Keanu Reeves kertoo tulevasta Cyberpunk 2077 -lisäosasta uusilla videoilla Kommentit pois päältä artikkelissa Keanu Reeves kertoo tulevasta Cyberpunk 2077 -lisäosasta uusilla videoilla

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves

CD Projekt RED on julkaissut kaksi uutta videota tulevasta -lisäosasta Phantom Liberty. Videoilla nähdään Johnny Silverhand -hahmoa esittävä Keanu Reeves.

Ensimmäisellä videolla Reeves kertoo lisäosan uudesta alueesta nimeltään Dogtown. Lisäksi kuullaan mihin pelin päähahmo ja Johnny joutuvat tuolla kyseisellä alueella.

Toinen video keskittyy itse Dogtown alueeseen ja siinä pelin tehtäviä suunnittele Pawel Sasko kertoo tarkemmin alueesta.

Lisäosassa nähdään Johnny Silverhandin lisäksi Idris Elban salainen agenttihahmo Solomon Reed. Johnny ja päähahmo V joutuvat vaaralliseen agenttitehtävään Dogtown alueelle.

Phantom Liberty ilmestyy syyskuun 26. päivä ja sekä S -konsoleille, että :lle. Cyberpunk 2077 on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.