Kaupunginrakentelua yläilmoissa – Airborne Kingdom ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kaupunginrakentelua yläilmoissa – Airborne Kingdom ilmestyy ensi vuonna

Kaupunginrakentelua ja tutkimusmatkailua yhdistelevä ilmestyy ensi vuoden puolella. Ihan perinteistä kaupunginrakentamisesta ei kuitenkaan ole tässä pelissä kyse vaan kaupungit rakentuvat ilmassa leijaleviksi resursseja kerääviksi tukikohdiksi. Pelin taustalla on The Wandering Band niminen pelilafka, jonka jäsenten alaa on mm. A Case Of Distrust -seikkailupeli.

Pelissä siis rakennetaan kaupunkia taivaalle, tarkoituksena on pitää kaupunki ilmassa ja välttää sen syöksymistä aavikolla. Aavikolta kerätään samalla arvokkaita resursseja ja värvätään asukkeja kaupunkia laajentamaan. Eri heimoista koostuvilla asukkailla on kaikilla omanlaisensa tarpeet jotka on tyydytettävä. Pelin kartta perustuu sattumaan ja on erilainen jokaisella pelikerralla. Peli sisältää myös kaupankäyntiä ja tutkimista.

Peli ilmestyy todennäköisesti vasta ensi vuoden puolella :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi