Kätyrit tekevät paluun SkyShowtimelle helmikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Kätyrit tekevät paluun SkyShowtimelle helmikuun lopulla

Minions: Rise of Gru

Rakastetut Kätyrit tekevät paluun 28. helmikuuta, kun saapuu SkyShowtime -suoratoistopalveluun.

Kauan ennen nousuaan pahuuden mestariksi Gru (Oscar-ehdokas Steve Carell) on vain 1970-luvun esikaupunkialueella kasvava 11 ¾-vuotias poika, joka juonii maailmanvalloitusta kellaristaan käsin. Menestys ei kuitenkaan ole ollut kummoista. Kun Gru törmää Kätyreihin, joiden joukossa ovat Kevin, Stuart, Bob ja miellyttämisenhaluinen hammasrautainen tulokas Otto, he yhdistävät voimansa. Yhdessä he rakentavat ensimmäisen piilopaikkansa, suunnittelevat ensimmäiset aseensa ja pyrkivät suoriutumaan ensimmäisistä tehtävistään.

Kun Konnakuusikkona tunnettu pahamaineinen superroistojoukko hankkiutuu eroon johtajastaan, legendaarisesta taistelulajien taitajasta Willi Koukusta (Oscar-voittaja Alan Arkin), heidän innokkain faninsa Gru pyrkii liittymään mukaan ryhmään uutena jäsenenä. Lyhyenläntä roistokokelas ei tee vaikutusta Konnakuusikkoon, mutta sitten Gru päihittää heidät oveluudessa ja huomaa pian olevansa pahuuden perikuvien verivihollinen. Grun pakomatkan aikana Kätyrit yrittävät opetella kung fu -taitoja johtajansa pelastamiseksi ja Gru saa huomata, että suurinkin ilkimys tarvitsee välillä ystäviensä apua.

Minions: The Rise of Gru -elokuvassa nähdään mahtava näyttelijäkaarti, heidän joukossaan Konnakuusikon rooleissa Taraji P. Henson, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo ja Jean-Claude Van Damme. Elokuvassa ovat mukana myös Michelle Leoh, Russell Brand ja Oscar-voittaja Julie Andrews. Elokuvasarjan alkuperäisten luojien luotsaaman Minions: The Rise of Grun tuottajina ovat Illuminationin perustaja ja toimitusjohtaja Chris Meledandri sekä hänen pitkäaikaiset yhteistyökumppaninsa Janet Healy ja Chris Renaud. Elokuvan on ohjannut Kyle Balda (Despicable Me 3, Minions) apuohjaajinaan Brad Ableson (The Simpsons) sekä Jonathan Del Val (The Secret of Pets -elokuvat). Kätyreiden ääninäyttelijänä toimii ikoninen Pierre Coffin.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta iOS-, tvOS- ja -laitteissa sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös Ruutu -lisäpalvelun kautta.

Kommentoi

Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen

Vuoden 2022 Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuva on katsottavissa SkyShowtime-suoratoistopalvelussa keskiviikkona 15.3. Elokuva sisältyy palvelun kuukausitilaukseen eikä vaadi erillistä vuokrausta. Menestyssarjan koko alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa, ja joukkoon liittyvät Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï. Sarjan ja vuonna 2019 julkaistun Downton Abbey -elokuvan tarinaa jatkavassa elokuvassa Crawleyn perhe lähtee matkalle Etelä-Ranskaan selvittämään mysteeriä, joka liittyy vanhan kreivittären perimään huvilaan.


Sarjan faneilta erittäin positiivisia arvioita saaneen elokuvan on käsikirjoittanut alkuperäissarjan luoja Julian Fellowes ja ohjannut Simon Curtis.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta iOS-, tvOS- ja -laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, :n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia.

Kommentoi

Pohjoismaiset sarjat Björnstad, Beforeigners, Kamikaze ja Lust palaavat SkyShowtime Exclusives -sarjoina 14. maaliskuuta alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Pohjoismaiset sarjat Björnstad, Beforeigners, Kamikaze ja Lust palaavat SkyShowtime Exclusives -sarjoina 14. maaliskuuta alkaen

SkyShowtime suoratoistipalvelu vahvisti tänään, että suositut pohjoismaiset alkuperäissarjat Beforeigners (Norja), Björnstad (Ruotsi), Kamikaze (Tanska) ja Lust (Ruotsi) ovat striimattavissa yksinoikeudella 14. maaliskuuta alkaen.

Sarjat ovat osa hiljattain julkistettua hankintasopimusta, jossa SkyShowtime varasi Euroopan yksinoikeuden 21:een Warner Bros. Discovery -sarjaan, mukaan lukien muutamiin HBO Maxin suosittuihin ja kiiteltyihin pohjoismaisiin sarjoihin.

SkyShowtime Exclusives -sarjat Beforeigners,  Björnstad, ja Lust tullaan näkemään palvelussa yksinoikeudella. Lisäksi tilaajien suoratoistettavissa ovat tunnetut sarjat Welcome to Utmark (Utmark – Norja) ja Pray, Obey, Kill (Knutby – Ruotsi). Myöhemmin tänä vuonna pohjoismaiset asiakkaat voivat striimata myös SkyShowtime-alkuperäissarjan ID (työnimi – Suomi ja Ruotsi).

Lisätietoa SkyShowtime Exclusives -sarjoista:

Beforeigners

Norjalainen scifikomediasarja sijoittuu lähitulevaisuuteen, missä menneisyyden ihmisiä alkaa ilmestyä nykypäivään. ”Beforeignerit” saapuvat kolmelta aikakaudelta: kivikaudelta, viikinkiajalta ja 1800-luvun lopusta. Sarjan kuvitteellinen norjalaisyhteiskunta on monisävyinen ja johtaa sekä mahdollisuuksiin että haasteisiin, toivoa ja inhimillisyyttä unohtamatta. Beforeigners on sekä kuvaus surrealistisesta maailmasta että kyttäkaksikkotarina, jossa rikosetsivä Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) ja Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) tutkivat murhaa vuosia ensimmäisen aikamuuttoaallon jälkeen.

Björnstad

Tämä ruotsalaissarja perustuu samannimiseen menestysromaaniin. Björnstadin pikkukaupunki menettää vähä vähältä asemiaan ympäröivälle metsälle, mutta kun paikallinen junnukiekkojoukkue pääsee kilpailemaan kansallisen tason menestyksestä, kaupunkilaisten unelmat lepäävät teinipoikien harteilla. Raskas taakka johtaa väkivallantekoon, joka traumatisoi nuoren tytön ja sekoittaa kaupungin. Syytökset leviävät kaikkialle lumipallon lailla ja vaikuttavat lopulta kaikkiin asukkaisiin.

on koskettava tanskalainen draamasarja, jossa vahvatahtoinen ja hurmaava 18-vuotias Julie (Marie Reuther) etsii itseään menetettyään vanhempansa ja veljensä lento-onnettomuudessa. Yhtäkkiä hän löytää itsensä yksin isosta kartanosta, missä hänellä on kalliit autot tallissa ja ainakin teoriassa kaikki, mistä ihmiset vain haaveilevat – nuoruutta, kauneutta ja (paljon) rahaa – mutta materialla ei enää ole merkitystä Julielle, ja hän joutuu etsimään syytä jatkaa eteenpäin. Hän lähtee villille ja myrskyisälle matkalle, joka vie hänet koti-Tanskasta maailman kaukaisiin kolkkiin. Sarja perustuu Erlend Loen romaaniin Muleum. Katso traileri täältä: https://youtu.be/Z0mez_WT0aQ.

Lust

Anette (Sofia Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) ja Martina (Elin Klinga) ovat nelikymppisiä elinikäisiä ystäviä, jotka asuvat ja suurimman osan aikaa myös menestyvät Tukholmassa. Kun Anette lähtee toteuttamaan valtion tutkimushanketta nimeltä ”Sex is the Highway to Health”, jossa selvitetään hyvän seksin – tai sen puutteen – vaikutusta yli 40-vuotiaiden ruotsalaisnaisten terveyteen, ystävykset päätyvät yllättäen pohtimaan tapoja, joilla elämä on tullut heidän omien halujensa tielle. Ystävyydestä ja uteliaisuudesta kertova komedia Lust seuraa neljää naista, jotka ovat valmiita tutkimaan elämää uran, avioliiton ja äitiyden asettamia odotuksia syvemmältä.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, :ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia.

Kommentoi