Kaupungin rakentelua ja selviytymistä yhdistelevä Patron ilmestyy ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Kaupungin rakentelua ja selviytymistä yhdistelevä Patron ilmestyy ensi viikolla

Patron

Kroatialainen on julkaisemassa uutta kaupungin rakentelua ja selviytymistä yhdistelevää Patron -peliään ensi viikolla. Samalla pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelissä asukkaiden sosiaalinen dynamiikka on keskipisteessä kun pelaajat kasvattavat kaupunkejaan pikkukylistä aina keskiaikaisiin suurkaupunkeihin. Vaakakupissa tasapainoillaan myös resurssien ja tuotantojen välillä. Asukkaat reagoivat jokaiseen päätökseesi uskontoon, maahanmuuttoon sekä köyhyyteen liittyen.

ilmestyy elokuun 10. päivä :lle.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin :llä ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi