Kaupunginrakentelua yläilmoissa – Airborne Kingdom ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kaupunginrakentelua yläilmoissa – Airborne Kingdom ilmestyy ensi vuonna

Kaupunginrakentelua ja tutkimusmatkailua yhdistelevä ilmestyy ensi vuoden puolella. Ihan perinteistä kaupunginrakentamisesta ei kuitenkaan ole tässä pelissä kyse vaan kaupungit rakentuvat ilmassa leijaleviksi resursseja kerääviksi tukikohdiksi. Pelin taustalla on niminen pelilafka, jonka jäsenten alaa on mm. -seikkailupeli.

Pelissä siis rakennetaan kaupunkia taivaalle, tarkoituksena on pitää kaupunki ilmassa ja välttää sen syöksymistä aavikolla. Aavikolta kerätään samalla arvokkaita resursseja ja värvätään asukkeja kaupunkia laajentamaan. Eri heimoista koostuvilla asukkailla on kaikilla omanlaisensa tarpeet jotka on tyydytettävä. Pelin kartta perustuu sattumaan ja on erilainen jokaisella pelikerralla. Peli sisältää myös kaupankäyntiä ja tutkimista.

Peli ilmestyy todennäköisesti vasta ensi vuoden puolella :lle Steamin kautta.

Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri

Assassin's Creed Mirage

Tällä viikolla ilmestyvä Assassin's Creed Mirage on täysin itsenäinen tarina, jota voi pelata ilman, että on kokenut aiempia pelisarjan pelejä. Peli on kuitenkin täysiverinen Assassin's Creed -pelisarjan tuorein osa, joten mikäli uudet pelaajat haluavat ymmärtää kokonaisuuden ja pelisarjan aikajanan täysin, kannattaa katsoa tuorein esittelyvideo osoitteessa.

800-luvun Bagdadiin sijoittuva toiminnallinen salamurhaajaseikkailu Assassin's Creed Mirage vie pelaajan keskelle dramaattisia tapahtumia. Kulissien takana tapahtuu suuria asioita ja salamurhaajien järjestö joutuu jälleen kerran likaamaan kätensä paremman maailman nimissä. Tarkoitus pyhittää keinot, sanotaan, ja näin on myös tällä kertaa, kun ahneiden tahojen valtataistelut uhmaavat maailman herkkää tasapainoa. Peli esittelee aiemmasta osasta tutun Basim-hahmon pelin keskushahmona.

Assassin's Creed Mirage ilmestyy 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.