Kauhumoninpeli Last Year ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhumoninpeli Last Year ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Last Year

Asymmetrinen kauhumoninpeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli on tyypillinen kauhuselviytymispeli, jossa viisi pelaajaa joutuu pakemaan kummituslukiota riivaavaa The Fiend -murhaajaa. Kullakin selviytyjällä on ominaiset kyvyt ja aseet. Jahtaaja puolestaan turvautuu ansojen käyttämiseen.

Peli sai alkunsa vuonna 2014 Kickstarter -kampanjan myötä ja se ilmestyi alunperin vuonna 2018 Discordin kautta. Seuraavana vuonna peli ilmestyi -palveluun, mutta vuoden 2021 lopulla peli ajettiin alas kun kehittäjä Elastic Games ajautui konkurssiin.

Nyt kuitenkin peli on ilmestynyt jälleen saatavilla ja on ladattavissa ilmaiseksi. Peliä voi suositella erityisesti Dead By Daylight ja Friday 13th: The Game -faneille.

Voit ladata Last Year -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.

Kommentoi

Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Blasphemous

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen pelipaketti, joka sisältää erilaisia metroidvania-pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa yhteensä 13,96 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Sekä nämä alennuskupongit:

  • Zapling Bygone -50%
  • Rain World: Downpour -20%

Peli ja lisäosat ovat -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustoilla. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 21. päivä asti.

Kommentoi

Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu

Mortal Kombat 1

julkaistaan 19.syyskuuta, joka meille joillekin on kuitenkin vielä vähän liian kaukana. Onneksi pelaajilla, jotka eivät malta odottaa, on joitain helpotuksen mahdollisuuksia tarjolla, sillä beta on tulossa niille, jotka ovat ennakkotilanneet kyseisen teoksen. Myös stressitestiä pelistä on tuloillaan.

1 Online Stress -testi vaatii tulevilta pelaajilta rekisteröitymisen täällä (WB-tili vaaditaan). FAQ:n mukaan WB vahvistaa tarkemman ajankohdan ”myöhemmin”. Lisäksi yritys korostaa, että tämä ei todellakaan ole beta, vaan ”todellinen stressitesti”.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin takaa

Kehittäjä on paljastanut suositun taistelupelisarja Motal Kombatin seuraavan osan ja se sijoittuu ajassa taaksepäin.

Videolla nähdään monia tuttuja hahmoja kuten Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena sekä Sub-Zero. Hahmot näyttävät kuitenkin hieman erilaisilta, mihin on aiemmin totuttu.

Kehittäjä lupaa täysin uudistunutta universumia, taistelujärjestelmää, pelitiloja sekä ikonisia lopetusliikkeitä. Mukana tulee olemaan myös cameo-rooleja kuten esimerkiksi John Cena, jota näyttelee Jean-Claude Van Damme.

Mortal Kombat 1 ilmestyy syyskuun 19. päivä , ja S sekä Nintendo -konsoleille, että :lle.

Kommentoi