Kauhuhiippailu Maid of Sker saa jatkoa co-op räiskinnän muodossa Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuhiippailu Maid of Sker saa jatkoa co-op räiskinnän muodossa

Sker Ritual

Wales Interactive on julkaisemassa jatkoa viime vuonna ilmestyneelle kauhuhiippailupelille.

Samaiseen universumiin sijoittuva peli kantaa nimeä ja sitä voi pelata joko yksin tai yhdessä enintään neljä pelaajaa. Edeltäjästään poiketen hiippailun sijaan pelaajat turvautuvat aseisiin.

Pelillä ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta sen odotetaan ilmestyvän vuoden keväällä 2022 ja X sekä S -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Fire, sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi