-pelimuodossa on oma tarinamoodi.

ilmestyy syyskuun 24. päivä ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Origin-palvelun kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi